Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dertleri galatasaray olmuş zuahahahhaha adam kalkmis sabah sabah penaltiya kiziyo.
    Ruyasinda icardiyi gordu cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 3 Eylül 2023; 8:29:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dünden beri yok yabancılara bile rezil olduk diye paylaştıkları hesap bile tweeti silmiş ve pozisyon penaltı diye yeni tweet atmış :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine altimiza almisiz bunlari siralamada xhagxgqgz

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Ya Okan cidden 8-10 karışımı mı istiyor tek transfer olarak. Kim arkayı toplayacak tek başına Torreira mı? Walla kim gelecekse gelsin artık ben nasıl bir oyun planı var Okan ın anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün hakem katliamı vardı resmen utanmadan nasıl konusabiliyorlar ya
    kerem demirbaya el verdikleri pozisyon el mel yok penalti batuhanin keremi düşürmesi
    Teteye yapılan hareket penaltı
    Teteye ceza sahası önünde yapılan hareket faul bariz gol şansı kırmızı kart
    İptal edilen son gol öncesi İcardiye yapılan hareket kırmızı oğlu kırmızı

2 penaltı 2 kırmızı kart verilmemiş konuşuyorlar böyle yavuz hırsızlık olmaz insanda azıcık utanma duygusu olmalı

• En güvendiğimiz oyunculardan Torreria son 2 resmi maçta da kötüydü. Bu milli arada özellikle üzerine eğilmek lazım. Orta sahayı tek başına süpüren adam, çok ihtiyacımız var. En son Antep istatistikleri
    Kazandığı İkili Mücadele. 2
    Kaybettiği İkili Mücadele. 4
    Hava topu kazanma. 0
    Hava topu kaybetme. 1
    Sahipsiz Top Kapma. 0
    Uzaklaştırma. 1
    Şut Engelleme. 0
    Pas Arası. 4
    Mesela Mertens bile oyunda hiç olmamasına rağmen 2 tane ikili mücadele kazandı. Ayrıca 2 de sahipsiz top kaptı. Yani şu istatistikler Torreria için çok kötü. O yüzden bize 6 numara özellikleri olan 8 şart oğlu şart. Her oyuncu her maç çok iyi oynayacak diye bir kural yok

• Yalnız fener bu sezon baya iyi hazırlanmış, fonlanmış sosyal medya hesapları ve milyonlarca liralık botlarla TT yapmışlar uzun süre, space odalarında salağın biri itiraf etmişti zaten. Sanırım her maç öncesi ve sonrası istisnasız algı yapılacak sezon boyunca. Umarım birileri buna el atar.

• 360editionyoutube
    Don't forget to follow our PSG Edition page! I will share the best PSG clips with you. Channel Link ; https://www.youtube.com/c/PSGEdition Now I also share my videos on Odysee. Don't forget to follow me from there. If you do not have an account; You can register from the link below. https://odysee.com/$/invite/@360edition:4 ♫ Song : 1 - YONAS - Rockstar (Remix) You can contact with us for advertising and promotion on e-mail. COPYRIGHT DISCLAIMER: "Act of 4 February 1994 on Copyright and Related Rights This video is fair use under U.S. copyright law because it is noncommercial and transformative in nature, uses no more of the original than necessary, and has no negative effect on the market for the original work." 360edition #galatasaray #galatasaraytransfer
    https://www.youtube.com/watch?v=zdBbux2KYdc

Hiç çıkmadı ismi, 3 sezondur neden takıma dahil edilmediğini düşündüğüm bir oyuncu.

6-8 her türlü oynayan, Afrikalı oyunculara göre top tekniği yüksek bir oyuncu.

Geçen yıl Roma da istediği süreyi alamadı, bana göre gelirse Seri/Lemina/Ndiaye karışımı bir şey olacak.

Dün Sergio için Olympiacos haberi çıkınca tekrar baktım, bu adam bizim aradığımız adam.

Hiç izlememiş olanlar sadece bu videoya göre yorumlamasın, adam gerçekten iyi.

• Ben de diyorum yanık kokusu nereden geliyor

• Jeasme kullanıcısına yanıt
    Romada oynayamayan manuya bayerne karşı oynayabilecek mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Satın alma opsiyonlu kiralık alınır,erden timur yapar birşeyler

• Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu adamın bir çok takımda çatır çatır top oynayacağına inanıyorum.

Bazı oyuncuların potansiyellerinin ortaya çıkması geç oluyor.Bu da öyle bir adam.

• Koskoca Türkiye'de bir tane hızlı ayağı düzgün Türk 8 numara olmaması da çok enteresan. Hep yabancı yıldız arıyoruz. Ne genç ne de normal bir Türk 8 numara yok. Belki kuzey Avrupa'dan 2 hızlı orta saha almak daha mantıklı olacak. Garip bir şekilde sakat veya defolu yıldızlara yönelmiş durumdayız.

• Kazandıkya taraftar gene havaya girmiş haftaya beraberlik gelir okan istifa klasik GS taraftarı  

• elophidae kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yerli kalitesi yerlerde, biraz eli ayağı düzgün olan Avrupa yapıyor. Zaten milli takımda bile bir çok oyuncunun alternatifi yok

• Yıllardır altyapıda bir mevki üzerine çalışsak elimizde en azından bir oyuncu olurdu. Şu altyapı işi çok canımı sıkıyor sürekli büyük oyuncu kovalamak zorunda kalıyoruz fazla değil 2 oyuncu çıksın istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Lale Orta konusunda gıkları çıkmıyor. Kendileri de biliyor lale ortayı kimin kullandığı ama işlerine gelmiyor birde o kadar ittir kakdir yine şampiyon olamayınca bir yerlere saldırmak lazım.

• GALATASARAY SEVMEYEN NET KEKODUR.

• 
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.