Şimdi Ara

G3 telefonum reset döngüsüne girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burada bi kaç yazı gördüm farklı telefonu olanların yazdığı. benim sorunumla aynı sorunları var fakat pek bişey bulamadım. g3 telefonum yaklaşık bir haftadır kendi kendine reset atmaya başladı. açıkçası durum şu ben telefonu kullanırken bi anda siyah ekran geliyor, lg yazısı çıkıyor, müzik çalıyor tam kilit ekranı açılacakken tekrar reset atıyor. aynı durumu sürekli tekrar ediyor. ben kendim stock rom attım rootlu ayrıca fakat bunlardan olduğunu sanmıyorum, çünkü telefon şarjdayken bu sorun meydana gelmiyor. bataryadan olabilir mi? boşu boşuna da gidip bi bataryaya 100 tl bayılmak istemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musatopraklik -- 28 Eylül 2015; 22:09:40 >

benimki de kendi kendine resetlemeye başladı. ne yere düştü, ne sıvı teması oldu, ne de root vs var. içindekileri yedeklemeye üşeniyorum yoksa fabrika ayarlarına dönücem, olmadı bana servis yolları görünür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu bugün itibariyle servise gönderdim. uluslararası model olduğu için telefona iyi bakacaklarından şüpheliyim. çatlaklar ve resetlemeden dolayı diye yazımı da yazdım bakalım gelişme olursa tekrar yazarım aynı sorunu yaşayanlar için.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.