< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2377. sayfa)

-
-
Dünkü maçta rakip çok zayıf olunca Demirbay iyi oynamış ama karar vermek için Molde gibi fizikli tempolu bir rakiplere karşı görmek gerek. Ligimiz zaten aşırı kötü o nedenle Avrupa da sıradan takımlar bile bizden üstün oynayabiliyor.
Bu arada adı geçenlerde bir de Ounahi var sanırım. Bilen var mı nasıl bir oyuncu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 3 Eylül 2023; 11:33:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünkü maçın bizim için bir kıyas olmaması lazım. Kazanılması gereken bir maçtı kazandık. Oyuncuların uyumu morali açısından iyi bir maç oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru söylemiş. Maçın açık ara en kötüsüydü. Özellikle de topsuz alanda. Barış Alper formayı kapar Tete’den. 👍
Ben Demirbay’ı beğenmedim. Defansif katkı, fizik gücü, dribling, hız, dikine gitme yok. Bu zaaflarını örtmesi için çok iyi bir pasör olması lazım ki bence o da yok. Hareketleri ağır, karar mekanizması yavaş.
Maçı ciddiye alan bir Sergio’yu Kerem’e her türlü tercih ederim. Kaldı ki Sergio’yu benim kadar eleştiren yoktur.
Şampiyonlar ligi kadro bildirimi yarın 23.59'da mı bitiyor? Doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 3 Eylül 2023; 11:46:13 >
evet
-
4 eylülü 5 eylüle baglagan gece 01:00
1 maçta teteyi çöp ilan edenler bugün Demirbay harika diyor .
geçen maçta tere harika diyenler demirbay çöp diyorlardı.
arkadaşlar acele etmeyin sabredin. Bir oyuncuya iyi yada kötü demek için en az 1000 dakika izlemek lazım. Keremle mertensi beğenmiyorum. Kerem rotasyonda iş yapar. Mertens gönderilse iyi olur ama gönderilmese de kayıp olmaz rotasyonda yine iş yapar sok son 30 dk oyuna oynasın.
mitso da aynı şekilde biraz zaman tanısak o da bizde iş yapar . 1 orta saha alsak sağlamından takım üst seviyeye çıkar. Bakalım 1/2 güne herşey netleşir
Geçen sene bu tip maçların çoğunda zorlandık.mac koparmakta sıkıntı yaşıyorduk.
Bu maç kazanıp milli araya girmemiz gereken maçtı.onuda yaptık.
Yeni transferler bir kademe daha iyi oynadı,bu sevindirici.
Milli aradan sonra yoğun maç temposunda durumlara bakacağız artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tete Bruma gibi. Takım oyunu yok dripling atıp bir şeyler yapmaya çalışacak ama antep full kapandı kendini gösterebileceği bir ortam oluşmadı. Kapanan takımlara karşı 2. yarı oyuna alınabilir.
-
Okan’ın çözmesi gereken tek sorun orta saha değil bu arada. Kanatlarımız rakipler için otobana dönüşecek bu sene. Angelino-Kerem tarafı defansif açıdan çok zayıf. Tete defansa hiç gelmediği için Boey’in de performansı düşüyor. Geçen seneki dominantlığı yok.
Özellikle şampiyonlar liginde çok başımızı ağrıtır bunlar.
Rashica'nın gidişi büyük kayıp. Sadece ofansif yorumlamamak lazım Boey'e katkısı, yardımları çok iyiydi.
-
şimdi de bizim için 37 saat kaldı
-
Şu moldede ki çocuğu alsalar bari orta sahaya
Zahayi mertens yerine cekebilir. Gizli forvet olarak. Yada tete zahs kerem 3 surekli gezerek oynayabilir.
O maaştaki topçu üstüne değeri yüksekken yedeğe çekmekte ne bileyim
-
Maalesef ben mertens’i hiç beğenmiyorum artık teteyi 10 numaraya çekip gelince ziyech sağda oynasa daha iyi olacak gibi
Yararından çok zararı var mertens’in..
Tek tek futbolcuları konuşmayı pek sevmiyorum.
Yine de dün akşam için bir kaç oyunumuzu değerlendirmek istiyorum.
İcardi, sadece attığı gollere değil, oyun zekasıyla da çok kaliteli bir oyuncu. Kaçtığı boşluklar, rakip defansı sürükleyip yarattığı boşluklar, verdiği paslar ile de gerçekten bizim için bir piyango
Kerem A. Dün çok motiveydi. Özellikle ilk yarıda şimşek hızında yetişip, bizim Ceza sahası önünde kestiği top motivasyonunun kanıtıydı.
Kerem D. Çalıştı, koştu, Torreira'nın yükünü azalttı. Ancak dikkat etmesi gereken konuların başında PAS BECERİSİ geliyor. Çok pas hatası yapıyor. O pozisyon bu hataları affetmez.
Tete, aslında iyi başladı. Ama sağ çizgiye kendisini bağlamış hini oynuyor. İçeriye daha sık girmeli. Çalım atmayı seviyor ama dün akşam iyi yapamadı. Takıma sonradan eklenmiş olduğu çok net görüldü.
Angelino, ilerleme gösteriyor. Belli ki defans yönünü güçlendirmek için çalışıyor. Ama bu sefer de ortaları isabetsiz oldu.
Torreira biraz durgundu. Demirbay yükünü azalttığı için daha etkisiz görünmüş de olabilir.
Boey, mimiksiz oyuncumuz. Çok çalışıyor. İsabetli top kesebilse star olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ziyech te büyük ihtimal onbiri zorlayacak.ilerleyen zamanlarda göreceğiz üç yerli için ne düşünüyor ,ileri dörtlü için ne düşünüyor bakacağız.
Merakla bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X