Şimdi Ara

G4560 GTX 1050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G4560 ve GTX 1050 beni ne kadar idare eder ? battlefield 1, witcher 3 gibi oyunları rahat oynar mıyım ?

• rx460 2gb veya gtx1050ti 4gb öneririm ,gtx1050 o fiyata 2gb vramli kırpılmış karta verilmez bence
  • bunlari aldin mi alacakmisin??eger yeni alacakasan gtx1050ti almalisin 1050ile olmaz senin is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 26 Haziran 2017; 1:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu soruyu bende merak ediyorum, g4560 ve 1050 ti li bir pc bizi ne kadar idare eder, kaç yıl içinde çıkacak oyunları ultrada yada highde oynatır.https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-1050-Ti-Desktop.181032.0.html eğer burdaki veriler doğruysa şimdiden bile bir kaç oyunu ulrtada oynatmıyor? bu ne kadar doğrudur
  • G4560 şimdi al 7 ay sora çöpe at diye üretilen işlemcilerdendir .

• Kainler,medyumlar gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

G4560 şimdi al 7 ay sora çöpe at diye üretilen işlemcilerdendir .

İyi desene 4 ay kalmış işlemciyi çöpe atmaya, hakket ne içiyorsunuz siz ya fiyatına göre çok iyi bir işlemci her oyumu, ultrada oynatmasa ne olur, g4560 ve 1050ti var bf1 ultra 58fps ,witcher 3 ultra 42 fps civari aldim, baska yeni oyun denemedim ,benim icin 3 yılı, var bu ikilinin kafadan gitmez diyenler martaval okumasın HIGH ayarlarda oynarım sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

İyi desene 4 ay kalmış işlemciyi çöpe atmaya, hakket ne içiyorsunuz siz ya fiyatına göre çok iyi bir işlemci her oyumu, ultrada oynatmasa ne olur, g4560 ve 1050ti var bf1 ultra 58fps ,witcher 3 ultra 42 fps civari aldim, baska yeni oyun denemedim ,benim icin 3 yılı, var bu ikilinin kafadan gitmez diyenler martaval okumasın HIGH ayarlarda oynarım sorun yok

O arkadaş amd fanı. Hayır 250 tlye daha iyi bir işlemci de öneremiyorlar. İntel tarihinin belki gelmiş gecmiş en f/p işlemcisine mok atmak bunu gerektiriyor Bunun gibi 3-5 tane daha var. Muhtemelen hepsi feyk hesap . Çünkü tarzları hep aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 27 Haziran 2017; 8:46:17 >

• 1050 ti almani tavsiye ederim. Hem daha hızlı hem vram darbogazindan 4gb ile paçayı kurtarirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

O arkadaş amd fanı. Hayır 250 tlye daha iyi bir işlemci de öneremiyorlar. İntel tarihinin belki gelmiş gecmiş en f/p işlemcisine mok atmak bunu gerektiriyor Bunun gibi 3-5 tane daha var. Muhtemelen hepsi feyk hesap . Çünkü tarzları hep aynı.

Ben ilk defa Intel, kullanıyorum banane AMD yada intelden alınabielcek, tek işlemci 250TL başka işlemci olmadığı için aldım ryzen 1100 yada 1200 olsa onları alırdım gelecek, açısından daha iyi olurdu ama fiyat daha fazla olurdu ,250ti, civarı, daha uzun, süre rakipsiz olacak gibi bu, işlemci

• arkadaşlar peki bu şekilde g4560-gtx1050ti-8 gb ram li bir kasa toplarsam fallout 4 ve witcher 3 gibi oyunları high da fullhd de en az 30fps ile oynayabilirmiyim yani bana bunları içeren 1800-1900 bandında bir kasa yetermi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Haziran 2017; 21:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

arkadaşlar peki bu şekilde g4560-gtx1050ti-8 gb ram li bir kasa toplarsam fallout 4 ve witcher 3 gibi oyunları high da fullhd de en az 30fps ile oynayabilirmiyim yani bana bunları içeren 1800-1900 bandında bir kasa yetermi??

G4560 - gtx 1050 ti - 8GB ram

https://www.youtube.com/watch?v=eyD1Eh9mQAg
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

arkadaşlar peki bu şekilde g4560-gtx1050ti-8 gb ram li bir kasa toplarsam fallout 4 ve witcher 3 gibi oyunları high da fullhd de en az 30fps ile oynayabilirmiyim yani bana bunları içeren 1800-1900 bandında bir kasa yetermi??

High değil ultra'da oynarsın

• bende var aynı sistem fullhd de 60fps oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crypdeth

bende var aynı sistem fullhd de 60fps oynuyorum

hangi oyunları hocam? Genel olarak sistemden memnun musunuz?

• Bf1 r6 oynuyorum şimdilik rahatlıkla oynuyorum yani memnunum baya laptoptan sonra çok iyi geldi bana

• Hangi monitoru kullaniyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.