Şimdi Ara

G.Saray'ın yeni transferi İstanbul'da!(beklentiyi yükseltmeyin)+ bonus mancini haberi beraberliğe üz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Kulübü'nün, transferi için görüşmelere başladığını açıkladığı İsviçre'nin Basel takımının oyuncusu Endoğan Adili, İstanbul'a geldi.

Tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Adili, buradan konaklayacağı otele hareket etti.

Sarı-kırmızılı kulüp, 15 Ocak Çarşamba günü, Endoğan Adili'nin transferi için futbolcuyla ve kulübüyle resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti.

Konu tasarrufu olsun dedim

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Antalyaspor karşısında aldıkları beraberlikten üzgün olmadıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Medical Park Antalyaspor evinde Galatasaray'ı konuk etti.

Karşılaşma iki takımın birer golü ile berabere tamamlandı. Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Antalyaspor karşısında aldıkları beraberlikten üzgün olmadıklarını kaydetti.

Melo'nun yeni oyun bölgesi hakkında açıklama yapan Mancini, şuanda bulunduğu mevkide iyi oynadığını, ancak o bölgede bir oyuncuya da ihtiyaçları olduklarını aktardı.

Maçlarda duran toplara önem verdiklerini açıklayan Mancini, adam markajına dikkat etmeleri gerektiğini, maçın genelinde kazanmayı hak eden Galatasaray olduğunu belirtti. Girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden Mancini, "Bunları da geliştirmemiz lazım. Kanat pozisyonunda oynayan oyuncuların hem ofansif, hem de defansif olarak iyi olmaları gerekiyor. Beraberlikten yana üzgün değilim. Sahada iyi oynayan Galatasaray vardı. Sadece eksik olan goldü. Daha fazla golü bulmamız gerekiyor, bugün eksik olan oydu." dedi.

ELAZIĞ'A FARKLI KADRO

'Elazığspor'a yedek kadroyla mı gideceksiniz' şeklinde yöneltilen soruya Mancini, takımının her 4 günde bir maç yaptığını, Çarşamba günü kupada bir çok oyuncu değişikliğine gideceğini belirtti.

Dany ve Amrabat ile ilgili soruya da Mancini şu şekilde cevap verdi: "Bruma sezonu kapattı diyebiliriz. Dany oynayabileceği takıma gitmesini istiyoruz. Önünde bir Dünya Kupası var. Onun için direk oynayacağı takıma gitmesi lazım. Amrabat iyi genç futbolcu o yüzden bu iki arkadaşımızı başka takımlarda oynamaları için yardımcı olacağız." Galatasaray'ın genç oyuncusu Emre Çolak, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, maçın daha farklı bir şekilde bitebileceğini belirtti.

Galatasaray'ın bugünkü maçta kalesini koruyan Eray, iyi bir maç çıkardıklarını ancak girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini açıkladı.

AYBABA: KAYBETMEK HAKKIMIZ DEĞİLDİ

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuna dengeli ve kontra atağı düşünerek başladıklarını, kaybetmenin hakları olmadığını savundu.

Galatasaray'ı maç genelinde kendi sahalarında karşıladıklarını kaydeden Aybaba, "İyi kaliteli hazır bir takıma karşı oynadık. İlk yarı rakibi iyi karşıladık. İkinci yarı oyuncularım çok iyi mücadele etti. Rakibi önde karşılamaya başlayınca Galatasaray hata yapmaya başladı. Bu arada 2-3 net gol pozisyonu bulduk. Onlarda pozisyon buldu. Kaybetmek hakkımız değildi 89. dakikada da olsa beraberliği sağladık." diye konuştu.

Ligin ikinci yarısına renk katmak istediklerini kaydeden Aybaba, iyi transferler yaptıklarını ancak oyuncularının daha hazır olmadığını söyledi.

Kırmızı-beyazlı oyuncu Giray Kaçar, iki takım adına güzel bir maç olduğunu, çokça pozisyonlar yakaladıklarını belirtirken, Antalyasporlu Koray ise, maç boyunca gol pozisyonları yakaladıklarını, bir puan aldıkları için mutlu olduklarını aktardı.

• Bu elemanın transfer işi çok temiz oldu yanlız. Medyada bir tane bile haber çıkmadı, adı geçmedi. Transfer dediğin böyle yapılmalı umarım ileride basından değil Kap bildiriminden öğreniriz transferleri.
  • İyi bir Galatasaray mı vardı? Hocam hangi maçı izlemiş acaba.
  • yalnız transfer dönemini galatasaray dışında hareketli geçiren başka takım yok,ara transferde bu kadar çok oyuncu alması beni şaşırttı açıkçası,hatta beşiktaş olarak en çok bizim transfere ihtiyacımız olan bu günlerde,bu transferlerin zamanlamasını manidar buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

İyi bir Galatasaray mı vardı? Hocam hangi maçı izlemiş acaba.

Açıklamaları okuyunca bende dedim heralde ordan böyle zemine yakın olunca oyun daha güzel gözüküyor :)
    Ama bence şu var bu adam yazıda da okuduğumuz üzere hala deneme yapıyor Elazığ da kadroyu değiştireceğini belirtmiş.Zaten daha önce de söylemişti bu tarz turnuvalar denemeler ve diğer oyuncuları görmemiz açısından gerekli ifadesini kullanmıştı.
    Hocanın en sevdiğim yanı içinde ne varsa söylüyor şu Elazığ olayı sonra Telles için çarşamba olayı falan daha örnekler var ama yazı uzadı neyse işte içi dışı bir adamın.
    Birde şu var heralde kimse inkar etmez takımın kondisyon artmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelsin bakalım belki çöp çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los Borrachos

yalnız transfer dönemini galatasaray dışında hareketli geçiren başka takım yok,ara transferde bu kadar çok oyuncu alması beni şaşırttı açıkçası,hatta beşiktaş olarak en çok bizim transfere ihtiyacımız olan bu günlerde,bu transferlerin zamanlamasını manidar buluyorum

Elinin ayarı yok bizimkilerin vur diyorsun kitle imha atıyorlar. [=evillol.gif] Federasyon bizim yüzümüzden gurbetçi sınırlaması getirirse şaşırmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse karşılamaya gitmemişmi?
  • Galatasaray'ın, sağlık kontrolünden geçirdiği Alex Telles'le yeni sözleşme imzalayamamasının altındaki neden ortaya çıktı.
    Galatasaray-Telles'in imzası bugüne kaldı
    Bu transferde Cim Bom’un yetki verdiği menacer Frank Enuda ile Telles’in menaceri Fernando Otto, ödemelerin yapılış şekli konusunda sıkıntı yaşadı. Alınan bilgiye göre Otto’nun ödemelerin ilk kısmının tek seferde yapılmasını istediği ama kulübün taksitler halinde bunu yapmak düşüncesinde olduğu ifade edildi. Bu yüzden tarafların ortak noktada buluşması konusunda sorun ortaya çıktı. Dün Otto ile Enuda’nın bir kez daha bir araya geldiği ve detayları yeniden görüştükleri belirtildi. Pürüzlerin bugün giderilmesi ve imzaların atılması bekleniyor.
  •  G.Saray'ın yeni transferi İstanbul'da!(beklentiyi yükseltmeyin)+ bonus mancini haberi beraberliğe üz
  • quote:

yalnız transfer dönemini galatasaray dışında hareketli geçiren başka takım yok,ara transferde bu kadar çok oyuncu alması beni şaşırttı açıkçası,hatta beşiktaş olarak en çok bizim transfere ihtiyacımız olan bu günlerde,bu transferlerin zamanlamasını manidar buluyorum

Hepsi "dış güçlerin, faiz lobisinin vs" işi, vallahi de billahi de. Biz birşey yapmadık. Bizim kontrolümüz dışında adamlarla anlaşmışlar, gene bizim kontrolümüz dışında bizim resmi kağıtlara imza attırmışlar ayrıca vs vs vs bıdı bıdı bıdı işte yiyen olursa :)

• Konuyu açan arkadaş herhangi bir haber sitesinde editör olabilecek olgunluga ulaşmış
    Dostum direk yazsana başlıga , illa konunun içinemi girip bakalım ? iyiki galeri yok sayfalarca tıklardık habere ulaşmak için
  • quote:

Gelenler fark yaratacak adamlar değil ki... 22-23 yaşında adam alıyorlar gelecek vaat ediyor diye Eyvallah bizim ülkede böyle anca bu yaşta hafiften sivriliyorlar ama "yeter başkanımmm alma artıkkk" diyenler var onlara bir şey demiyorum hevesleri kırılmasın. En son Burak , Amrabat , Hamit aynı gün geldiğinde millete bakıp "neye seviniyorlar acaba" diye düşünüp bir kaç şey yazmıştım , linç edilmiştim.

• kimse yazmadan yazayım BALON
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

Konuyu açan arkadaş herhangi bir haber sitesinde editör olabilecek olgunluga ulaşmış
    Dostum direk yazsana başlıga , illa konunun içinemi girip bakalım ? iyiki galeri yok sayfalarca tıklardık habere ulaşmak için

Başlığı ilk lısmını direk siteden kopyaladım normalde sevmem butarz şeyleri direk başlığa yazarım haber. Zaten dayanamadım beklentiyi yükseltmeyin yazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu nasil gol sevinci la bundan topcu olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.