Şimdi Ara

G2 açılmıyor hard reset girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar g2 cloudy 3.0 lollipop yüklüydü telefonumda, wipe yapıp cloudy 2.2 ye dönmüştüm. Şimdi stock roma döneyim dedim yalnıslıkla internal storagede sildim twrpden. Flashtool ile 20d kdz attım tel açılmıyor logoda kalıyor, hard resete girmiyor. mobile supporta bağlıyken telefon cloudy 3.0 olarak görünüyor ne yapmalıyım ?

• ayni romu recovery den tekrar flashlayin düzelmesi gerek daha sonra orjinal rom dosyasini yükleyebilirsiniz ama öncelikle telefonu acilmasi gerek .. diger bir alternatif download modda orjinal rom dosyasini yüklemeniz mutlaka bu sekilde yüklenmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilla34 -- 16 Mart 2015; 13:26:57 >

Orijinalden alıntı: godzilla34

ayni romu recovery den tekrar flashlayin düzelmesi gerek daha sonra orjinal rom dosyasini yükleyebilirsiniz ama öncelikle telefonu acilmasi gerek .. diger bir alternatif download modda orjinal rom dosyasini yüklemeniz mutlaka bu sekilde yüklenmesi gerek

twrp ye nasıl gireceğim giremiyorum ki internal storage silindi, download modda kdz yüklemeyi biliyorum rom nasıl yükleniyor ?

burda söylenenleri tek tek yaparsan sorunsuz orjinal rom yüklersin dostum

Orijinalden alıntı: godzilla34

https://www.technopat.net/sosyal/konu/lg-g2-stock-rom-y%C3%BCkleme-rehberi.99346/

burda söylenenleri tek tek yaparsan sorunsuz orjinal rom yüklersin dostum

biliyorum bunu yaptımda 20d kdz attım ama açılmıyor telefon, hard resete de girmiyorki hard reset yapayım
    bir seyleri yanlis yapiyorsun dostum emin olki öncelikle sakin ol ve acele etme herseyi tekrar ve yavastan bir gözden gecir telefonun pc gördükten sonra korkmana telas yapmana gerek yok telefonun her halukarda tekrar düzelir rahat ol simdi herseyi tekrar gözden gecir ve yavas yavas hareket ederek basla her isleme

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.