Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Galatasaray tüzüğünde bizim bilmediğimiz gizli bir madde falan mı var acaba? Sezon başı transfer dönemlerinde tüm bölgelerin eksiklerini gidermek yasaktır diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 3 Eylül 2023; 18:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus Sports on Xtwitter
    Thomas Partey'in kasık sakatlığının onu 6-8 hafta sahalardan uzak tutacağı belirtiliyor (@johncrossmirror)
    https://twitter.com/nexustransfer/status/1698353247986041329

Aldık diye yorumladım

• Bİzim tayfanın transfer gündemi space odası.

Ndidi konuşuluyor.

https://twitter.com/i/spaces/1OyKAVjXnjMGb?s=20

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

tam bizlik tranfer kasımda hazir olur Bayern den 7 tane yedikten sonra orta sahada oynatırız. 

• mostafa rashica ve morutan bu takimda olmaliydi ya.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Bu tarz düşünceye sahip insanlarla futbol tartışılmaz. %64 topa sahip olma oranı ile 700 pas yapan ve iç sahada oynayan Liverpool a karşı 3-0 geridesin. Hoca seni oyuna alıyor sırf süre alsın takıma uyum sağlasın atmosfere alışsın diye burdan bir arkadaş çıkıyor kaç top kapmış diyor.
    Bunlara vereceksin Oynekuru Sekidika akşama kadar defans arkasında depar izlesin. Birde çalımcı ise değme keyfine….
    Zaniolo’nun orda takım oyununa uyum sağlayıp sağlamayacağı zamanla belli olacak. Oyuncunun sistem içeresinde rolü gelişimini göreceğiz. Bundan birşey olmaz denilen Salah, Kevin de Bruyne’nin gelişimi ortada Real Madrid’in süper star da diye aldığı Eden Hazard’ın durumu da ortada. Takım, teknik direktör, oyun planı, sağlık durumu, özel hayat gibi birçok faktör olumlu giderse Zaniolo çok iyi yerlere gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leicester'lı 26 yaşındaki Nijeryalı önlibero Ndidi gündemde..

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

Saydığın 3 oyuncu da bal ligi topçusu

• son 30 saat  

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Ndidi bizim takımda yararlı olur mu. Torreira ile benzer profilde değil mi. Bize daha çok iki yönü de iyi yapan biri lazım.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

bize savunmaci adam lazim hucumda sorun yasamiyoruz bence. ama orta sahamiz bildiginiz otoban.

torreira angelinonun tarafina mi düssün yoksa diger orta sahanin acigini mi kapatmaya calissin?  

tam melo lazim bize her konuda.

• bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Morutan akşam ankaragucu maçında iyi oynasın başka bir beklentim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Grosskreutz olayından ders çıkartmıştır galiba yönetim son saatler sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 3 Eylül 2023; 18:29:21 >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

mostafa bizde olmazdi, nantes'da iyi toparladi kendini, zimba gibi gelen adam ft sagolsun futbola küsmüstü. mostafa da hakli ayak tenisi dısında antrenman yapmadi 2 senede.

morutan bizde oynayamazdi kanat dolu zaten takim. baris alperden daha yetenekli buluyorum kendisini, turk vatandasligi olsa tutardim ben olsam.

rashica ve zaniolo kalmaliydi, zaha gerek yoktu benim fikrim

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Bende Melo gibi bir oyuncudan bahsediyorum. Melo gibi birini bulmak zaten imkansız ama ona benzer arada hücumda iyi işler yapacak veya aldığı topları iyi kullanacak biri olmalı. Sen Ndidi alırsın gidip tartışmasız bir 10 numara daha alman gerekiyor. Biz Antep maçında iyi gibi gözüktük sadece iyi değildik. Diğer maçlar zaten hücumda bir varlık gösteremedik belki oyunların 10 20 dk gibi süreleri geri kalan uyuduk. Sebebi de ortasahada ileri uca topu taşıyan birinin olmaması.

• Arsenal - ManU başladı

• cok agir oynuyoruz bence sorun bu, genel anlamda turk futbolunda sorun bu.

topun durarak oynandigini zannediyoruz. 2000 takiminin bir kac avrupa macinin ozetini izleyin.

hakanin leedste attigi gole bakin kac saniyede cikiyoruz savunmadan.

molde hiphizli cikti darmaduman ettiler oyun anlaminda bizi. icardi bizde degil onlarda olsaydi fark yemistik.

gecen sene feneri icerde disarda fark atip postaladik cunku savunmadan hizli cikiyorduk.

bu yuzden ramos ve yasli oyuncular istemiyorum ben, futbol hizla oynaniyor artik.

gecen sene orta sahanin aksama sebebi de oliveiranın ağır kalmasıydı takıma gore.

dedigin gibi topu iyi cıkaracak birisi lazim. ama bulamiyorsak da en azindan savunmasi iyi adam lazim almak artik.

30 saat kalmis sunun surasinda  

• Ndidi umarım olmaz. Hiç alamazsa şu moldedeki elemanı alsınlar

• Arsenal Manuyu çiğ çiğ yiyor.

• 
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.