Şimdi Ara

G2 kılıfsız kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar g2'yi kılıfsız kullananlar tavsiye ediyor mu? Kıranlar bu konuda ne düşünüyor? Ekteki kılıfı kullanıyorum 8 aydır fakat sıkıldım artık. Zaten cepkask yaptırdım kılıfsız kullanmayı düşünüyorum. Skin ile kaplattıracam telefonu.
     G2 kılıfsız kullanım[simage]http://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 28 Aralık 2014; 15:40:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spigen kılıf kullanıyorum. Telefonlarımı hep kılıf ile kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metafest

Spigen kılıf kullanıyorum. Telefonlarımı hep kılıf ile kullanırım.

Bende spigen kullanıyorum ama çok kaba be

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

Evet haklısın dostum Ama iyi korur..

• quote:

quote:

quote:

Aynen kaç kere düşürdüm sıkıntı yok. Arada bilerek de atıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen kaç kere düşürdüm sıkıntı yok. Arada bilerek de atıyorum

Bende bir de tempered glass yani cam ekran koruyucu var

• sakar biri degilsen kullanma bencede. telefonu 1 yildir kullaniyom. 2 ay once sadelestirmek icin incecik kilif aldim 2 aydir kullaniyom hic dusurmedim(kisiye bagli ben kolay kolay dusurmem). Ama arada dusurebiliyom derseniz bence kilifla devam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

sakar biri degilsen kullanma bencede. telefonu 1 yildir kullaniyom. 2 ay once sadelestirmek icin incecik kilif aldim 2 aydir kullaniyom hic dusurmedim(kisiye bagli ben kolay kolay dusurmem). Ama arada dusurebiliyom derseniz bence kilifla devam...

Kaplatıp kullanmayı düşünüyorum. Yüzeyi fazla kaygan. Hafif eğik masadan bile kayabiliyor

• Lg g3 var ne 2 aydır kılıf nede başka bişry takılı. Ama çok dikkat ediyorum.
    Düşerse cam kırılırsa kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Aralık 2014; 18:43:50 >
  • Dayanıksız bir telefon. Tek düşürmede ekran gidebilir. Elinizden düşmese bile cebinizden düşebilir dikkatli olmak lazım. Arasıra kılıfsız kullansam da genellikle spigen slim armorla kullanıyorum.

• Dandik kilifla 1yilda 5 kez dustu 0 sikinti memnunum

• Yaklasik 1 yildir g2 kullandim kilifsiz ekran jelatini vardi sadece. Son 2aydir jelatinsiz kulladim. Bi kac kere düşürdüm fakat herhangi bi sorun olmadi. Tabi bunda birazda şans var suan note4 kullanıyorum. Bunuda kilifsiz jelatinsiz kullanıyorum. Bi telefona 2bin tl veriyoruz ince diyoruz ekrani cizilmeye dayanikli, goruntusu renkleri super diyoruz. Sonuc olarak spigen alıyorsunuz demperli cam aliyosunuz telefon 1cmden kalin oluyor ve bazi jelatinlar goruntuyu bozuyor. Nerde kaldi incelik nerde kaldi goruntu. Kilif ve jelatine karsiyim bu yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: thesandwich

Yaklasik 1 yildir g2 kullandim kilifsiz ekran jelatini vardi sadece. Son 2aydir jelatinsiz kulladim. Bi kac kere düşürdüm fakat herhangi bi sorun olmadi. Tabi bunda birazda şans var suan note4 kullanıyorum. Bunuda kilifsiz jelatinsiz kullanıyorum. Bi telefona 2bin tl veriyoruz ince diyoruz ekrani cizilmeye dayanikli, goruntusu renkleri super diyoruz. Sonuc olarak spigen alıyorsunuz demperli cam aliyosunuz telefon 1cmden kalin oluyor ve bazi jelatinlar goruntuyu bozuyor. Nerde kaldi incelik nerde kaldi goruntu. Kilif ve jelatine karsiyim bu yuzden

Cam jelatini çıkardım. Böyle daha iyi. Ama kılıfa devam. Tempered glass garip bir his veriyor kullanırken. Kenarları da kalkmıştı biraz jelatinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Arkadaşlar g2'yi kılıfsız kullananlar tavsiye ediyor mu? Kıranlar bu konuda ne düşünüyor? Ekteki kılıfı kullanıyorum 8 aydır fakat sıkıldım artık. Zaten cepkask yaptırdım kılıfsız kullanmayı düşünüyorum. Skin ile kaplattıracam telefonu.
     G2 kılıfsız kullanım[simage]http://

Aynı kılıftan var çok memnunum

• Yine jelatin neysede kilif cok kalinlastiriyor telefonu

• thesandwich T kullanıcısına yanıt
    Yere düşürüp 650 lira vermek istemem

• bende kılıfsız kullanıyorum ama ilerde alacağım bir kılıf g2 nin kasası hiç dayanıklı değil bir kere düşse yanarız valla
  • Telefonun yanını köşesini koruyorum dandik bi kılıfla kalınlaştırmıyor, ama ekranına hiçbir şey yapıştırmam ben şahsen
  • Dün tam cam üzerine yere kapaklandı telefon. Ama resimdeki kılıf takılıydı. Kılıfsız kullanma fikrinden vazgeçtim hatta normal kapaklar da değil ancak çerçeveli kılıf kurtarır

• quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Dün tam cam üzerine yere kapaklandı telefon. Ama resimdeki kılıf takılıydı. Kılıfsız kullanma fikrinden vazgeçtim hatta normal kapaklar da değil ancak çerçeveli kılıf kurtarır

Çerçeveli kılıf kullanacaksanız spigen öneririm.

Çizilmeye dayanıklı camı var. Olsun yine de şeffaf jelatin taktırdım. Daha önce cam ekran koruyucu vardı, onu çıkarmıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.