Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (6600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
297
Favori
3.966.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 65986599660066016602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar bizden fizik olarak iyi durumda. O sebeple bu oyun ile 1-0 önde devreye girmek hocayı yanıltmasın. Oyun taktiğinde değişiklik şart.

• İlk faulumuzu 45. dakika da yapmışız. Kanatlar çöp İcardi dışında çabalayan da yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rakip oynatmamaya gelmiş.

• Kerem hemen çıksın yeter artık bıktım arkadaş

Zaha'yı da küstürüyoruz bu şekilde adam 3 gol atıyor yine ilk 11 oynayamıyor maçı kurtarıyor yine ilk 11 olamıyor illa Kerem illa Kerem yeter

yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

auirer yok kadroda maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Kerem çıka

Ya Kellem kesile

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Geçen şunu paylaştığımda ti ye alınmıştım

Resmen bunu oynuyoruz 😅

• Valla arkadaşlar kağan ve dayı kaliteli işler yaptı berkant sade oynuyor güzel.mertens işini yapıyor

• Ben artık Kerem konusunda diyecek sözüm kalmadı. Bir insan.ancak bu kadar tiksinc oynayabilir. Ya 3 saniye arayla rakibe 2 kere çarptırdı yine içeri pas atamadı.

• Muslera gününde ve adamlarda biraz kazma

Bizde ilerde son topları çok kötü kullanıyoruz kaleyi gördümü şut atın demesi lazım okan ın

Kerem Demirbay Mertens in yerine Kaan orta sahaya Barış sağ bek ve Zaha sağ açığa geçebilir

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    sinir krizi geçirtiyor insana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    İşte tek doğru yorum. İki taraf da takım boyunu kısa tutuyor. Savunma arkası atılacak toplar çok önemli bu anlamda. Davinson sağ stoperde olsa biraz aksiyon görebilirdik bu konuda.
    Soldan oyun kurmaya çalışıyoruz, ancak kerem dripplinge kalkacağı için ilerde kalıyor, berkan- demirbay iklisine mertensi katarsak üçgenle oradan iyi çıkabiliriz aslında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Harbi ilk yarıyı 1-8 faulle bitirmişiz.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Kerem Aktürkoglu bu maç iyi, üstelik baya istekli, bu maç için Barış çok daha kötü oynuyor ama bence oyuncu değişikliğini erken yapmamak lazım. İlla yapılacaksa da Barış ilk önce çıkmalı. Ayrıca Kerem- İcardi uyumunu tekrar yakalayabilirsek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

Elin .. sı ile gelip buraya yazma. Evinizde yenseydiniz bizi. Şut çekemediniz utanmadan bu yoruma sevinip burada mı paylaşıyorsun

• Bay solda sağdan daha iyi oynuyor bu arada hoca keremin yerine onu atsa keşke sağada zaha

• Adamlar net olarak bizden daha çok pozisyon buldu. Kopenhag olsa 0-2'ydi muhtemelen maç. Umarım hoca skora aldanıp değişiklik yapmamazlık yapmaz.

Hemen Aktürkoğlu-Zaha değişikliği gelmeli. BAY çok ileride kalıyor o da biraz geri çekilmeli.

• _Pulse_ kullanıcısına yanıt

Bezdim yemin ederim bezdim yav

Berkan'da bile ışık var sol bek olarak ama bu Kerem'de yok arkadaş yeter

Evde Harakiri yapma aşamasındayım yeter alın şunu artık

• Bu maç böyle bitmez. Turu da deplasmanda bırakıp geliriz

• Çok savruk oynuyoruz gol atamazsak yeriz

• 
Sayfa: önceki 65986599660066016602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.