Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38033804380538063807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Bayern'in İstanbul'a geldiğini duyn jk'LILARIN tepkisi ektedir:

ARZU FİLMyoutube
    Gulyabani geliyor! #shorts #sütkardeşler #kemalsunal
    https://www.youtube.com/shorts/H4xiK1v5yCY?si=9pewKHNb9B1sj4AI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    Bende aynı düşüncedeyim. Beynim saçmalama diyor gönlüm yeneriz belki be diyor 🙃🙃
    Basan ısıran koşan bir takım hiçbir Galatasaraylıyı üzmez sonuç ne olursa olsun.

• Galatasaray yarın sahaya kazanmak için çıkacak. Ne bu teslimiyet, yazık...

• Antrenman canlı yayınlanıyor, muhabir sürekli İcardi şöyle oynayabilir, böyle planlanıyor bilmem ne deyip duruyor. Varsa yoksa İcardi. Bırakın kazanmayı, beraberlik ihtimalimizin bile en fazla yüzde 10 olduğu bir maç için adamı iğneyle vs. zorla oynatıp durumu daha da kötüye giderse bunun hesabını kim verecek? İcardi değil Mbappe oynasa yine yenilecez zaten.

Bizim hedef maçımız bu değil. Bayern bizim rakibimiz değil. İcardi yüzde 100 iyileşene kadar oynamamalı. Hele bu maçta asla oynamamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icardi antrenmana çıkmamış

Keşke ghezzalın futbol hayatı bitseydi o yaşadığı sakatlıklarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Adama beddua edecek bir durum yok. Pozisyon icabı yaşanan bir durum. Dünyadaki her oyuncu sakatlanıyor. Abartmamak lazım

• Icardi’nin tırnağının kiri > ghezzalın futbol hayatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer söylenilenler doğruysa ve Icardi'nin sakatlığının artma ihtimali varsa oynatılmamalı. Bence Rize maçında da oynatılmamalı malum kasap takım.

• Thomas Tuchel: "Galatasaray, Manchester United ve Kopenhag'ın olduğu bir grupta bırakın iki hatayı, tek bir hataya bile izin veremezsiniz. Bu yüzden dirençli ve sağlam olmak için çalışıyoruz."

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

Klasik gaz verme açıklaması. Zayıf noktalarımızı ezbere bildiğine ve defalarca kez pratik yaptıklarına eminim.

• hocam teslimiyet derken ? Evet kazanmak icin cikicagz ve kora kor mucadele edicegz manu deplasmani gibi ama taktikli ve bi duzen icerisinde diyorum ben . Yoksa 6-1 real maci icin de aynisi diyorlardi yani fazla gaza gelmemek lazim kontrollu bir sekilde odaklanmak lazim maca .

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Ziyeş - Mertens 10 numara, solda kerem forvette zaha olacak büyük ihtimalle. İcardiyi ben 70den sonra bekliyorum

şimdi antrenmanı izledim herkes keyifli görünüyor. Nelsson sırıtıyor bi tek. Onuda çözmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 23 Ekim 2023; 18:48:36 >
  • Ndombele hocam

• EFENDİLER YARIN GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEYECEĞİZ

• İcardi oynarsa gollü beraberlik olabilir 2 2

• selimergin S kullanıcısına yanıt

boş yapma selim

• selimergin S kullanıcısına yanıt
    Kimin Lalesisin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38033804380538063807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.