Bayern maçı 3 adet batı üst tirbün bileti qr kod ile devir edilecektir. Girişte bakan eden yok arkadaşlar içiniz rahat olsun. İstanbul içi yüz yüze teslim. |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (258. sayfa)

-
-
Arkadaşlar QR ile devir işinde satan da alan da riski göze alsın. Bakan eden yok diye bir durum yok. Daha önce önümde spor şubenin paketlediği oldu. Kapı üzerinde siz biletinizi okuttuğunuzda fotoğrafınız görünmekte. Evet %90 geçersiniz fakat görev aşkıyla yanıp tutuşan polis veya onları uyaracak bir güvenliğe denk gelirseniz çok uğraşırsınız. Affetmiyorlar haberiniz olsun.
-
Bu kombineleri nasıl alabiliriz sezon başlayınca stadın önünde mi yatmak lazım almak için var mı bilgisi olan zor mu almak yani?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kombineler internet üzerinden satışa çıkıyor. Öncelikle kombinesi olanlar için yenileme çıkıyor, daha sonra kalanlar için genel satışa çıkıyor. Haliyle çoğu kişi yenilediği içinde az miktarda kombine genel satışa çıkıyor. Satışa çıkacağı gün ve saatte bilgisayar başında olursanız alma şansınız yok değil.
-
QR epey sıkıntılı bunu geçtim de neden kimse fiyat yazmıyor son 2 sayfa satanların hiçbiri fiyat yazmamış
-
Stada gidip ordan almak daha mantıklı değil mi peki? Orada olmuyor mu satış?
Hiç zor değil GS kötü olduğu sezonun sonrasında ki sezon çok rahat bir şekilde kombine alabilirsin.
Ben kombinei aldığımda 13. bitirmiştik daha hiç bir transfer yapılmamıştı.
Bu senede de yenileyip yer değişikliği yaptım.
Yani GS iyiyken değil kötüyken alman lazım.
-
Arkadaşlar kurumsal biletler devredilebilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef, İlk defa alanlar için İnternet üzerinden genel satış olarak alabiliyorsunuz.
Devir açıldı denilmiş. Gişe fiyatına kuzey üst var. Deneriz, devir olursa sıkıntı yok olmazsa ben gideceğim maça.
-
Kasimpasa macina 4 kisilik bilet almak istiyorum. Destek olan olursa sevinirim.
Kasımpaşa maçı doğu 216 bloktan 3 adet bilet mevcut. İlgilenenler dm atabilir.
-
Gişe fiyatına kale arkası biletleriniz alınır
gs bonus kartım olduğu halde bilet alamıyorum.bu hata nasıl giderilir .
gs kulübü,passo,denizbank herkesi aradım ama olmuyor
-
kasımpaşa maçı için 1 adet bilete ihtiyacım var.forumda özel mesaj atamıyorum hata veriyor.Bileti olan yardım olabilecek birisi bana özel mesaj olarak iletişim bilgisi gönderirseniz sevinirim
-
Unfortunately özel mesaj atamıyorum. Bana iletişim bilgilerini mesaj olarak atabilirmisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 adet dogu ust yan yana gise fiyatina mevcut
Kuzey Üst gişe fiyatı civarı alınır.
-
Kuzey üst kasimpasa maçına tek bilet.fiyat 650 tl dir. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir.
Devredilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X