Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.995.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48434844484548464847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gol averajı falan çok dert etmeyin. Yine 2 maçı da alacağımız için üzerinde durmaya gerek yok.

Danimarka'nın köy takımı kadar duruşu olmayan yancılarına averaj kassın dursunlar.

Geçen 2 sene Kasımpaşa maçından +10 averaj yaptılar da ne oldu sanki. Galatasaray maçlarında gerçekler dünyasına geri dönüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 5 Aralık 2023; 1:37:26 >
  • instagram
    Cimbom Official 🟡🔴 on Instagram: ""Kullanan aynı, kurtaran aynı; ancak takımlar farklı" Dejavu."
    https://www.instagram.com/reel/C0aGlfzIS21/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==.
    Tarih tekrar etti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Penaltı değil dediğim için özür dilerim. Osayi'nin topla alakası yokmuş ve 3. Golden önce de faul var. Ama dediğim gibi Rıza olmadan Sivas FB'nin pilot kulübüdür. Geçen hafta Gümrük gibi bir şekilde öne geçmiş olsalardı da sağ bek, sağ stoper ya da kaleci yumurtlardı zaten.

Menerimin asıl fikstürü şimdiki 5 maçla başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hem taraftar hem yönetim olarak sesimizi daha çok çıkarmalıyız artık. Buraya kadar Antep, Ankaragücü, Antalya, Alanya, Kasımpaşa (fark etmezdi gerçi pilot kulüp), TS (sökmedi), Gümrük (pilot), Sivas (pilot) maçlarında bir şekilde hakemlerle geldiler.

Kopenhag maçı sonrası full konstrasyonumuz lig olmalı ve bu hakem 'hataları'nın tekrarlanmaması için elimizden geleni yapmalıyız.

• 4. Golde de İrfan düşerken koluyla topa müdahale ediyor. Temiz attıkları gol yok adamların inanılmaz

• sözlükte görünce şok oldum siz de olun diye yazıyorum

ads samsun maçında as kalecisi ertaç yedekti meğer 3 sarı sınırındaymış ne olur ne olmaz gs maçında cezalı durumda olur diye yedeğe oturtmuş fb üyesi başkanları

ulan gs maçında 6 samsun maında 3 puan mı veriyorlar sana da kalecini saklıyorsun

yetmedi hoca değişiliği takımda gaz yapar diye hocasını kovdu ads 5.sırada ne olacak şampiyon mu olacaksın geçen yıldan daha kötü kadro kurdun üstüne 1 yıl yaşlandı topçuların 3. jk ile 3 puan fark var

bir de utanmadan gidip ne alaka fb maçını izliyorsun gs maçının olduğu hafta

kim bilir kaç milyon prim verilecek bizim maç için

yönetim sadece isim transferi yaptık etliye sütlüye karışmayalım kafasıyla devam etsin hiçbir şeyi şansa bırakmıyor adamlar,her haftayı hakemi rakibiyle ilmik ilmik dokuyrlar

üst üste 2 hafta nasıl 6 puan hakemle aldıklarını ve bizim 3 puanın çalındığını gördük

bu derbi haftasında lig bitecekti normal şartlarda hala averajla liderler

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Forza Cimbom (@forzacimbomtr) on Xtwitter
    Adana Demirspor'un Fenerbahçeli Başkanı Murat Sancak, Galatasaray - Adana Demirspor maçı öncesi Fenerbahçe maçında görüntülendi.
    https://twitter.com/forzacimbomtr/status/1731751305264218453

• Fenerin 2. Gölünde faulü FRED yaptı sonrasında fener kullandı faulü ve irfan can 2.golu attı

Lan kazimcan yaktın GS yi adamlara malzeme verdin bişey de diyemiyoruz

• Bunlar yine havalara girmeye baslamis yüzsüz yüzsüz

Hemen bi ofsaytimsi. Cikaririz indiririz tepe taklak.
    Bunlarin tepede olmasi haram cünkû . bunlara her sey mubahtir

Yilbasinda o hoca kovulmuş olacak.

• Pozisyonu tekrarizledim de Osayi topa değmiyor bile. Değiyor olsa bile ilk müdahalesi zaten topa değil. Eğer ceza alanı içiyse penaltı dışıysa frikik. Ki Fred'in faülüyle gelen 3. gol de iptal edilmeliydi.

Dünya bu kadar çok kollanan bir kulübü çok az görmüştür. Biri de bunlar işte.

• De Marke Sports (@demarkesports) on Xtwitter
    De Marke Sports (@demarkesports) on X
    https://twitter.com/demarkesports/status/1731751453050519597?t=WsIlP3JJXUQsCsT7ay4amw&s=19

Oha adamın golü çok güzelmiş. Ma benim asıl derdim Syzmanski. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İy işler yaptı ma Fred ve Syzmanki'den dolayı "Erden Timur'a teşekkür edelim* dememek için kendimi zor tutuyorum. Herifin verdiği pasa bak. 400 bin Euro için kaptırılcak topçu muydu bu kitapsız çoo da ihtyacımız vardı.

* İstifa demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 5 Aralık 2023; 13:27:50 >

• 15:25'de Syzmanski'ye penaltı beklenen pozisyon üzerinden harika bir örnek veriliyor. Fenerbahçe Timeline'ı "evet topa müdahale var ama bu kdar kontrolsüz girişlerde topa müdahale önemli değildir, penaltı" demişler. Çok ciddi söylüyorum bütün fenerlilerin psikolojik tedaviye ihtiyaçları var.

Eski Açıkyoutube
    GALATASARAY YÖNETİMİ NEDEN SESSİZ? | Pendikspor Galibiyeti, Ömer Yalçınkaya | Eski Açık
    https://www.youtube.com/live/8VQHi4sy6GY?si=oQZ904NQazqIt92a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 5 Aralık 2023; 9:17:54 >

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Degmiyorsa top nasıl sağ tarafa doğru açılıyor hocam sivasli dokunuyor ama yumuşak bir dokunuş, hemen ardından osayi dokunuyor top hiz kazanıyor ve sağa doğru açılıyor nasıl değmiyor onu anlamadım

• Ulan biz Hatay'anasıl yenildik yav Volkan içimizden geçti. Depren sonrası çok iyi bir insan olduğunu fark ettiğimiz için de kötü bir şey söylemeye kıyamıyoruz ama şöyle diyelim ne bilenmişti be bize. Çalıştırdığı takım için yapmadıklarını yapamadıklarını tuttuğu takım için yapabildi. Demek ki önem verirsen sen de bir şeyler yapabiliyorsun.

• O maç tamamen bizim beceriksizliğimiz. Bayern deplasmanından 3 gün sonra Hatay'a gittik hiç kolay maç değildi fakat ona rağmen 1-1'den sonra bir sürü pozisyona girdik ama kaçırdık. İcardi ve Kerem'in kaçırdıkları ikinci yarının başında Davinson'la Abdulkerim'in vuruşlarını kalecinin çıkarması vs. Çok rahat 3-4 yapardık ama adamlar pozisyona girmeden kontradan attılar. Çok yazık oldu.

• instagram
    L1 Daire on Instagram: "Şu olay hiç sekmez....#fenerbahçe #fenerbahce #fenerbahcem #fener #fenerbahceliyiz #besiktas #besiktaş #beşiktaşordusu #beşiktaşım #beşiktaşjk #bjk #çarşı #gfb #fyp #fypシ #fy #fypシ゚viralシ2023 #fypシ❤️💞❤️"
    https://www.instagram.com/reel/CzyLxvZq0pw/?igshid=ZWI2YzEzYmMxYg==

Hadi inş.

• 
Sayfa: önceki 48434844484548464847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.