Gecen gun yazdığım sey de tam olarak buydu. Adam lyon'da tum sezon yedekti. Bu cop lyon'da oynayamayan adama 24 vermek cok cok fazla. Dunya uzerinde bu herife 24 verecek bence başka bir takim daha yoktur. israrla teklif yükseltiyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5535. sayfa)

-
-
Tek oyumu akpye verip foto çekip bunlara atıcam kudursunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mika transferini bende istiyodum ama sogudum artik bu paralara cikinca. Vermiyolarsa sal gitsin. Bizim bu enayiler 30ada cikar bu gidisle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Şahan hepsiyle güzel oynuyor
Her gün rezil ediyor
puahahaha Okan Hocam her gün rezil ediyor bunları
-
Aman aman. Bu salaklara kızıp bu durumda olmamızın asıl sebebine gitmeyelim. 😅 Ülkede güçler dengesi eskiye dönsün sandığa bile gitmem. Hepsine lanet ederim. Ama şu yaşadığımız muhabbetleri araştırmayan bunlar. Kaos ile yönetmek kolay çünkü herkesin birbirinden nefret ettiği yerde kimse bir araya gelip yönetimi değiştiremez. O yüzden futbolda kaosa müsade ediliyor.
Hocam çıtayı Allahüekber Dağlarının da üstüne çıkardı! Sahaya falan çıkmasına gerek yok. PC başındayken de saplıyor! (Büyük ihtimalle gülerek)
Jimnastik kulüplü gelmiş maydanozbahçeyi savunacağım ayarına GALATASARAYa iftiralar atıyor. Boşuna SALINCAKSPOR dememişiz bunlara. Kendi vasat çöp takımını bırakmış Galatasaraya karşı algı oyunlarına giriyor. Bunu da çöp kutusundan hallice amacı kime hizmet ettiği belli olmayan kuruluşta yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salaRus -- 7 Ocak 2025; 11:34:36 >
Bence Eski Açık gibi kanallara destek vermek lazım. Bi de bunlar asla solcu filan da değil. Hepsi aynı bunların. Sekülerlik ile solculuğu karıştırıyor bizim ülke. Bunlar sadece seküler.
Futbolcular Futbol oynayamaz, Teknik Direktörü neden ilk 6 siradan kimseyi yenemiyorum demez, bunun yerine Kameralar onunde sacmalar, taraftar yonetimi elestiremez, parali askerler tarafindan kursunlanir, darbelenir vs.
Bu Ligde kendimizden baska bir rakibimiz yok! Cirkeflikle cirkef olarak mucadele edilir, biz bir Futbol Kulübüyüz ve cirkeflikle isimiz yok. Birakalim kendi kitlelerini bastirmak icin birbirlerini yesinler. Her sene ayni tiyatro. Her kotu oyunda ve basarisizlikta koltuktan inmemek icin ileri tarihler vererek zaman kazanip bir yerlerden cekiliyoruz derler. Koca Fenerbahce Kulubu simarik ve huysuz bir zengin cocugunun oyuncagi olmus durumda. Beter olsunlar, birgun bu yonetimi kuyruguna teneke baglayip gonderince ve gercek sorunun bu beceriksizler oldugunu gorunce Fenerbahcenin duzelme sansi vardir. Aglayarak Sampiyon olacaklarini sananlar, bir 10 yil daha beklesinler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GS nedense kimse çekmiyorum neymiş hakemler bizi koruyor mus
Okan Bayülgen'i taklit ettiği karakter inanılmaz iyi. Berkut, Engin Jurnal daha neler neler vardı... Dikkat Şahan Çıkabilir çok iyi programdı. Profesöre de çok gülüyordum.
Bu utanması son 10 yılda kazandığı şampiyonluk sayısı kadar olan yeşilçam şişirmesi takım geçen sene de yabancı VAR konusunda çok istekliydi.
Ben mi yanlış hatırlıyorum, yabancı VAR geldikten sonra beleş penaltıların sayısı azaldı. En sonunda Sivas maçında belki de dünyanın en net penaltısını çaldılar, şampiyonluk umutları bitti. Ondan sonra yine sızlanıyorlardı yapı mapı diye.
Galatasaray göstere göstere doğanacak, bunların takımı da her hafta 100 beleş penaltı alıp, rakipleri döve döve 5 para etmeyen bir top oynayarak şampiyon olacak. İstedikleri bu. Ancak bu olursa hak yerini bulur bu tipitiplere göre.
-
Geçen seneki ülkelerden gelirse hakemler çok iyi cidden.Öyle Bulgaristan,Rusya'dan falan getirmesinler de
-
Hocam bütün bu gerçekleri Fb yönetiminin de. Fb taraftarının da bilmediğini, görmediğini mi sanıyorsun? Ne yapacaklardı dürüst, delikanlı, şerefli, haysiyetli bir topluluk gibi davranıp Gs bizden daha iyi mi diyeceklerdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 7 Ocak 2025; 12:12:40 >
Ulan fb nin kollandığını görmesek inanıcaz, yıllardır yarışta tutulan bu berbat yönetilen takımı melek ilan ediyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jimnastikspor kendi ayağına sıkıyor. O çöp kadronla Forvetinde 100 milyonluk oyuncusu olan bir takımı geçip şampiyon olamazsın belki ama takım, teknik direktör ve yönetim kalitesi sizden çok da farklı olmayan çöp feneri geçip ikinci olup şampiyonlar ligine katılabilirsin. Fener iki senedir ittiriliyor şampiyon olamayınca ikincilik koltuğu yanına kar kalıyor ama jeke den ses seda yok
Eyüp maçında attığımız golde faul var; top Eyüp' e geçtiği için v.a.r devreye giremedi.
Eyüp' ün iptal edilen golünde; Halil'in Djiku' yu eliyle çekmesi var. Hadi çekmeyi yeterli görmedin; ayrıca diziyle ayağına müdahalesi var; topa zaten bu sebeple iyi vuramıyor. Gol iptali doğru.
Nesyri' nin penaltı olan ofsayt pozisyonunu saçma sapan bir açıdan ekran getirdiler. Gel de şimdi bu karara güven.
Eyyam için Tadic' in ortasında kabak gibi ele çarpan pozisyondaki penaltıyı ne hakem gördü; ne de v.a.r devreye girdi. İlk yarıdaki pozisyonun diyeti ödetildi. Sonrasında Caner' in yaptığı harekete değinmedim bile...Herhalde
bu pozisyon hakemler gibi senin de gözünden kaçtı.
Gelelim Çağlar'ın pozisyonuna... Çağlar burada koluyla itekleyerek bir müdahalede bulunuyor. Bu tarz itme, çekme kornerlerde yaşanıyor; en fazla sarı kart görmeliydi. Sarıyı da yedi zaten. İşin komedi kısmı, bu müdahale
normalde düşmeyecek olan oyuncu, kafasını çevirip hakemi görünce kendisini bir anda yere bırakması. Arkadaşa Oscar versek yeridir. Dirsek direkt olarak atılır; kol yukarıya çıkmaz. Şuna dirsek diyorsan konuşulacak bir şey
yok zaten. Görüntünün daha yakın olanında koluyla omzundan ittirdiği açıkça görülüyor. Oscarlık arkadaş ise hiçbir kart görmedi ama. Aboubakar' dan kafa yiyen Fred olsaydı sarı yemişti ama ; )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X