Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23782379238023812382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam fofana mümkün değildi diyorsunuz ama uğur karakullukçu açıkladı sakatlanmasa partey çekiyormuşuz. Partey çekebilecek kadar nakitimiz varsa fofana'yı da alırız diye düşünüyorum.

• naak98 kullanıcısına yanıt

Tek umudum bu kaldı zaten hocam. Geçen sene de beklemeyip transfer yapsaydık torreira'yı alamayacaktık. Bir umut belki gelecek oyuncu onun gibi olur diye dua ediyorum artık.

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt
    Allah korudu Fener'i Beşiktaş'ı ya Torreira Şimanski Fred ortasahası inanılmaz olurdu cidden lig biterdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Zaha ve Ziyech çok iyi performans vermezse şampiyon takımın kadrosu zayıflamış oluyor zaten. 3 ayda bir tane zımba gibi üst kalite oyuncu ekleyemediler şu takıma. Kafayı yemelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Gitmez abi Sergio da gitmez Midstjö de gitmez Dubois de gitmez. Bizden aldıkları maaşın yarısını verecek takım yok. Olsa bile İstanbul’da krallar gibi yaşamak varken neden dünyanın bi ucuna gitsinler? Zaten gelmişler kariyerlerinin sonuna. Kapı gibi sözleşmeleri var. Seve seve vereceksin milyon euroları.

Göndere göndere 200 bin Euro alan Berkan’ı, Yunus’u falan gönderirler. Onları da bedavaya verirler. Bir de üstüne rakibe satın alma önceliği verirler. Şaka gibi yönetim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hali hazırda 14 yabancı hakkımız dolu. Kısa sürede transfer yapıp, aynı zamanda oyuncu göndermemiz lazım.

Ufukta askıda sözleşme görünüyor.

• Bugün yarın gelen topçular yine sakat, sakatlıktan yeni çıkmış, hazır olmadan gelirse artık pes

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

• Clint Sexwood kullanıcısına yanıt
    Gedson-Torrerira orta sahası da çok iyi olurdu. O da BJK’ye hediyemiz. Resmen lige heyecan gelsin diye rakiplere oyuncu hediye ediyoruz.

Hocam gitmez tabi. Burada bol keseden sallıyor bazı tipler. Yok Dubois da gidiyormuş Oliveira da gidiyormuş. Avrupa’da transfer dönemi kapanmış nereye gidecekler? Kim verecek o maaşları bu adamlara dediğiniz gibi.

Bu adamları takımda düşünmüyorsan Haziran ayında diyeceksin kulüp bul diye. Tamamen plansız, saçma sapan bir transfer dönemi. Kimse kusura bakmasın Erden Timur’u fazla şişirmişler. Dursun Özbek’e şaşırmadım onu biliyorum zaten önceki döneminden.

Gedson son yıllardaki en büyük kayıp

• Ya arkadaş Yunus, Zaniola, Rashica biz bu adamları elden çıkardık ta Allah aşkına aldığımız adamlar bunlardan iyimi bir bana söylesin ... Bu nasıl avrupada başarı kazanacak takım kurmaktır

• 4 te 4 yapan leicester yunus un ilk 11 başladığı maçta ilk kez mağlup olmuş.

Gol 15. dakikada gelmiş. Yunus 54 dakika sahada kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gedsonun serbest kalma bedelini yatıralım. Söküp alalım ordan. Zaten gönlü kaldı bizde.

• tw1s kullanıcısına yanıt

Biz şimdi Gedson'dan iyisini bulamıyorsak kulübü kapatalım.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Buna biri tespih falan versin fena olur bu adam sahadaki ağabeyimiz olur takımın kaptanı&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• evohan kullanıcısına yanıt

Ziyech mükemmel oynamazsa sağ kanat rotasyonu zayıflamış oluyor zaten. Yunus-Rashica-Zaniolo gitti Tete-Ziyech geldi. Ziyech tamamen sürpriz yumurta şu an. Planlamaya bak. Bizim transferleri Ali Koç’a yaptırsaydık ancak bu kadar bozardı :D

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Defalarca yazdım. Erden Timur para bulur, ikna eder, transfer bitirir. Ama futbolcu planlaması ya-pa-maz. Okan Buruk hiç yapamıyor zaten. Bu kulübe acilen bir sportif direktör, danışman ve scouting ekibi gerekiyor.

Kimse farkında değil ama geçen seneki şampiyonluk pamuk ipliğinde kazanıldı.

Ligin başında Seferoviç yanlışlıkla bir gol atsa Icardi gelmeyecekti. Omar sakatlanmasa Boey antremana bile çıkmadan gönderilecekti. Geçen senenin en iyi oyuncuları şans eseri takımda.

Yıllardır krampon giymemiş Seferoviç hangi akla alınır? Mata denilen adam niye alınır? Yusuf Demir’e o paralar niye verilir? Midstjö’yü kim izledi de beğendi? Oliveira’ya 4 sene astronomil kontrat yapmak kimin fikri? Mertens ile sözleşme neden yenilenir? Bu seneki transferi zaten kafam almıyor. Çorba oldu takım çorba.

Erdem Timur’un vizyonu ve emekleri ancak böyle sokağa dökülür.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Hayırdır sinem hanım??????????

Tarafsız diye geçinen kanaldı de mi bu&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Atmışlardır önüne 3 kuruş, satın almışlardır neyi satıyorsa.

• 
Sayfa: önceki 23782379238023812382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.