Şimdi Ara

G500 mouse çınlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mouse u aldığımdan beri çınlama yapıyor.Kış gelip kapı pencere kapatılınca bir de masaüstü pc de pek ses çıkarmayınca inanılmaz şekilde bu çınlamayı duyuyorum.Geceleri çok fazla rahatsız ediyor.Logitech e destek kısmından sournu ilettim fakat logosoft a mı göndermeliyim ürünü?

Bir de öyle bir sorun ki kesin teknik servis elemanı bakıp bunda bir şey yok diyecek sırf bu yüzden mouse u kullanamıyorum

• up
  • Hocam sesin fareden geldiğinden emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Hocam sesin fareden geldiğinden emin misin?

Kesinlikle eminim laptop masaüstü tablette felan denedim zaten kulağımı fareye dayadığımda çok net duyuyorum
  • *ExtraTechx* * kullanıcısına yanıt
    Kablo soyulması ve çift tıklama sorununu duymuştum da çınlama sorunu ilk defa duyuyorum. Farenin anakartındaki kondansatörlerden veya diyotlardan kaynaklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kablo soyulması ve çift tıklama sorununu duymuştum da çınlama sorunu ilk defa duyuyorum. Farenin anakartındaki kondansatörlerden veya diyotlardan kaynaklı olabilir.

Kontrolcüden geldiğine eminim sesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 18 Ekim 2013; 20:51:14 >
    Tek çare garantiye göndermek bu durumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tek çare garantiye göndermek bu durumda

İnşallah garantideki adam bundan ses gelmiyor deyip bana geri yollamaz.Eğer öyle olursa Logitech Tr ye yollayacam.
    Logitech garanti konusunda baya iyiymiş diye duydum hatta ücretsiz skatez falan veriyorlarmış
  • Aynen garanti konusunda güvenilir bir firma unifying alıcıları dahi kaybettim desen yolluyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.