Şimdi Ara

gainer/// süt vs su

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bundan 2-3 yıl önce gainer almıştım. Onu sütle içiyordum hiç zorluk çektiğimi falan hatırlamıyorum tat ve verdiği his olarak.

Şimdi yine bir gainer aldım üstünde su yazdığından dedim bir de suyla deneyim şunu, normalde 600ml birden almam lazım mecburen 300 300 böldüm yine bile içerken verdiği his çok iğrenç yani eskiden böyle olduğumu hatırlamıyorum.
    10 yıldır nesquikli süt içerim, belki de gainerı sütle karıştırınca bana onu anımsattığından sütle içmesi daha kolay oluyor diye düşünüyorum. Suyla içince sanki açık çay içersiniz ya onun gibi geliyor

Akşama sütle deneyeceğim, lakin bir de size sormak istedim. Su ve süt arasında sizin favoriniz hangisi oluyor tozları karıştırırken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 29 Haziran 2014; 16:47:22 >

• Tat süt , emilimi en az kayıp olarak su
  • ben multipowr mass gainer aldım sütle içiyorum faydasını görmeye başladım sütle tadı daha güzel ve protein karbonhidrat değerleri daha yüksek %20 whey %80 casein var sütte protein olarak geç emilim sağlıyo bu yüzden caseinat olduğu için hızlı emilim istiyorsan suyla iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadoWDeadly

ben multipowr mass gainer aldım sütle içiyorum faydasını görmeye başladım sütle tadı daha güzel ve protein karbonhidrat değerleri daha yüksek %20 whey %80 casein var sütte protein olarak geç emilim sağlıyo bu yüzden caseinat olduğu için hızlı emilim istiyorsan suyla iç

Aynı ürünü birkaç ay önce bende aldım fakat kullanamadım hatta buraya da konu açmıştım. Midemi bozuyor ve gaz yapıyordu. Ürün bir köşede öylece duruyor..

Siz acaba nasıl kullanıyorsunuz ? kaç ölçek ve hangi zamanlar alıyorsunuz ? benim yaşadığım problemleri sizde yaşadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

ben multipowr mass gainer aldım sütle içiyorum faydasını görmeye başladım sütle tadı daha güzel ve protein karbonhidrat değerleri daha yüksek %20 whey %80 casein var sütte protein olarak geç emilim sağlıyo bu yüzden caseinat olduğu için hızlı emilim istiyorsan suyla iç

Aynı ürünü birkaç ay önce bende aldım fakat kullanamadım hatta buraya da konu açmıştım. Midemi bozuyor ve gaz yapıyordu. Ürün bir köşede öylece duruyor..

Siz acaba nasıl kullanıyorsunuz ? kaç ölçek ve hangi zamanlar alıyorsunuz ? benim yaşadığım problemleri sizde yaşadınız mı ?

hayır hocam bende hiçbir sorunu olmuyor ürünün 400 ml süte 100 g gainer koyarak karıştırıyorum ve içiyorum tarihi geçmiş veya güneş ışığına maruz kalkmış , rutubetli ortamda kalmış olabilirmi ürününüz ? eğer kullanmak istemiyorsanız satmayı düşünüyormusunuz

not : sadece antremandan sonra içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadoWDeadly -- 30 Haziran 2014; 0:23:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

hayır hocam bende hiçbir sorunu olmuyor ürünün 400 ml süte 100 g gainer koyarak karıştırıyorum ve içiyorum tarihi geçmiş veya güneş ışığına maruz kalkmış , rutubetli ortamda kalmış olabilirmi ürününüz ? eğer kullanmak istemiyorsanız satmayı düşünüyormusunuz

not : sadece antremandan sonra içiyorum

Alıntıları Göster
    edit : arkadaşın konusunu dağıtmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 30 Haziran 2014; 0:27:27 >

• Sutle ictim simdi arkadaşlar gayet guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanlış anlama genel olarak konuşuyorum. Hala proteini sütle veya suyla almanın bi fark yarattığını düşünenler var. Bir proteinin hızlı veya yavaş emilmesini sağlayan yapısıdır. Sütlede alsan suylada alsan değişmez. İstiyosan çayla iç. FARK ETMEZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Yanlış anlama genel olarak konuşuyorum. Hala proteini sütle veya suyla almanın bi fark yarattığını düşünenler var. Bir proteinin hızlı veya yavaş emilmesini sağlayan yapısıdır. Sütlede alsan suylada alsan değişmez. İstiyosan çayla iç. FARK ETMEZ.

Hayır ben zaten whey olan bir proteini sütle karıştırırsan casein gibi etki gösterir demedim ama suyla içtiğinle de bir olmaz sütle içtiğinde sindirilmesi daha uzun olur (yani whey yine kısa sürede karışır ama süt ile içtiğin için vücudunun sindirmesi uzun sürer ) eğer hala aynı olacağını düşünüyorsan makale gösterebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Hayır ben zaten whey olan bir proteini sütle karıştırırsan casein gibi etki gösterir demedim ama suyla içtiğinle de bir olmaz sütle içtiğinde sindirilmesi daha uzun olur (yani whey yine kısa sürede karışır ama süt ile içtiğin için vücudunun sindirmesi uzun sürer ) eğer hala aynı olacağını düşünüyorsan makale gösterebilirsin

Neyin makalesini istiyosun anlamadım. Protein'in ne olduğunu öğrenmek için internete bakabilirsin dostum.

Proteinin sindirim hızını belirleyen şey yapısıdır. Hızlı sindirilen cins proteinse ne ile alırsan al proteinin yapısı değişmeyeceği için hızlı sindirilir. Whey protein yarım saat sürüyo sindirim dersek. Bunu suylada alırsan whey yarım saatte sindirilir. Sütlede alsan yarım saatte sindirilir. Sütün içindeki kendi casein proteinide 6-7 saat kadar sürer. Whey veya casein proteinler birbirlerinin sindirim hızını etkilemezler.

• Hocam kullandıgınız ürüne bende bakıyorum netten almayıda düşündüm ama tek sorun 50 gr şeker var ya o korkutuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.