Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31983199320032013202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yönetim ne zaman seçilecek? Ağustos lig başlıyor ön eleme maçları ne zaman takımın yarısı kiralık bence Mustafa cengiz kalmalı gayet başarılı transfer yaptı aha yazıyorum :
    Nzonzi
    lemina
    Seri
    Falcao
    Muhammed
    Onyekuru
    Gedson
    Emre Kılınç
    Omar
    Saracci

Bu isimlere kim bu sene alınsa kötüder elinsaf adam hasta VS ama oda farkındaydı terimle olmuyordu dünya kadar oyuncu alındı yetmedi ne istese yine alındı!!! Sonuç :bodrum göndermesi

Terim hocalığı bu sene itibariyle bitmelidir Allah için bu iki senenin kadrosu kötü demeyin ama rakiplerin kadrosu ortada.terim bjk olsa eminim şuan yönetime sallardı işlerini yapmadılar oyuncu almadılar diye AÇIN GÖZÜNÜZÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Hocam penaltı yaptıran adam aynı zamanda Göztepenin golünü atan adam. Bir önceki hafta Galatasarayın Denizli maçında attığı 3.golün penaltısını yaptıran adamın Galatasaray ile olan bağlantısını incelettiniz mi? Adam eliyle adamın bacağına temas ediyor/etmeye çalışıyor. O penaltı olmasa ve o maç 2-1 bitse averaj yarışı bile olmayabilirdi. Cidden sırf eleştiri olsun diye, sırf eleştirmiş olayım diye şöyle şeyleri yazmayın. Maksadım tartışma çıkarmak falan değil ha bu arada.

Lig 2.liği için tebrik ediyorum Galatasarayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Terimi.kimse yollamadı kendi bıraktı daha doğrusu iki sene üstüste şampiyon iken şlde çeyrek final oynamış ve harika kadrosu ile giderken tüpçü milli takıma aldırdı. Üstüne iki italyan ile o başarıların önü kesildi sizin gibi komplekslilerinde hoşuna gitti. Bu kulübün başına gelen en kötü üç başkan açık ara mehmet cansun sonra ünal aysal sonrada dursun özbektir.

Alıntıları Göster
    🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

• Ya normal zamanda hiç bukadar sinirlenmem şu sampiyonlugun gitmesinde ki en büyük üzüntüm bjk nin ukala başkanları oldu.. korkudan bir haftadır ağlayan adam..
    Çıkmış yine cins cins konuşuyor... ona bu fırsatı verenler utansın ne diyeyim..

• Sene başında Adem’i bırakıp şu Arda’yı aldırdığı için bile kovulsa yeridir hocanın. Adem kendi gitmişmiş. Adama desen sen bu formunla Falcao’nun da Diagne’nin de önümdesin seni oynatacağım diye gider miydi? Adamın attığı golün yarısını atabilen topçu yok takımda.

Ha bir de yok Malatya şöyle yapmış yok Hatay böyle yapmış. Bunlar başarısız olmuş Fenerli ağızları. Galatasasay şampiyonluğu kaybedince bahane üretmez 2. olduk diye kendini avutmaz. Yönetimi de hocası da bedelini öder. Adam gibi top oynasaydın da rakibin 7 attığı Hatay’a yenimeyip 1 puan alsaydın. O 1 puan şampiyon yapardı.

• Terim artık bırakmalı. Kadro hataları bizi bu hale düşürdü. İnadı ve evlat sevgisi yaktı onu.

Dün hem sabah hem maçtan önce yazdım Arda,Babel,akbaba ile topu kaptırdığınızda kontraya kim geri dönecek.

Belki de yardımcıları çok kötüdür bilmiyorum artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil 8 numara 6 numara lazım son güne bırakmamak lazım mustafa muhammedin bonservisi hemen alınmalı yeni takımın temeli atılmalı
  • Gelecek sezon da şimdiden çöp oldu, yeni yönetim ne zaman gelecek transfer yapacak daha bonservisi alınması gereken oyuncular ve sözleşme uzatılması gereken oyuncu var işimiz zor...

• herkes yine şunu almamız bunu almamız lazım yazmışta 21/22 sezonu sonuna kadar FFP devam ediyor.

satmadan alamıyoruz. zaten saracchi , gedson, etebo, onyekuru, halil kiralık.

takımda marcao - luyindama-taylan-emre kılıç-fegh dışında satsak para edecek oyuncu var mı ? hangi parayla kimi alıyoruz.

yine transferin son günlerine doğru kiralıklar toplanacak takıma. böyle devam edecek düzen.

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Dünkü korku yetmiştir size diye düşünmüştüm ama maalesef ders almamışsınız hiç. Bizim 20 yıl önce ulaştığımız şampiyonluk sayısına şimdi ulaştığınız için ağlayacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Shshhshshshshshshs

Hadi yallah diyoruz yallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Aynen, Avrupa liginde elenenleri, Şampiyonlar ligi 1 ve 2. turda elenenleri atıyorlar buraya, ayrıca Avrupa ligini CLye giremeyen takımların oluşturduğu daha iyi bir lig haline getirdiler. Başaltı ülkelerin bizim gibi direkt katılım haklarını aldılar.

Zayıf ülke takımları içinde tur geçecekleri vs bir alan oluştu. Avrupa Ligi üçüncüleri konferansa devam edeceği için orada da gruplarda rekabet daha güzel hale geldi.

Logolara bakılırsa Konferans Ligi kupası da Avrupa Ligi'ninkiyle aynı olacak galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

herkes yine şunu almamız bunu almamız lazım yazmışta 21/22 sezonu sonuna kadar FFP devam ediyor.

takımda marcao - luyindama-taylan-emre kılıç-fegh dışında satsak para edecek oyuncu var mı ? hangi parayla kimi alıyoruz.

yine transferin son günlerine doğru kiralıklar toplanacak takıma. böyle devam edecek düzen.

Ffp mali kriterlere uyum sagladigimiz icin bu yıl bitmis olmali onumuzdeki sezon serbestiz.

Galatasaray, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etti. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içeriyor. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacak. Sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamına alınmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Alıntıları Göster

Yah he he öyle oldu barnicim

• Sast kullanıcısına yanıt

hocam biten oyuncu kaydetme sınırlaması sanırım orda biraz kısa keserek yazmışlar.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır. 

Yapılan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

* Yapılandırma anlaşması, 2018/19, 2019/20, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarını kapsamaktadır. 

Şirketimiz, sözkonusu sezonların her birinde anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 25 kişilik UEFA A listesine 2018/19 sezonunda 21 oyuncu, 2019/20 sezonunda 22 ve 2020/21 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. 2021/22 sezonundan itibaren ise bu sınırlandırma sona erecektir. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

herkes yine şunu almamız bunu almamız lazım yazmışta 21/22 sezonu sonuna kadar FFP devam ediyor.

17/18 18/19 19/20 20/21 sezonları geçerli diye biliyoruz.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt

ben 21/22 olarak biliyorum hocam fm saolsun 🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

bu sene biten yasak avrupa maçlarına verilen oyuncu listesiyle alakalı olan yasak bence.

sattıgın kadar al yasağı 21/22'de bitecek olması lazım

eğer bitiyorsa bu sene çok iyi

• Geçmiş olsun...

• Çağdaş,Okan gibi Türk hocalar aman diyim yabancı vizyonlu hoca dışında özellikle Türkiye doğumlu hiç bir insan evladı hoca olmamalı.

• 
Sayfa: önceki 31983199320032013202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.