< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (259. sayfa)

-
-
Kasımpaşa maçına 1 adet Kuzey Üst / 411. Blok devredilecektir. İlgilenenler mesaj atabilir.
DEVREDİLDİ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tourist -- 2 Kasım 2023; 11:50:46 > -
Merhabalar. Galatasaray - Kasımpaşa güney üst 426. blok devredilecektir. İlgilenenler yazabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircann54 -- 2 Kasım 2023; 16:50:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Doğu üst biletimi gişe fiyatına devrediyorum. Yeni işten çıkarıldığım için biraz paraya ihtiyacım var.
DEVREDİLMİŞTİR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 3 Kasım 2023; 15:23:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğu Üst 415 blok gişe fiyatına devredilecektir.
Edit: Devredildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezurian -- 2 Kasım 2023; 18:42:51 > -
Kasımpaşa maçı doğu 216 bloktan 3 adet bilet mevcut. Tanesi 1500 tl. İlgilenenler dm atabilir.
Edit: Hepsi devredildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erim35 -- 3 Kasım 2023; 14:43:8 > -
Şehir dışında olacağım için Kasımpaşa maçında 416.blokta bulunan kombinemi devredeceğim. İlgilenenler mesaj gönderebilir.
Kardeşim kulübe mail atıyorsun senden kimlik fotoğrafı istiyorlar seni gs bonus listesine ekliyorlar.mail adresini tam hatırlamıyorum pasodan öğrenmiştim sanırım gskombine@galatarasaray.org gibi bir şeydi tam emin değilim bana hemen gün içerisinde dönüş yapmışlardı onlar eklemeden öncelikli bilet girişi yapamıyorsun.
-
Kasımpaşa maçına 1 adet Kuzey Üst tam ortada kombinemi devrediyorum.
750 ₺
-
Güney alt 120 Blok 1 adet bilet devredeceğim, mesaj atabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güney alt 120 Blok 1 adet bilet GİŞE FİYATINDAN devredeceğim, mesaj atabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
427 Batı üst gişe fiyatına devredilecektir
öğrenciye hayrına devretmek isteyen olursa talibim
öğrenciye hayrına < Bu ileti iOS uygulamasından >
:)
-
-
Allah zihin açıklığı versin kardeşim
Beyler bir iç saha lig maçına bilet atıyorum 2 kişilik. Yardımcı olacak var mıdır?
-
manchester maçına 3 ya da 4 adet, mümkünse yan yana (2-2 ayrı yan yana da olabilir), tercihen doğu-batı alt’tan bilet arıyorum
adanademir macına bilet arıyorum 2kisilik
-
Alanya maçına 4 bilet arıyorum çok yan yana olmasınada gerek yok aynı tribün olsun yeter. 4 bilet aynı kişidende olmaya bilir. 2 2 de alabiliriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X