< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2396. sayfa)

-
-
Manu attı. Rashford iyi sapladı valla ilk atakları gol oldu.
-
geçenlerde yazdım asıl sıkıntı oyuncu göndermeyi beceremiyor oluşumuz
3 yabancı beki olan tek takımız muhtemelen ligde kale yabancı 2.yabancı stoperde gelecek diyorlar sınır varken defans hattına bu kadar kontenjan ayırmak saçmalık
okan hocaya bundan sonra asla oyuncu kalsın mı gitsin mi diye sorulmamalı ne yerli ne yabancılar için. ona kalsa mata bile dursun der sıkıntı buradan çıkıyor hem yeni oyuncu istiyor hem eldeki de gitmesin diyor
bence bu saatten sonra kasmasınlar büyük rezil olmak var işin ucunda ali anladı saldı mesela. 14 üne kadar dubois miçö yü bi yerlere gönderip torreira oliviera yı yedekleyecek 2 oyuncu indirsinler şl dönüşleri ligde oynamaları için
-
Havertz berbat bugün
-
Arsenal verdi cevabı. Kerem demirbay bu manuya neler yapacak düşünürken heyecan basıyor beni.
-
Adam Penaltı atar kadar rahat vurdu. Manu defansı kötü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ManU ya kontra şansı vermediğin sürece maç falan alamazlar.
Defanstan top çıkaramıyorlar.
Kaldı ki anında yediler.
-
Ohaaaaa Ødegaard taktı. Muhteşem attılar. Arsenal 1-1.
-
Arsenalin golü muhteşem
-
Bu adamı alamayız keşke alabilsek. Ndidi ne ya diye burun kıvıranlar için diyorum. Şu saatten sonra fofana falan gelmeyecek arkadaşlar hazırlayın kendinizi.
-
Kutuya inen 8'in önemi. Martinelli müthiş topçu.
-
Beyler havertze neden arsenalin o kadar para verip aldığını biri açıklasın bana
bu adam chelseade büyük balondu hala önündeki topa vuramıyor
odegaard ın yarısını bile oynayamaz
-
BEYLER YARIN SON GÜN DEĞİL Mİ HANİ ORTA SAHA BİRİNİZ TRANSFER YAPIN ALOOOOOOO
DİRİ BİR GS MANUYA TAK TAK TAK BU ARADA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayımız var gereksiz olur. Paramız cebimizde kalsın dik duralım
bu manuya bir de amrabat gelcek siz hesap edin
-
Bu manuyu ciklet gibi çiğneriz
19:05 de kap yok
Gidemde ocağı işaret edem
-
Epl liginde iki üç senedir şampiyonluk kaçıran arsenal ile oynuyor =) bize karşı böyle kapanmazlar bam başka bir oyun izleriz mesela göründüğü gibi çok hızlı atağa çıktılar ilerde hızlı oyuncularını durduracak kim var bizde ve ortasaha bağlantısı koparmak için ortasaha üstünlüğü kazanmak lazım. Kapanmak ve kontra ile bizim oynamamız lazım
Bu salatalık da sevilla yapacak galiba
Matteo Moretto on Xtwitter
¡Sorpresa con el futuro de Sergio Ramos! Esta mañana el Sevilla ha hecho por primera vez una oferta al central, tal y como ha adelantado @eldesmarque. Negociación avanzada entre las partes. Los contactos aparecieron mientras Ramos dudaba entre firmar con el Galatasaray o el…https://twitter.com/MatteMoretto/status/1698351130357448931?t=OUUCkzntxpVzZHzYIM-8PQ&s=19
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X