Ligde ve avrupada işler iyi gitmediğinde hiçbiri kalmaz orada. Bu kadar zaman insanları oyaladılar yani. Partey sakatlanmış da asıl hedef oymuş da. Palavra. 2 aydır belli değil miydi o limitler. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2374. sayfa)

-
-
Anlaşılan para az olunca son ana kadar ötelediler.15m bütçesi var galiba gs nin
-
Biri gelecekte beklentiyi hiç bir şekilde karşılamayacak
-
Ertan Süzgün Galatasaray'ın aldığı orta saha Angel Gomes ve Ndombele değil dedi
-
Uğura içerden bilgi vermişler.Muhtemelen birini bitirdik
3 Eylül gecesi çok rahat takılıyor.Siniri gitmiş
Limit mimit olaylarına girdiğine göre.Gelecek isim kimseyi tatmin etmeyecek gibi duruyor
Van de beek olursa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 3 Eylül 2023; 3:5:54 > -
Transfer dönemi bitene kadar beklemek lazım çünkü her kafadan farklı ses çıkıyor. Uğur da güvenilir biri değil artık.
-
Galatasaray da sanıldığı kadar para yok maalesef. Rakip olarak Fenerbahçe yi göz önüne alırsak karşımızda KOÇ holding var. Şimdi herkes Fenerbahçe oyuncu satıyor diyor ama Galatasaray da istese Boey Nelson Toreria Yunus Zaniolo paketinden en az 70 milyon Euro’ya yakın gelir elde edebilirdi. Ancak satış yapsak %50 si bankalar birliğine gidiyor. 70 milyon a oyuncu satıp 35 milyon Euro bütçe ile transfer yapmamız lazım. Yönetim de mecbur kadromuzu koruyalım bonservissiz oyuncularla kadroyu güçlendirelim dedi. Biz symanski rashica fred diyoruz ama icardi ile beraber 40 milyon Euro bonservis gerekiyor. Ali Koç bu sene son senem diyerek 100 milyon Euro ya kadar çıkabilir. Ülkedeki üretimin %20 si Koç holdinge ait deniyor. Erden Timur un bu güçle başa çıkması imkansız. Ben zaten Galatasaray ın maddi açıdan Fenerbahçe ile başa çıkmasına yıllardır hayret ediyorum. Milyarder olup da Fenerbahçeli olmayan yok neredeyse. (Ülker doğuş limak vesaire)
Bu nedenle bu oyuncuları aldık gelirler hep önümüzdeki yıla yönelik şampiyon takıma 1 milyon Euro verdiler süperlig de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Van de beek gelirse geçmiş olsun protez bacakla oynar artık
-
Yarın akşam galiba şöyle bir şey yaşanacak
-
-
durdurulamıyor etebo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla şu takımda orta üçlü Torreira Lemina Ziyech olsa ilk yarıdan skoru alıp ziyech Breivik değişikligi dizilimi 4-3-3e dondursek maç içinde başka hiçbir şey istemiyorum
Namağlup bitirebiliriz ligi bu tarz bir kurgu ve oturmuş bir oyun planıyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ertan Süzgün bugün Galatasaray için yoğun geçecek diyor.
Yakup Çınar pazartesi gelişme olacak diyor.
Uğur karakullukçu boşuna uçmayın kaçmayın Galatasaray'ın harcama limiti yok büyük bir transfer gelmez heveslenmeyin diyor.
Hayırlısı olsun bu saatten sonra diyecek başka bir şey kalmadı.
-
Yakuba bakma hocam.Pazartesiye bırakmazlar risk almadan
Uğurun dediği partey bitecekmiş sakatlık olmasa.Amrabatda bitermiş manu yapmasaydı diyor.15-20m civarı limitimiz var işte.İstenilen isimler olmazsa geçici birini alır gs oraya diyor
Yarın gece biri gelir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 3 Eylül 2023; 4:47:20 > -
Galasevgisi,Ertan,Samiyenin ortak görüşlerine göre galiba Pasalic alındı
-
Ben beğeniyordum neden olmasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocanın 10 numara oynayabilen 8 numara tanımına da cuk diye uyuyor. Bakalım sabaha anlarız haberleri çıkar.
-
Son bir kaç maçtır dikkatimi çekiyor icardiye en az 2 markaj, duran toplarda da 3 kişi marke ediyor.
Bu sayede stoperler kafayı çok rahat vuruyor.
Ramos gelseydi net 10 golü vardı. Nelsson yerine tete falan gitsin nellson sadece kafayla topu uzaklaştırabiliyor. Ciddi anlamda bu adam kafayla gol atamaz. Bayernde falan bu toplar acayip kıymetli olacak.
2 stoper seni marke ediyorsa kanatlarına ve orta sahandaki oyuncularına pozisyon üretmesi için çok şans tanıyorsun. Zaha bunu çok iyi yapıcaktır, keremde zaman zaman yapıyor zaten. Demirbay bu yüzden ceza sahasında rahat bi şekilde gezdi. Alman ekolünden olduğu için beyni var belli.
Birde demirbayın kornerleri acayip iyi.
Umarım buna çare bulunur. İcardiyi kullandırtmıyolar, ama bundan faydalanıp diğer oyuncular skor üretmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 3 Eylül 2023; 6:35:16 >
-
Michael Rincón on Xtwitter
🚨 SON DAKIKA | Erden Timur is in negotiations with #Atalanta for Mario #Pašalic to be a #Galatasaray player. The Croatian is very interesting because he can play 8 and 10. We'll see how he ends up. 🇮🇹🇹🇷💛❤🦁https://twitter.com/MykeRincon/status/1698166418682863702 -
Pasalic 32 maç 5 gol 2 asist...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X