Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (1697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.992.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16951696169716981699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimse beğenmedi dedik adam alınan tüm santraforlardan formayı aldı westhamda

Yaşına burun kıvırdılar.Galiba maliyeti fazla olunca bakambuya karar kıldık

• Krone K kullanıcısına yanıt

Denizli'yi yensen biz şampiyon olamayacaktık. Süperfinal'de bizi yensen şampiyon olmayacaktık. Trabzon'u yensen Bursa şampiyon olamayacaktı. Sivas'ı yensen Beşiktaş şampiyon olamayacaktı. Hepsinde başkaları suçlu. Sizin zerre kadar hatanız filan yok zaten. Dünkü maç rezillikti tüm otoritelere göre. Hakem artniyetli maç yönetti. Geçen yıl 3 gol attık deplasmanda ikisi de sayılmadı hakem konuştuk mu? Doğru karar doğru karardır. İçeride yine aynı tarife algı kasacağınıza biraz oyun oynasaydınız belki birkaç tane kupanız daha olurdu.

• @Nat Alianovna dostum. adminleri değiştirseniz mi artık bölümün? adamlar işini yapmıyor. fener bölümünde 2 tane fanatik fenerli admin var, bizim bölümdekiler galatasaraylı mı o bile belli değil. üstüne aktif değiller.

• Şl bonusları ve kulübüne odenecek olan paydan kurtulmak için yapıldi muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 20 Ağustos 2023; 20:12:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

İlahi adalet dostum. O kadar kirliler ki sürekli Allah belalarını veriyor. Emin ol düşündüğümüzden çok ama çok daha kirliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morutani bedava yolladilarsa bütün yönetimi istifaya davet ediyorum

• Yönetimin transfer politikasına şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmamıştım bu sene. ama Morutan'ı gerçekten bedavaya A.gücüne verdilerse yazık olmuş. Hata etmişler. İşte yabancı sınırı buna sebep oluyor. Morutan Yunustan en az 2 kat daha iyi topçu ama yerli pasaportu olmayınca Ankaraya gönderiliyorsun. diğer paşazademiz ise kendini gatanti görüyor. yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 20 Ağustos 2023; 20:14:8 >
  • Ağlama duvarı burası değil. Fener forumu ağlama duvarı yerleri şaşırdın sanırım. Galatasaray korkulu rüyanız oldu. Galatasaray rölanti oynasa yine sizi yener yine şampiyon olur. Boşuna hayal kurmayın yine şampiyonuz.

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

yönetime degil adanalı bir sahsa kızmak lazım. dua edelim elimizden cıkarttık &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐  asıl merak edilmesi gereken cica olmalı bakalım ondan ne kadar zarar edeceğiz

• Yeterli zamanı olan biri GS ve FB'nin maçlarındaki tüm lehte ve aleyhte olan pozisyonları not etse de sezon sonu görsek kim kollanmış kim kollanmamış. Ben en basitinden şimdiye kadar olan 3 maç için genel manada maçın seyrini etkileyen hatalara bakınca ; GS toplam 2 maç, 1'i nötr diğeri ise aleyhine olmuş. FB ise toplam 1 maç, o da lehine olmuş. Bunları haftalık detaylı olarak tüm hatalarıyla ele alsak eminim FB bize fark atacak bu konuda. Sonra lig içinde yine GS lehine saçma sapan bir hata olacak ve bütün sezon o hata üzerinden algı yapacaklar.

Sonuç olarak bizim defter 2 maç 1'i aleyhte diğeri nötr. FB'nin 1 maç var o da lehine. Yarın bakalım göreceğiz ne olacak. Ben detaylı olarak tutamasam bile maçı etkileyen ciddi hataları maç maç bu şekilde not edeceğim. Sezon sonunda da göreceğiz kim ittiriliyor kim engelleniyor.

• Morutan için bu yönetime kızmak biraz haksız. Neticede bu yönetimin getirdiği oyuncu değil. Transfer teklifi adam akıllı gelmiyorsa isteyeni yoksa yönetim ne yapsın. Orada Ziyech var Tete var. Nasıl oynayacak? Demek ki isteyeni yoktu kiralık alan da yoktu gönderdiler. Artı bonuslar vs konuşuluyor zaman gösterir sonucunu.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Le Marke Sports on Xtwitter
    Galatasaray, Olimpiu Morutan transferinden 3 - 3.5 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli kazanacak. (Ertan Süzgün) • Sözleşmede bazı bonuslar, sonraki satıştan pay, opsiyona bağlı geri alma maddeleri de var.
    https://twitter.com/lemarkespors/status/1693311281179111627?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 20 Ağustos 2023; 20:21:15 >
  • Venerable kullanıcısına yanıt
    Onlara yapılanı nasıl hesaplanacaksin hocam, geçen sene sadece penaltılarini hesaplamaya profesör tutmak lazım.

• Bu yönetime kızsaydım Yusuf için sağlam kızardım. En boş transferleri o oldu. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Ben Erden Timur olsam Morutanı çoktan Beşiktaşa kiralamıştım

• Şu Rumen sevdamızı gömsek iyi olacak. Popescu ve Hagi ile bitti o dönemler. Sonra kimse adam akıllı tutmadı. En son Bogdan Stancu da geldi direk gitti süper ligde başka takıma.

ben bedelsiz karşılıklı fesih üzerinden yorum yapmıştım. geri alma opsiyonlu 3.5m euro bonservissöz konusu ise bir önceki mesajımı dikkate almayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 20 Ağustos 2023; 20:29:41 >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Transfer Medyumu 🔮 on Xtwitter
    Paylaş, paylaştır
    https://twitter.com/Transfer_Medyum/status/1693311662416167185?s=20
  • Chelsea 10 kişi olan rakibinden gol yedi 3-1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer forumda yalan haber paylaşıp yine insanlari kandıran elemanın balonu erken patladı bu sefer, uyarmıştım.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Bogdan bi topçuydu ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16951696169716981699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.