< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 20 Ağustos 2023; 20:50:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (1698. sayfa)

-
-
Sizin Zico dönemi ŞL'de ceyrek final yaptığınız kadro fenaydı hocam.. Çok iyi top oynuyordu takım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam işte zamanı olan bir babayiğit bunların nasıl kayrıldığını ortaya dökecek. Baya yoğun ve sıkı çalışma gerektiriyor tabi :)
-
Twente favori sizi çok rahat eleyecekler yazdığım için beni linçlemişler, bunlar kendini iyi takım falan sanıyor görün bakın twente bunları çok rahat geçecek. Konferanstan elenip 1 sene susma moduna gelecekler
-
Tiago Santos vs. Nantes
90'
50 Topla Buluşma
%90.3 Pas İsabeti
2 Kilit Pas
6/6 İkili Mücadele Kazanma
1/2 Hava Topu Kazanma
2/2 Başarılı Dripling
4 Faul Kazandırma
2 Tehlike Engelleme
7.8 SofaScore Reytingi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trt spor da geri dönüş olabilecek basket maçi var türkiye hirvatistan 2. Yari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memleketimin takımı olsa da serseri takımı olduğundan Ankaragücü'nü pek sevmem bana göre gidilecek en kötü takıma gitmiş Morutan. Antalyaspor, Adana Demirspor, Samsunspor ya da Karagümrük'e gitseydi kendisi adına daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
-
Roma'nın yediği 2. golün XG'si 0.03 müş.
Plus Sports on Xtwitter
Martin Linnes’in yalan habere attığı ment 😁https://twitter.com/plussportz/status/1693313145404522996Bunlardaki küçüklük başka seviye.Hep yalan dolan haberler ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S7erto -- 20 Ağustos 2023; 21:19:58 > -
Emre beleşoğlu bu haftada yenilmiş haftaya kiminle oynuyor bilin bakalım
-
galatasaray kompleksi tıbben çağresi yok malesef.
-
Paredes kornerden asist yaptı.
2-2
Delikanlı isen gel formasına iddiaya girelim biz elersek sen bana orjinal forma twente elerse ben sana orjinal forma ama sana bir kişi de kefil isterim
Valla topçu gibi topçu zaten parades.Gelsen ne olacaktı ki
-
Gelir bizden puan alır işte Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir
roma nın başında okan hoca olsaydı renato ile paredes ekim ayında anca süre almaya başlarıd
-
5-6 milyon euro banko getirirdi wonderkid ? Bizim morutan gurmeleri yasta ve şoktadır eminim.
-
Sonraki satıştan pay varmış, oynasın işte çok iyiyse 9-10 milyona satılsın canımızı 1-1.5 daha girer.
Fenerin bu hafta handikap konusu pazartesi maç oynaması. Birde Samsun yeni geldi hırsla oynamasını bekliyorum.
Pazartesi Cuma maçlarını bizim içinde sevmiyorum sanki demoralize oluyor takımlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X