Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.994.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32483249325032513252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mod felan gram umrumda değil canım ne isterse yazıyorum. Silerse silsinler ceza versinler gram umrumda değil. Ceza bitiyor yazmaya devam ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatasaraylılarla uğraşanlar net kekodur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    kombine sahibi olan varsa kuzey gûney 2 ad lazım

• Eren niye silinmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

abi o fb'li eren burada kayırılıyor mu, bana ağlama yazmış. okey, bende karşılık olarak ağlama yazdım benim mesajım silindi onunki duruyor

• Farklı bir sebepten ama bırakmayı ben de denemiştim. Ama insan buranın yokluğunu hissediyor ya. Kahvenin ortasında maç izlerken bile elimde telefon buraya yazıyorum. Bağımlılık gibi oldu ...

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir gülüşü var ki🤐🤐

• belli olmaz, winner takımız biliyosun :)

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐De Marke Sports on Xtwitter
    Manchester United, sakatlanan Lisandro Martinez'in uzun bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
    https://twitter.com/demarkesports/status/1707725105361531112

iyi oyuncuydu

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yandık yarın her topu icardiye atacak bu.

En hasta icardi aşığı eleman

• ziyech agücü maçında da yokmuş boşuna bedava vermemiş adamlar

zaha desen 90dk zaha gibi oynayacak duruma gelene kadar devre arası olur millet 2 tane ince pas attı diye övmeye başladı durumun vehametini gösteren olay

devreye kadar 4 5 90dk maçları olmazsa araplara oyuncu satmaktan anlayan bir menajer bulup zaha ziyech den kurtulmalıyız

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Top kayıplarının içinde korner ve serbest vuruşlarda var.

Ayrıca sürekli öne oynamayı düşünürsen top kaybında aynı şekilde çok olur. Yan pas geri pas yapsa, sorumluluk almaktan kaçsa, kornerleri vs. bıraksa top kaybı da olmaz öyle değil mi?

Aynısı belhanda da vardı. Sürekli ileri oynamaya çalıştığı için pas hatası çok oluyordu. Al gülüm ver gülüm oynasa en kral topçular bunlar olurdu istatistik olarak.

Zaha nın durumu vücut olarak kendine güvenmediğinden. Sakatlık korkusuda olabilir. Ama etliye sütlüye karışmadan, dribling denemeden birşeyler yapabilmesi çok zor. Her rakip İstanbul gibi değil. Sana o kadar rahat ara pas imkanı vermez herkes.

• instagram
    Gala Creatives on Instagram: "Hayırlı cumalar 🤲#icardi #keşfet #hayırlıcumalar #galatasaray #keşfetteyiz"
    https://www.instagram.com/reel/Cw59bYsrVNj/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

ben buna benzetiyorum

• 
Sayfa: önceki 32483249325032513252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.