Yaşı itibariyle normaldir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4843. sayfa)




-
-
6 kasım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eziklik değil aslında. Gerçekten tarihlerindeki en büyük başarıları bize 6 gol atmak. Başka bir olayları yok. Eskiden arada bir şampiyon olabiliyorlardı yine. Şimdi 5-10 senede bir falan. Durum böyle olunca 6-0 dan başka avunacak bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Osayinin bir pozisyonu var diyorlar penaltı mı bulamadım nette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ligin liderine Danimarka liginin 5. sıradaki dandik takımı 6 tane atıp evine gönderiyor. Nasıl bir tiyatro döndüğünü anlayın işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yerli hakemler balonu yine şişirmeye başladı. Edirne'den öteye herhangi bir avrupa köyüne gidince gerçekler ortaya çıkıyor. Şişirilmiş balonu bjk patlatır cumartesi günü.
Sürekli ferdi irfan fırça atıyor yerleri yumrukluyor oyuncular arka arkaya faul yapıyor sarı veremiyor. Samet'i atamıyor, osayi penaltı yapıyor veremiyor, fred adamın aşil tendonuna basıyor utanmıyor golü iptal edemiyor, ödü kopuyor hakemlerin sivas gol atarsa diye.
Her hafta göz göre göre skandallar yaşanıyor bunların maçlarda, futbol tarihimizde emin olun böyle bir dönem yok. Ona rağmen aynı puandayız hem de CL oynarken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 4 Aralık 2023; 22:12:35 >
-
hakemler bilerek feneri ve fenerli oyuncuların psikolojisini düşünüyor hatalar tesadüf değil
3 4 sene önce gustavo geldiği sene oynadığı ilk maç çift sarıdan atılması gerekiyordu atılmadı
geçen sene beşiktaş maçında arda dünya kadar kaçırdı gitti hakem sonunda penaltıyı iptal edemedi
bugün fred uzun sakatlıktan döndü 3. golden önce ayağa basıyor faul yapıyor ama psikolojisi bozulmasın diye gene iptal edemedi
pes bu kadar kollanan takım var mıdır başka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 4 Aralık 2023; 22:13:6 > -
jk'DAN bi yol olmaz renkdaşım. Vizyon yok bir kere. Mourinho Rıza "puan almak istiyoruz" demiş bile. Adamların kendilerine bile güvenleri yok. Suç Burak'ta değilmiş meğersem. Teneke bağlayıp yolladıkları Şenol iyi yönetiyormuş aslında, o derece leş bir takım kurulmuş.
Fener maalesef eze eze yener jk'YI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3. gol tam skandal üstelik maçın kırılma noktası oldu. Fred ayağına basıyor adamın. Fenerlilerin hepsi kör sağır dilsiz. Daha dün ortalığı yıkıyorlardı.
Avrupa’da her şey ortaya çıkıyor ama. Biz Manchester’la kafa kafaya oynarken onlar köy takımından 6 yiyor. Resmen tiyatro izliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6. gol görünmüyor hocam :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X