Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31833184318531863187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Besiktasin sampiyonlugu sergene yazar.Baskasi olsa beceremezdi bunu net.Kadro olarak besiktastan iyiydik ama kadroda bir kalite ve butunluk yoktu.Bu sene o yuzden cok puan kaybi yaşandı.Rizeye hataya yenilen gollerde suçun tumu fatih hocaya mi ait?Arda ve Babelle nasıl bir devamlilik saglamayi dusunuorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 16 Mayıs 2021; 0:14:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala daha Terim deniyor şaka gibi ya. Abi millet koskoca Mourinhoyu-Tucheli falan beğenmeyip yolluyor siz niye Terimden geçmiş olabileceğini kabul etmiyorsunuz ben cidden anlamıyorum. Bu sene için falan da demiyorum bu arada şu son döneminde geldiğinden beri 3-4 yıl geçti üzerinden ve bu takım hala daha bir oyun planı kuramadı (pas oyunu falan oynuyoruz demeyin Allah aşkına her topu alan 5 kere etrafında dönüyor böyle pas oyunu olmaz) Kusura bakmayın da 3-4 sene sonunda takımın hala daha ne oynadığı belli değilse en büyük suçlu tabiki de TD'dir.

FT'nin devri bitti. Yeni td alırız başarılı olur ya da olmaz müneccim değilim ama FT artık Galatasaray hocası olacak kapasite de değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

cengizin tek hatası hastaydı bırakması lazımdı adam beyinden ameliyat oldu aynı performansı veremezdi terim alttan alsaydı sıkıntı olmazdı yönetimle savaşa girdi ve her döneminde bunu yapıyor başkan Ünal Aysal gibi biri olsa zaten tekmeyi yerdi hoca

Alıntıları Göster

Terimi.kimse yollamadı kendi bıraktı daha doğrusu iki sene üstüste şampiyon iken şlde çeyrek final oynamış ve harika kadrosu ile giderken tüpçü milli takıma aldırdı. Üstüne iki italyan ile o başarıların önü kesildi sizin gibi komplekslilerinde hoşuna gitti. Bu kulübün başına gelen en kötü üç başkan açık ara mehmet cansun sonra ünal aysal sonrada dursun özbektir.

• Yeni yönetimin işi çok zor en az 10 tane transfer lazım.

Sol bek sağ bek , stoper , en az 3 tane ortasaha , 2 tane forvet , 2 tane kanat

Of of diyorum sadece

Ünal Aysal gibi vizyon sahibi bir başkan gelmedikçe çok zor işimiz . Şu ana kadarki başkan adaylarına bakıyorumda, bence hepsi yetersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 16 Mayıs 2021; 0:15:3 >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

yönetim ankaragücünden sonra süreci yönetse net şampiyonduk

+ belhanda yollanışı her şeyi bitirdi.

hoca da kötüydü o dönemler allah var fakat gösteriyor ki terim hala bitmedi

1 sene daha şansı hak ediyor üstüne bizi clye yollama şansı var hala

son yaptığı açıklamalarla kulübü ne kadar düşündüğünü kanıtlıyor. Muhtemelen bırakacak ama

adam hala yeni yönetimin haziranda transfere nasıl başlayacağını , cl elemesine nasıl yetişeceğinin derdinde. Terimi sezon boyu eleştiren birisi olarak 1 sene daha kalması taraftarıyım

• Ayrıca şunu da belirtmeden geçmeyeceğim bu takımı bu hale getiren gomise 1 milyon vermeyip forvete 20-30 milyonları (euro) gömen buna rağmen bir forvet yakaladığımız şu dönemde onun bonservisini dahi alamayan yönetimdir... Belhandayı yollamayı sezonun ortasında akıl eden(akıl tutulması yaşayan) yönetimi unutmayalım... Belhandanın sözleşmesini bi araştırın bu sözleşmeyi bu takıma imzalatmayı kabul eden ve ettiren net şeref yoksunudur NET
  • Bizim maçı izlememiştim kaç gol kaçırmışız yahu.

İnsanın gerçekten içi yanıyor.

5-1lik bir zaferle gelen şampiyonluk gerçekten delice olurdu.

• Arkadaş ben Onyekuru’yu istemiyorum artık Akbabayı da istemiyorum ve daha birçok ismi. Lyundama da.

Kalmasını istediğim isimler: Muslera, sakatlnmayacaksa Saracchi, Marcao, Taylan, Gedson, Muhammed ve Kerem. Yani 7 isim.

Bugün Babel iyi oynamış olabilir ama elveda demek lazım. Feugoli kesin yolcu. Sağ bek, abartmıyorum, hepsi gitmeli. Sezon uzun, bizde transfer dönemi bitmez, malum!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 68023967

Ayrıca şunu da belirtmeden geçmeyeceğim bu takımı bu hale getiren gomise 1 milyon vermeyip forvete 20-30 milyonları (euro) gömen buna rağmen bir forvet yakaladığımız şu dönemde onun bonservisini dahi alamayan yönetimdir... Belhandayı yollamayı sezonun ortasında akıl eden(akıl tutulması yaşayan) yönetimi unutmayalım... Belhandanın sözleşmesini bi araştırın bu sözleşmeyi bu takıma imzalatmayı kabul eden ve ettiren net şeref yoksunudur NET

Belhanda gitti gitmesinede hâla bonuslarını ödüyoruz Kiev e . Öde öde bitmedi

• Yabancı kalibreli hoca gelmeyecekse Fatih hocadan başka Türk hoca başarılı olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yönetim eğer devam ederse geçmiş olsun Ali lukunkulu yokluk içinde döndüğümüz dönemleri yaşayan hatırlayan renkdaşlar beni anladı artık sabır çeke çeke lige erkenden havlu atarız...
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Bu sözleşmeyi imzalayan bunu kabul eden ve kovalayıp tazminatını vs ödeyen yönetimin yatacak yeri YOK
  • Karagümrük Denizli’ye 5 attı bugün

Biz 5 atıp gol yemesek şampiyonduk şimdi

Gelde çıldırma ya

• Rakibimizi tebrik etmek şuanda yapabileceğimiz en güzel ve bize yakışan şeydir.Sampiyonlukları hayırlı olsun.

Sezon geneline bakarsak devre arasına kadar kime bu noktaya bile gelebileceğimizi tahmin etmezdi.

Rakiplerin transferlerine göre 5-6. sırada bitireceğimiz öngörülüyordu.

Fatih Hoca ya saygım çok büyük ancak bu raddede değişimin daha yararlı olacağına inanıyorum.Yıl içinde en fazla eleştirenlerden biriydim sonuçta.

Bu akşam bir kez daha gördük ki şampiyon olamama sebebimiz bitiriciliğimizin düşük olmasından kaynaklı.

Öyle olsaydı böyle olsaydı gibi konuşmaların bizim ligimizde yeri olmadığını bir kez daha gördük.

2 ay önce havlu attık dendiğinde ben de umutsuzdum ancak nereden nereye geldik ve 2. olduk.

Önümüzdeki sezon umuyorum ki birkaç nokta atışı transfer ve hevesli bir oyunla şampiyon olabiliriz.

Olan olmuş, biten bitmiş, bu saatten sonra kimse lütfen birbirini kıracak ve incitecek şeyler yazmasın lütfen.

• 68023967 kullanıcısına yanıt

Belhandayı bu takıma alan Dursun Özbektir yağlı surat kardeşim ne bekliyorsun.

Bencede çoğu kişi ile yollar ayrılıp iyice genç isimlere yönelip doğru isimlerle ve oluşturacağımız sistem bize yetecektir.

• falcao sakattı bu akşam yine. mücadeleci ve karakterli oyuncu kim ne derse desin. yönetim bi ara kendisine sallamıştı hatırlayın falcao'nun ne dediğini. karakteri sağlam oyuncu. oyunda olduğu maçlarda da olumsuz hareketi yok. sezon başında kötüydü falan ama elinden geleni yapıyordu kendisine top taşıyan adam olmadığı için kendisi yetersiz göründü.

birkaç hafta önce formdaki m.muhammedi kesmişti. bu adam sakat olmadığında elinden geleni yapıyor.

diğer oyuncuları bilemem ama kendisine yeni sözleşme teklif edilmeli. maaşından büyük indirim yapılmalı. kendisi kabul ederse devam edilmeli bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Şu Beşiktaş’a şampiyonluk kaptırdık ya hâla inanamıyorum ya

Şaka gibi bir yorum  

Kaptırdık nedir ya, biz size şampiyonluğa ortak ettik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Yeni yönetimin işi çok zor en az 10 tane transfer lazım.

Sol bek sağ bek , stoper , en az 3 tane ortasaha , 2 tane forvet , 2 tane kanat

Of of diyorum sadece

Ünal Aysal gibi vizyon sahibi bir başkan gelmedikçe çok zor işimiz . Şu ana kadarki başkan adaylarına bakıyorumda, bence hepsi yetersiz

Sol bek alındı diye biliyorum. En azından anlaşma aşamasına gelinmiş iki isimle. Zaten bonservisi olmayan çok iyi isimler var.

Şlye gitmeyeceğimiz için luyihdama + marcao + dont yeterli. 4.isim Türk olur.

Sağ bek devam.

Gedson kesinlikle tutulmalı. Ama çok zor sanırım. Ben benfica yerinde olsam salardım bize. Ama anlaşma Şlye gittiğimiz taktirde 1.5 yıllıkmış.

2 orta saha net alınmalı. Mutlaka genç ve dinamik isimler.

Falcao + soso + babel in yollanması taraftarıyım.

Ak babanın filan sözleşmesi bitti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Kesinlikle Mustafa Cengiz'in performansından memnun değilim.

Hastalığından sonra - Allah şifasını daim versin - akıllı hiç bir açıklaması olmadı. Bu tür hastalıklardan sonra insan psikolojik olarak değişiyor. Kaldıramayacağı başkanlıkta hala durdu.

Yeni kurulla birlikte , sağlam '' DİLE '' sahip bir başkan gelmeli takıma.

Alıntıları Göster

Allah şifa versinde kardeşim sağlam zamanında da gomisi satıp üstüne iki golcü alacaz sana diyip sinanla şlye çıkardılar. Devre arası ozanı satıp son dk diagneyi kitlediler. Bu sene ortadaha dedik taylanı yarattı. Sportif başarısı oldumu? Zaten tudor sonrası geldi devrede ki sağlam bir kemik kadro kurulmuştu. Sen gittin ağır diye maiconu yolladın 1.3 m (adam yılın oyuncusu oldu) luyindama diye bir kazmayı aldın. Şuan kasa ram takır ve acil 300 milyon tl lazım. Ee transfere kaynak? Kimi satacsksın şu kadrodan? Yeni gelecek yönetime ne bıraktın? Ozan ndiaye brumada yokki satıp alasın. Seneye maaş zorunluluğuda var. İşimiz zor bu kadro yapısı ile

• Tabi tabi çaptan düşmüş hoca milyon Euro'lar harcasın yine zayıf rakiplere şampiyonluk vermek için.

• 
Sayfa: önceki 31833184318531863187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.