Fenere gitmedigi icin surat asiyormus, kanatla cok alakasi yokmus. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2382. sayfa)

-
-
Gedsonun serbest kalma bedeli yok. Şu an en ihtiyacımız olan kişi gedson. 20 ye al manuya şov yapsın 40a sat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saat 4'te liverpool - aston villa var, zaniolo izlenir. Arsenal maçı 18:30'da.
-
Hocam benim aldığım istihbarata göre Kayseri'ye gitmek istiyormuş renkler aynı diye karıştırmış GS'ye gelmiş, suratı ondan asıkmış diye duydum ama sizin kaynağınız nedir
-
Adamın bonservisi Benfica'da değil. Herhangi bir satışta elde edilen gelirin %50'si Benfica ile paylaşılıyor. İkisi aynı şey değil. Dolayısıyla bunu almak istiyorsan önce küçük kulüple muhatap olmak zorundasın. Serbest kalma bedeli de yoksa sana niye versinler? Sen niye jknın kursağına lokma veresin?
Kaldı ki bedavaya verseler bile Rize'ye kiralanma rezilliğine katlanmış, Galatasaray maçlarında kuyruk acısıyla ekstra oynayan bir adamı ben istemezdim şahsen.
-
Ben yazayım izlemeden arsenal zayıf takibine acımadı. İki tarafta oynamaya niyetiyse arsenal en az 3 atar manu da 1 gol bulur. Yok karşılıklı tartarak oynarlarsa 2 1, 1 0 falan arsenal alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zahanin doktoru hocam kaynak, renk körlügü varmis Zahada. Sari Lacivert, Türkiyenin en büyük takimina imza at demisler. Renkleri ayirt edemedigi icin, Türkiyenin en büyük takimi diye google yazarak karar vermis. Google, Galatasaray diyince imza atmis.
-
Tam facia hocam, adamın çekilecek çilesi varmış şuna bak. Suratını Zaha asmasın da kim assın ben de üzüldüm şimdi.
-
yaprak kıpırdamıyor
-
Beşiktaş Gedson'u zaten satmaz / satamaz hocam. Biz'e zaten satmazlar da başka bir takıma da satmazlar yani, çünkü 20'ye satsalar 10'u Benfica'ya gidecek ceplerine 10 girecek, o da Gedson gibi bir oyuncu için bi anlam ifade etmeyecek.
20'den yukarı zaten satılabilecek bir oyuncu değil, haliyle kontrat bitene kadar oynatıp en sonunda bedava başka bir takıma geçer Gedson başka Beşiktaş'dan ayrılamaz.
-
Attığımız gollerin her birini yabancıya göstersen gs düşmanı olsa bile arayıp arayıp hakem hatası bulamaz. Medyaya, sosyal medyaya bakıyorum hepsi resmen fonlanmış. Tescilli kurum bildiğin bütün parayı medyaya akıtmış. Ordan yürümeye çalışıyor. Bir süre bu yorumculardan, sosyal medyadan uzak duracağım.
-
Adam bile şaşırdı. Sonunda görüntüler gelince rezil olan bir camia. Siz dua edin de bugün bir hakem rezilliği çıkmasın.
Beste Altındağ on Xtwitter
#AntepteKaraGece diye algı yaratmaya çalışanlar için Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz ayarı vermiş. Davinson Sanchez Kerem Aktürkoğlu Coutinho Kopenhag Kerem Demirbay #beyazfutbol tete icardihttps://twitter.com/sheker66/status/1698228517425594574?s=20 -
Yağız ile samiyen arasında kavga var şuan da.
-
Olacak olan belli her maçta vs fb tarafı böyle olay yaratmaya gündem oluşturmaya çalışacak. Normal şartlar altında rekabet edemeyeceklerini bildikleri için böyle yollara bol bol girecekler. Penaltı kol gibi penaltıydı maç sonrasındaki açı görüntüleri de %100 onayladı. Rakibin atlanılan kırmızısını tetenin karşı karşıya kalacağı yerde maruz kaldığı faulden falan bahsetmiyorum. Tertemiz galibiyet sadece bunlara meydanı bırakmamak lazım. Akşama ankaragücü kırmızı yer+ fb zorda kalırsa penaltı gelir diye yorumladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 3 Eylül 2023; 14:23:9 > -
Fb forumunda bazı tipler var, yıllardır "trollük" yapıyorlar burada, daha şampiyonluk görmüş olanı yok aralarında. Sürekli birilerini kandırıp, gazlarını almak için kendilerini görevlendirmişler. Her gün yalan haber paylaşıp buradakileri piş pişleyip avutuyorlar. Günün sonunda kimse arkaya bakmıyor, yahu senin takımının 21. yüzyılda başarısı yok neredeyse, adamlara sormaları lazım aklı başında kişilerin , her gün bizi avutuyorsun da elimizde ne var diye ?
-
Torsten Gütschow on Xtwitter
Babaya ihtiyacımızın olduğu saatlere girdik De Paul Saul Ramos Maldini Beckenbauer sıkardı bir şeyler en azından oyalardı taymı :(https://twitter.com/KDimontenegro/status/1698295057713959167 -
Medyanın doldurusuna gelen taraftar çok.
Galatasaray'ın her transferi çöp,fener uçuyor vs vs.
Şu sosyal medyada taraftar olarak belli yerler izlenmemeli.
Antep maçı rahat kazanıldı.otoz kırkbeş arası biraz oyunu bıraktık o kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İcardi yine mangala başlamış. Milanodaki evine gitmiş sanırım. Çok yeme reis :)
-
Bu gece transferler açıklanır değilmi dostlar, yarın da imzalar atılır yoksa nasıl olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X