Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.994.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32463247324832493250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blokla geç abi

Şu elemanı bloklamadığınız için yüz buluyor.Herkes blok atsa boşa post atar gider.Daha 3 ay önce şampiyonluk hesabı yapan biriydi.Ciddi ciddi inanmaya başlamış yine

Eren abim günün nasıl geçti okulda.Sıra arkadaşlarına dzeko&szymanzki övgüsü yaptınmı

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş, sürekli tartışma çıkarıyor, kural dışı yazıyor, konuyu trolluyor, 20 sayfa ceza gecmisi vardir, o yüzden ceza almıyor galiba.

Bu yazdıklarımın tersi olsaydı 120 gün alırdı, kaç tane örneği var. Sırf GS'li diye bize ceza verenler ile bu adama ceza vermeyi bile düşünmeyenler aynı kişi.

Ofsayt olan pozisyonun fotosunu attığım için şike imasında bulunduğumu dahi söyleyenler adamın aleni hareketlerine göz yumuyor. Neden ? diye sorduğumuzda ise cevap veremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 29 Eylül 2023; 17:5:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manu deplasmanından 1 puan almamak için herhangi bir neden yok. Her şey mümkün bence. Bakalım salı günü ne olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Bende onu diyorum kimse zahayı manU maçında 11 beklemesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

SİZİN HAYALLERİNİZİN BİTTİĞİ YERDE, BİZİM GERÇEKLERİMİZ BAŞLAR!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Orta sahamız çok boş malesef.Çok kolay pozisyon veriyoruz.Manu falan affetmez

Orta sahayı kalabalık tutmak lazım.Kaan ayhan-Ndomble-Torreria orta sahası iyi top tutar mesela.Yarın ndombelenin 11 başlaması lazım maç ritmi için

Ben 3 gol falan yeriz düşünüyorum.Bir ihtimal bir tanede kontradan atarız.Tabi imkansız diye bir şey yok takım elbet clde farklı oynayacaktır

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Tecrübe konuşuyor.  

• creep32 kullanıcısına yanıt

Oynaması lazım ama işte

Manu maçında puan almak istiyorsan ilk yarı gol yemeden kontra kovalaman lazım

Ziyech uzun vuracak zaha,tete defans arkasına kaçacak.Bu olayı bu üçlü en iyi yapar.Şansa bir gol bulursak ilk yarı puan almamız çok olası

İlk yarıdan kerem top kaptırır 2-0 olursa o saat den sonra ister alsın ister almasın zahayı

Bence gayet hazır zaha.İstanbul maçında pek çalıma girmedi zeminden dolayı.Fakat gayet diriydi

Bu adamın hayatı premier premier ligde geçmiş.O zeminlerin adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 29 Eylül 2023; 17:22:4 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Maguire 11 oynayacak diye söylenti var. Umudumuz olmalı bence her şeye rağmen.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Senaryo güzel de neden sadece Kerem top kaptırıyor orasını anlayamadım

Ziyech kalite tamam da onun hatasından da kontra yiyebiliriz. Uzun top diyorsun, tete ve Zaha nın defans arkasına kaçabilmesi için manu nun çok boş bırakması lazım.

Zeminden dolayı çalım denemiyorsa geçmiş olsun o zaman. Süper ligde iyi zemini olan kaç stat var. Avrupa da yapar desen mucize olmazsa 5 maç sonra Avrupa defteride kapanabilir.

• Şampiyonlar liginde ben son iki maça odaklıyım. 5. maç Manuyla içerde. 6. maç Kopenhagla dışarıda. O sürece kadar takımın tamamen hazır olacağını ve makine gibi işlemeye başlayacağını düşünüyorum. Şu an 1 puandayız. son iki maçı alıp 7 puanla en kötü 3. bitiririz. O sebeple önümüzdeki 3 maçtan alınacak 0 puandan korkmuyorum. Ha ekstra puan gelirse bu 2. olma adına büyük bir adım olur.

ben uefanın sıtesıne gırerım yazan neyse benım için odur.

dahada açmak istemiyorum yöneticiler fazla hassas bu konuda

Ama zaten yaptıklarınızın bedelını 15 sene CL 10 senede sampıyon olmayarak cekıyorsunuz. :)

• Bana karşı kuralların yılmaz bekçisi olan adminler kuşların doğal yaşam parkına çevirmiş burayı. Işığı gören geliyor buraya istediği kadar trolleme hakkına da sahipler.

Ben ne zaman diğer forumlara iki mesaj atayım desem 2.mesajda şak ban.

Bol bol ekran görüntüsü aldım. Onları 4 ay içinde burada görürsen tekrar tekrar yazıcam bu konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 29 Eylül 2023; 18:21:3 >
    En çok şampiyon olan Galatasaray

Süt kupaları süper lig şampiyonluğu sayılmıyor.

Boş konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 29 Eylül 2023; 18:22:48 >
    4 takımlı ligkwrde şampiyon olan büyük takımın büyük taraftarı 😂😂😂😂😂
    Ne komik adamsın yav 😂😂😂
    10 sene şampiyon olunmayinca ligler başlamadan önce dağda bayırda kazandığınız kupaları şampiyonluktan sayıyorsunuz 😂😂😂
    Kanka benim en büyük eğlencem oldun resmen 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2560DDFD -- 29 Eylül 2023; 18:25:20 >
  • 
Sayfa: önceki 32463247324832493250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.