< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (815. sayfa)

-
-
Gördüğünüz gibi adamlar laflarının arkasında durdular. Ne demişlerdi, Fenerbahçe'nin büyüklüğü kupa yani yıldız büyüklüğü değil, demişlerdi. Anatya yapmadılar aksine dikine dikine ilerliyorlar. Anarya ile suçlayan art niyetlileri esefle kınıyorum!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam fatih kaleci miydi ki gunay daha iyi olsun:)))
random sokaktan uzun boylu bir cocugu gecir kaleye ayni oynardi fatihle.
bize ismail cipe izlettikleri icin fatihin de bir seviyesi oldugunu sandik:)
eger gunay 1 yildan fazla sure transfer ediliyorsa cok cok yanlis bir transfer.
benim icin yonetimde zaha ve icardi basarisina ragmen koca bir eksi olarak yazar ve uzun sure de unutmam.
32 yasinda gunay, 24-25 yasindaki hali bile 3 sezonda besiktasta 12 mactan fazlasina cikamadi.
gaziantep dısında uzun sureli kaldigi ya da as kaleci olarak oynadigi takim yok.
2016-18 arasinda goztepede oynadi o zamanlarki goztepeyi izleyenler bilir kalede beto as kaleci oynardi.
ben goztepe'nin pttdeki halinde bile as kaleci olamamis birini galatasaray'a yakistirmam.
36 yasindaki betoya forma kaptiran adami hic yakistirmam.
bakambu transferinde de yazdim ben bu takimi anadolu kulubu olarak gormuyorum
avrupada her zaman basari kovalayan ve kovalayacak,
tribunlerinde "her sene milana da boyle madride de boyle koyarlar" tezahurati yapan,
avrupa kupalarinda her zaman surprizler yapip super buyuk kuluplerin (madrid, milan, barcelona, arsenal gibi) planlamalarini suya dusuren,
tum dunyanin hayranlikla izledigi, futbolun populer olmadigi,
daha cok beyzbolun izlendigi nagoya'da, sapporo'da, fukuoka'da tanistigim birine turk kokenli oldugumu soyleyince turkiye denince ilk akillara gelen kulup benim icin galatasaray.
ben ne gunayi ne mugdati ne alpaslani ne de aytac gibilerini yakistirmam.
anadolu kulubu degil galatasaray, turkiye'de avrupai olan tek kurum. demokrasinin isledigi tek kurum.
ister yanginci diyin ister hicbir seyden memnun olmuyor diyin :))
inaki pena ya da benzeri, 22-25 yas araliginda yabancı kaleci ya da alınabiliyorsa ucuz bir bedelle ugurcan sart.
olmuyorsa carrasco zamanı gibi tecrübeli yabanci kaleci muslerayla degismeli olacak sekilde ama gelecek sene gene sart iyi bir kaleci transferi
gunay umarim transfer edilmez ama edilecekse de 1+1 sozlesme ve cok cuzi maas verilmeli. kulupteki herhangi bir turk ve altyapida oynamayan oyuncudan fazla maas verilirse yangin yaparim
32 yasinda ilk as kalecilik deneyimini antepte yasamis birine buyuk paralar umutlar sozlesmeler baglanmamali.
ve evet gunay bizi musleranin yoklugunda uzecek bir kaleci.
"herkes şampiyonun belli olduğunu söylüyor ama haftaya kalede kurtarabileceği topta elini çeken bir kaleci olmayacak."
-
muhtemelen uefa haram yıldızlarsa bir daha maça çıkarsanız men ederim dedi onu söylemiyor çıkar kokusu
çünkü maç öncesi 2 takımın formaları sergilendiğinde yıldızsızdı malum takım forması
-
Şimdi Fenerbahçe yıldız sayısını masa başında 5'e çıkarmak isterken 0'a düşürdü diyebilir miyiz?
UEFA 'dan uyarı aldıkları haberi doğru demekki. Korsan yıldızlara birileri dur diyecekti zaten.
Ama ben Fenerlileri suçlamıyorum bu işin mucidi kendisini pek bir şerefli zanneden bjk 'nin işi.
Neymiş 56-57,57-58' de Avrupa 'ya gitmişler . Ölçüt bu yani.
Birkez daha yazalım
-Milli küme dedikleri aslında milli eğitim kupası, yani mili ismi var "ülke geneli turnuva diye kaktirmaya uğraşıyorlar, sen İstanbul 'da şampiyon olurken aynı yıl Füze Selami 'nin taktığı gol ile Adana Demirspor 'da şampiyon olmuştu .
-Tff şayet bunu onaylarsa başta Trabzonspor olmak üzere herkes yıldız peşine düşer ki zaten Trabzonspor idman gücü şampiyonluklarını talep etmeye başladı , Göztepe 'de ha keza öyle. İşin içinden çıkamazlar.
Ali Koç Fenerlileri uyutuyor, Fenerlilerde bir güzel uyuyor.
Ne diyeyim iyi uykular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Koç, hiç Şampiyonluk yaşatamaması yetmezmiş gibi bir de üstüne Eksi 19 Şampiyonluk yaşatıp Fener'in yıldız sayısını 3'ten 0'a düşürerek üstün başarısızlıklarına daha üstün başarısızlıklar eklemiştir, diyebilir miyiz?
space odalarında Ali Koç'a ateş püskürüyorlar. 5 yıldızlı formalar aldık para verdik şimdi ne olacaklar bunlar diyorlar :)
Ayrıca 5 yıldız konusu için herkesle kavga ettiklerini ve bunun boşa çıktığını anlatıyorlar. En çok kızdıkları konu ise Ali Koç'un taraftarlara karşı laf etmesi, buna çok öfkeliler şuan.
-
Ali Koç: "Oyuncu sattık diye seviniyoruz ya, Bankalar Birliği'ne gidecek hepsi. Gelirlerin çoğu oraya gidecek. Bize kalan parayla kulübü nasıl çevireceğimizi bilmiyoruz.
oyuncu satmıyoruz diye çıldıran taraftar şunu bir okusun çok özendiğiniz takımın hali bu
-
Fenerliler forma alırken yıldızsız alsınlar. Yanına yapışkanlı 5 tane de yıldız aldılar mı tamamdır. Ali koçun açıklamalarına göre yıldızsız, 3 yıldızlı, 5 yıldızlı kafalarına göre takar çıkarırlar
-
0-3-5 yıldızlı formalar satıldı, taraftar hangisini giyecek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah'ını seven bi Space odası linki atsın da hayattaki tek eğlencem olan Fenerbahçe ile biraz eğleneyim ya. Fener de olmasa beni kendine kim güldürecek :(
Fenerbahçe hiçbir EN'e sahip değil zannetmeyin, Fenerbahçe bu dğnyanın gelmiş geçmiş ve gelecek en komik kulübüdür. Üstlerine tanımam.
Lego oyuncak firması FB Forması yapsa iyi olacak.. Çubukları ve yıldızları sök tak yaparlar.
-
Bu Zaha transferini niye büyüttüler anlamadım adam 10 senedir ingilterede kiralık gezip durmuş, şimdi Türkiyede uyum sağlaması zor geliyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın en zengin 300 500 kişisinden biri olması sebebiyle de biz biliyoruz ki Ali Koç ticari bir zekadır. Taraftarlarına 5 yıldızlı forma sattı şimdi yıldızsız forma satacak ve ilerde 3 yıldızlı forma satacak ve kulübe maddi giriş sağlayacak. Bu işlemden eldeedilen gelirle Fenerbahçe Altyapısının 1senelik futbol topu ihtiyacını karşılamış olacak.
Gerçek bir ticari deha...
10 sene sanki o takımdan o takıma gitmiş gibi konuşmuşsunuz. 13 yıl palacede oynamış adam neredeyse ortalama 40 maça çıkmış her yıl.
-
Palace ManU'ya sattığında gençti. ManU da kiralık gönderdi sürekli. 2015'ten beri Palace'tan ayrılmadı.
-
hocam bu yetersiz ve üzücü bir açıklama, yani şu mu, bankalar birliğine sonsuza dek muhtaç kalacağız? eğer oyuncu satışıyla borç kapayamayacaklarsa nasıl kapatacaklarının yolunu da göstermesi lazım, hepimiz borçluluğun nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyoruzdur diye düşünüyorum, borçsuz bir şeye sahip olamadığımız içün
-
daha once de yazdim yildiz konusu zerre umrumda degil. asil onemsedigim konu gecmis sampiyonluk primi.
yakinda muhtemelen kaldirilir zaten.
fenerbahcenin sadece formada iki uc tane yıldız simgesi olsun diye bu kadar ugrastigini dusunuyor forumdakiler ama konu cok farkli.
anadolu ajansinin 2021 senesinde yaptigi bir haberden alinti yapacagim;
"Üç takım arasında mutlu sona ulaşması durumunda Galatasaray, "ayak bastı parası"ndan 43 milyon, geçmiş 22 şampiyonluğundan 92 milyon, sezon sonu sıralamasından yaklaşık 50 milyon, performans priminden ise yaklaşık 80 milyon lira alacak. Galatasaray'ın toplam geliri 260 milyon lirayı geçecek."
turk liglerinde en fazla gecmis sampiyonluktan gelir alan kulup biziz.
evet turk parasinin zerre degeri kalmadi ancak haberin yayınlandıgı tarihle kuru hesapladıgınızda 9 milyon euro gibi bir paraya denk geliyor.
sampiyonluk gelirinden daha yuksek bir gelire tekabul ediyor her sene için.
yıldız konusunu sadece simgesel konusarak unutturmaya calisiyorlar bu gelir mevzusunu.
asıl tehlike gelir konusu. fenerin gelirini arttirmakla kalmayacak bizim gelirimizi de büyük oranda düsürecek
ağustos 2022 cumhuriyet haberi
"Geçmiş yıllarda şampiyon olan takımlar için yayın gelirinden yüzde 11'lik pay ayrılıyor. Böylece takımlar, elde ettikleri her şampiyonluk için 2 milyon 860 bin liralık ödülün sahibi olacak"
boyle bir durumda oldu ki fener kabul ettirdi bir şekilde 28 sampiyonluk uzerinden siz hesaplayin.
tekrar yazayim "sampiyonluk gelirinden daha yuksek bir gelire tekabul ediyor her sene için."
ha fenerli yoneticiler her sene oldugu gibi parayı gene çöpe yollarlar vs. ama tffnin pürüz cıkartma sebebi bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X