![]() |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5338. sayfa)

-
-
En son ne zaman oynamış kaan orta sahada. Kaç zaman geçti üstünden çok gereksiz bir güven var orta sahada kaana. Zaten bir şey olursa hocanın ilk tercihi berkan dayı olur bence.
-
Uçaklar kalktı.
-
yasin özcan 8 milyona aston villa'ya gitti diyorlar
-
Menermarkt a bak sen 10 numaraları casper şimanskiden gerektiğinde sağ bek sol bek alışmadığı forvet oynamasına rağmen 3 kat fazla katkı yapmış adamın değerini düşürmüşler. Bu kadar belli etmeyin be kardeşim
-
Böyle bir durum varsa direkt transfer sezonu açıldığı gün indirmemiz lazım mika'yı
-
Takımı yıllık ücreti yüksek adamlarla doldurmak ilerisi için bunlara yenisinin geleceğinin de işaretidir. Bu sebeple hazır sara gibi gelecek vaadeden adamları almışsın bu şekilde devam edip takımı gençleştirmeye devam etmen lazım ki başarı gelsin. Dybala ile mika aynı ücret ise düşünmeden bitik dybala yerine mika yı denesinler
-
ben çok inanmıyorum,1 milyonluk ödemenin yapılmadığına .Para değil çünkü bu dönemde.
Transferlerden önce gitmesi gereken oyuncuların gönderilmesi gerekiyor en acilinden. Maaş skalasını yukarı çekenler özellikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Capology'e göre yıllık net kazancı 1.8 milyon muhtemelen bizden 5 istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 24 Aralık 2024; 14:54:18 >
-
Galatasaray'a Arap kulübü muamelesi çeken futbolculardan direkt soğuyorum. 1.5 kazanan adamın ne haddineki bizden 5 istiyor yav.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galatasaray sözlükteki "avukatbey" kullanıcı isimli renktaş harika bir yazı yazmış. Hepimizin aklından geçenleri çok güzel anlatmış. Uzun ama okumanızı öneririm. Nasıl algı oyunları yapıyorlar, 10 senedir başarısızlıklarını nasıl örtmeye çalışıyorlar.
Allah hakikaten çok büyük. yapı diye adını koyarak haksızca serzenişte bulunduğun her şey 2-3 hafta içinde başına geliyor. nasıl mı?
icardi'ye yapılan penaltıyı hiç konuşmadan galatasaray-beşiktaş derbisi için ''davinson'un 3 tane net sarı kartı es geçildi derbiyi hakemle kazandın''diye ağlıyorsun. 3 hafta sonra beşiktaş-fenerbahçe maçında senin de stoperinin 3 net sarı kartı es geçiliyor. maç aynı maç. ses yok.
bize hitaben ''galatasaray-eyüpspor maçında yapılan hakem hataları karşılıklıydı, 2 aleyhe 2 lehe hakem hatası vardı, neden şikayet ediyorsun'' diyorsun, 2 hafta sonra eyüp'e haksız gol atıp eyüp'ün buz gibi golü iptal edilirken '' 2 tane penaltım verilmedi'' diye şikayet ettiğin bir tweet atıyorsun. maç aynı maç. 2 lehe 2 aleyhe konusunda ses yok.(eyüp aleyhine olanlar çok daha net)
kayseripor-fenerbahçe maçında 1.dakikada saçma sapan bir penaltıyla öne geçiyorsun. itiraz edene ''2-6 bitmiş maç zaten penaltının önemi yok'' diyorsun. galatasaray 3 hafta sonra 1. dakikada penaltıyla öne geçiyor. tam ses edeceksin. o da ne? maç 1-5 bitmiş. ses yok.
trabzonspor-fenerbahçe maçı için hakemle kazandın diyene ''trabzon'un golünü vermediler doğru ama trabzon'a da saçma sapan penaltı verdiler, hatalar karşılıklı'' diyorsun. 3 hafta sonra galatasaray-trabzon maçında trabzon'u doğradılar diye tweet atıyorsun. dışardan çevrilen topta gelen gole ses yok. ozan tufan'ın kırmızısını konuşan yok. maç aynı maç. hatalar karşılıklı. ama ses yok.
galatasaray-eyüpspor maçından önce ''eyüpspor'un 3 tane topçu cezalı duruma düşmüş, tarihte böyle şey görmedim'' diyor muhabirlerin. hocan çıkıyor, ''ligde çok entresan şeyler oluyor onları konuşalım mesela eyüp'ün aynı anda 3 oyuncusu cezalı oldu'' diyor. 3 hafta sonra hatayspor'un senle maç yapacağı hafta 5(beş) futbolcusu cezalı duruma düşüyor. ses yok.
ali koç çıkıyor yaz aylarında ''galatasaray avrupa'da sürekli sarı, kırmızı kart görüyor, ligde görmüyor'' diyor. galatasaray'ın rakibi manchester, bayern vs o sırada. sonra yeni sezon başlıyor, allah yukarda ya, avrupa'da sarı+kırmızı kart görme rekoru kırıyorsun, tabloda 1.sıradasın, ligde kart falan gördüğün yok, soruyorlar, ''rakiplerim çok güçlü maçlar sert geçiyor, galatasaray güçsüz takımlarla oynuyor'' diye saçmalıyorsun. senin şikayet ettiğin dönem, ben avrupa'da kart görürken şampiyonlar ligi oynuyordum desem, ses yok.
''var hakemleri yüzünden hakkım yeniliyor, yabancı hakem gelsin vara'' diyorsun, geliyor, tartışmalı bir penaltı veriliyor sivas deplasmanında aleyhine, bakıyorsun ki varda yabancı hakem var. doğal olarak ses yok.
-
x (formerly twitter)
Volkan Yılmaz (@_vlknylmz) on Xhttps://x.com/_vlknylmz/status/1871479732312973418?t=eQBId9H5Z0_F8i-K3cUoFA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Nasıl maliyeti aynı oluyor ? 1.8 Net gösteriyor mikautadzenin maaşı. 20 milyon bonservis versen 2.5 3 maaş versen gene dybala maliyeti olmaması lazım.
Bizimkiler gidip 7-8 maaş teklif ettiyse gelmesin mikautadze de. GS Lyondan sabahtan akşama kadar büyük kulüp. 1.8 kazanan adama niye 3x 4x maaş zammı yapılır anlamıyorum. 2.5 3 önerirsin keyfi bilir arkadaş. Mal mal para saçmaya devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 24 Aralık 2024; 15:44:31 > -
Duyduğum kadarıyla bizim mika için teklifimiz 6+6+6 bonservis 2.5 bonus üstüne yıllık 4.5 maaş eklesek ortalama 2 yıl için 29.5 maliyeti var.
Gardi, Galatasaray kabul ederse Dybala'yı bonservis ödemeden çıkarırım demiş. 15 maaş istiyor 2 yıllık kontrat versek 30 maliyeti var.
Mika tutmazsa zaniolo formülü elden çıkarırsın.
Dybala tutmazsa araplara postalamak için gün sayarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 24 Aralık 2024; 15:50:29 > -
31 yaşındaki adam 2 yıllık kontrat alır mı sence ? Dybalanın kontratı minimum 3 yıl bizi kazıklarsa 4 yıl olur.
-
Dybala yillik 15Milyon cok fazla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dybala konusunda yönetimde anlaşamıyor birbiriyle hocam.
Abdullah K. tarafı Dybala alalım, İbrahim H. Mika alalım diyormuş. Bence yönetimdeki bu çokbaşlılık bize ileride sorun çıkaracak gibi duruyor.
Çıkan haberlere göre de okan hoca dybala istiyormuş.
-
Dybala geçen sezon iyidi ama bu sezon çok düşmüş 19 maçta 3 gol nedir ya.Mertens 3 kat daha çok skor katkısı verdi bu sezon.
Dybala maliyetine her türlü mikautadze çekerim.Bonusla 20 yi geçen teklifi kabul edecektir lyon
Devre arası skriniar ve mikautadze eklersek inanılmaz güç kazanırız
-
Hoca mika daha çok istiyormuş ama dybalayada hayır demiyormuş tabi uygun maliyete olursa
-
Ben bu olayı çok ama çok yanlış buluyorum. Yeterince sportif a.ş yetkilisi yokmuş gibi 2 kişi daha ekliyoruz. Bu adamlar ileride birbiriyle anlaşamazsa (şu an bile yavaştan bunun sinyalleri veriliyor), Okan hocanın işine karışmak gibi bir yanlışta bulunurlarsa ne olacak çok merak ediyorum. Galatasaray'ı gönülden seven adam sponsor olmak, transferlerde katkı sağlamak için bir koşul öne sürmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X