Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.995.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47294730473147324733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani bu bizim fenerliler penaltımız verilmedi diye ağladılar ya

işte Szymanski şutunu attı önüne ayağını koymak isteyen rakip, onun ayağına vurdu geç kaldığı için hamlede

işte normalde eğer Szymanski'de olduğu gibi eğer atılan şutu etkilemeyen sonradan gelen darbelere normalde faul dahi çalınmıyor

ve bugün köyferans liginde bunu gördük.

skor 4-1ken Schjenderup soldan ceza sahasına girdi, önce bir diz darbesi aldı, ki bizim ligde buna fener lehine direkt penaltı verirlerdi, oyuncu iyi karakterli olduğu için düşmedi devam etti, şutunu sendeleyerek de olsa attı, tam o anda yandan ayağına İsmail yüksek bastı.

İşte voleybol manşeti alan Samet pozisyonu için bizimde penaltımız verilmedi ağlanmasından daha net olan pozisyon burada kale sahası içinde oldu.

bu maçta elle gol attılar, ofsayttan attılar, bunlar fener atınca bizim ligde sayılır, rakip atınca iptal olur şeklinde bir düzen var.

sonra avrupa'da neden rezil olup 6 yiyip dönüyoruz.

• ulan dünkü hakemin .erefsizliği yüzünden maçı kazanamadık ya, ona üzülüyorum. Kötü oynadık 2-1 den 3-3 yaptık. Ama maçın hakkı bizimdi. şimdi çok daha üzülüyorum.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Adam febeme imza atmak için hac vazifesini yarida birakti geldi sence kabul olur mu hatmi ?

Zahahahah neyse ahahahah hattaa puhahahah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fener6ahçe

• Beyler iki Cyberpunk açayım dedim maçlardan sıkılınca 6-1 diye doğru mu görüyorum yoksa bir yanlışlık falan mı var emin olamadım.&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Yedeğe almak şart oldu

Bu arada maçı hakem erken bitirdi. Acıdı adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkesin adaleti şaşar Allahın şaşmaz

Kimin Hakemlerle ligte tutulduğu avrupa maçları ile bu akşam net şekilde görülmüştür umarım.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Rakipleri hocam atsalardı 3. Olup çıkamayacaklardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reziller... ŞL'ye gideceklerdi bi de, ŞL senin neyine?

• Tutmayın küçük enişteyi

• Puhahah Irfani zor tutuyorlarmis birakin kucuk enisteyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fenerli oyuncular olay çıkarmaya çalışıyor..tam bir rezilik.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Çıksınlar çıksınlar bol bol deplasman yapsınlar

• Ben de Messi &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Bayerne 5 atacaklardi 7 yememek için nöbet tuttular . Köprüden karşıya geçince sizin hükmünüz biter.

• Ludogorets attı kimleri takip ediyoruz sayelerinde ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 1 Aralık 2023; 0:56:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

yok o rekor rıdvanda...

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    dahaaaaa

• Vole başladi Serdar Ali celikler Ali Ece var koşun

• 
Sayfa: önceki 47294730473147324733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.