Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.037
Cevap
76
Favori
603.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Ben transfer dönemi başında 2 tane adam gibi defans alınsın yazınca kızıyordu bazı arkadaşlar önceliklerimiz başka diye.Bize defans lazım DEFANS..1 tane de değil 2 tane lazım göbeğe, başka türlü düzelmez bu iş.Sağ bek olayına girmiyorum bile.

    Buz pistinde oynadığımızdan ötürü Serdar'da sakatlandı, 1 puan her şeye rağmen iyidir şimdi transfer sezonu yaklaşıyor Riekerink'in elini güçlendirecek transferler yapmalıyız. Tabi transfer yapmak için önce futbolcu göndermek gerekiyor.
  • Serdar Aziz'in dizinde dönme olduğu tespit edildi ama net sonuç MR'da belli olacak. Serdar, stattan koltuk değnekleriyle ayrıldı. (Lig TV)

    Tümer Metin:"Serdar Aziz'in dizi döndüyse 5-6 ay oynayamaz sezonu kapattı. Ancak dizi esnediyse eski formuna kavuşup sahalara dönmesi 3 haftayı bulur."

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz hevesleniyorum maçı iple çekiyorum, Osmanlı kadar hırslanamıyoruz. Kramponsa krampon sanki adamlar başka sahada oynadılar. Her bölgeye adam bulunurda bu isteksizlik ne olacak bilmiyorum. Osmanlı kadar şu maçı istemiyorsak uğraşmayalım. O havada o maça gelen taraftara yazık.
  • Semih hayatının golünü attı.
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen haklısınız.

    5 - 6 hafta önce maçları izlemeyi tamamen bıraktım. Hangi maç tam hatırlamıyorum ama futbolcular isteksiz, hırssız, çaba göstermiyorlar. Muslera'dan başka oyuncu yoktu maçta. Kötü gününde olabilirsin, kötü pas atabilirsin, kötü şut atabilirsin, çalım yiyebilirsin, hata yapabilirsin, top kaptırabilirsin bunların hepsi tamam ama kötü koşamazsın, kötü mücadele edemezsin. Bu ikisi mantığa aykırı. Bunların izahı yok, ve benim gördüğüm bütün takımın mücadeleden kaçtığı, kaçak dövüştüğü idi. Sorun nedir? Kime ne anlatmaya çalışıyor bu futbolcular? Nedir bu rezalet? Neden mücadele etmiyorsun? Neden rakibe eskortluk ediyorsun, neden ayağını uzatmıyorsun, neden kaçırdığın adamı kovalamıyorsun, neden çalım yediğinde telafi etmek yerine elin belinde bekliyorsun? Yüzyıllık tarihe, senden önceki efsane futbolculara ve hepsinden önemlisi bu taraftara hiç mi saygın yok? Onu da geçtim seni izleyen anana babana, eşine çocuğuna da mı saygın yok? Kendine saygın olmadığı belli zaten.

    O kadar taraftar maça gidiyor, forma alıyor, digiturk alıyor futbolcular her sene loto tutturandan fazla para alıyorlar yine de canı isterse oynuyor, istemezse oynamıyor, ne yapıyorsun arkadaşım diyen de yok. Ben bunu gördüm. Elin İngiliz'i, Alman'ı, İspanyol'u maç kaybetmiyor mu? Yenilmiyor mu? Takımın kötü gününde olduğu durumlar olmuyor mu? Hepsi oluyor. Ama mücadele etmediği maç olmuyor. Elinden geleni yapıyor adamlar, profesyonel düşünüyor, işini yapmaya çalışıyorlar.

    Ben bıraktım takip etmeyi. Artık izlemiyorum. Heyecanım falan kalmadı izlemek için. Ne zaman Beşiktaş gibi mücadele ederler, ellerinden geleni yaparlar o zaman izlerim. Şu an takımın hali içler acısı. İşin kötüsü takım bu haliyle şampiyon oldu. Futbolumuz ne rezalet durumda anlayın.




  • Sıkı bir epl hayrani olarak butcemize uyabilecek birkac isim onerecegim..



    Holebas : watfordin yunan sol beki aslinda ideal bir transfer olmaz yasi 32.. ama 2 sene sol bek derdimiz biter.. yasini 25 falan saniyordum o derece tempolu bir adam.. genelde duran toplari da kullaniyor caner gibi.. kisa vadede cok buyuk katki verir



    Van aanholt : sunderlandin sol bekimm gecen yil defoenun ustum gayretiyle kumede kaldilar ama bu yil gidici gibiler.. yasi 25.. holebas gibi cok tempolu ve sol bek icin ayaklari gayet iyi.. uygun maliyet olursa hic dusunmeye gerek yok.



    Defoe : bu adama tottenhamdan beri hayranim tam bir golcu .. cok daha iyi bir kariyeri olabilirdi. Bu da holebas gibi 1-2 sezon fayda verir malum yasi ilerledi. Defoe- genc yetenek -eren seklinde iyi bir rotasyonumuz olabilir.



    Okaka : fm efsanelerinden eski romali.. anderlechtten watforda gecti bu yil.. istatistikleri ic acici degil ama 3 kez denk geldim.. inanilmaz guclu size olarak cok iri.. bu fizige gore de ilginc derecede yuksek bir teknige sahip.. mesela defoe saf bir golcudur okaka oyun kurabilecek meziyette bir forvet second striker olarak daha faydali olabilir. Ighalo- deeney 2lisi varken wstfordda gelecegi parlak degil.. uygun maliyet olursa cokebiliriz..



    Andros townsend: listedeki en zor transferlerden biri.. yasi nispeten genc ve Ingiliz.. crystal palaceta vasat bir yil geciriyor.. hatta son mac sonradan girdi iyice gozden dustu.. townsendin beni etkileyen yani gecen yil newcastleda gosterdigi muthis performanstir.. resmen tek basina direndi kume dusmemek icin.. en azindan kiralik olarak almaya calisabiliriz form tutarsa ligi toz duman eder. Calim yetenegi ve hizinin yani sira surpriz sutlari da var..



    Nkoudou : tottenhamin genc yetenegi maalesef bu zengin kadroda pek sans bulamiyor.. satin alma sansimiz yok fakat 1 yil kiralayabiliriz .. kesinlikle zor bir transfer onu belirteyim.. ama alirsak bruma ve nkouduyu birer kanatta izlemek buyuk keyif olur.

    Leroy fer : yine kume dusme adayi bir takim olan swanseanin hollandali merkez orta sahasi.. tabi ki zor bir transfer ama imkansiz degil.. selcukun yerine cuk oturacak bir box 2 box



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkifKarabulut -- 19 Aralık 2016; 13:22:01 >




  • #SONDAKİKA Galatasaray'da Serdar Aziz'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi! İlk tahminlere göre çapraz bağlarında esneme veya dizinde dönme +


    Güzel kazık beyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samtiger

    #SONDAKİKA Galatasaray'da Serdar Aziz'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi! İlk tahminlere göre çapraz bağlarında esneme veya dizinde dönme +


    Güzel kazık beyler.

    Nazifoğlu ruLeZz
  • Dün zeminin kötü olması işimize geldi.

    Osmanlı buna rağmen üstün oynayıp 2 tane attı...Zemin çiçek olsa 2-3 tane daha atarlardı.

    5-3 falan kaybederdik büyük ihtimal.

    JOR'un saha iyi olsa kazanırdık demesi,tamamen rezillik giderek Hamzasson'a benziyor.
  • Serdar arka capraz bagları kopmuş geçmiş olaun
  • Serdar Aziz Sezonu kapatmış arkadaşlar geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serdar Aziz sezonu kapattı .


    Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz, önümüzdeki 5 yılda savunmamızın bel kemiği olacak. Onu yakından tanıdığım için scout ekibine de sormadım."


    Kronik sakat adamlara para vermeye devam edin zemin kötü eyvallah ama serdarın istikrarlı bir futbol oynamadığını herkes biliyordu şimdi semih kaya ile oynamaya devam edicez maalesef.

    Koray günter 2.yarıda yetişip oynatmazlarsa yazıklar olsun
  • 4.5 milyon euroyu bi zahmet nazifoglu ödesin cebinden kulube adam zaten bursada 1 sezonda 3-4 kere sakatlanıyordu elimizde patladı nekadar cöp varsa doldurduk takımdaki geri dörtlü carole semih balta sabri allahdan lig dandik baska bir ligde oynasak küme düşer bu takım
  • Gecmis olsun. Lanet olsun bu tarz sakatliklara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON DAKİKA! G.Saray'dan açıklama: "Serdar'ın sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edildi"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serdarın sakatlanma videosu var mı
  • Belki artık mecburiyetten bir stoper transferi yaparlar.
  • Sighttorson ve Serdar konusunda bu tip durumların olacağını bilmesine rağmen risk aldılar . Geçmiş olsun
  • Sene başında neredeyse tüm transferlere küfrediyorduk, yavaş yavaş hepsinde haklı çıkıyoruz gibi, bir Eren'in sakatlanması kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 19 Aralık 2016; 15:09:28 >
  • sezon başında 3.5m a basel e giden eder balanta 23maç/1.944dk
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.