Şimdi Ara

G.O.R.A. 2 çekilsin mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum

bence çekilsin,süper bir film oldu

• Çekilsin çekilsin..İyi ciro yapıyor Cem Yılmaz filmleri..Türk sinemasının gelişmesi için kaynak yaratır belki...
  • HHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kesinlikle ikiyi bekliyorum
  • sinemada çok kasılmıştım ama dvd de seyrettikçe daha çok sevdim GORA yı
    cem yılmaz haklı ya da haksız eleştirilerden ders almış veya hırslanmışsa daha iyisini yapacaktır.
    ntv de yeni bir film yapmayı düşündüğünü konusunu bir ilüzyonistin başından geçenler olarak açıkladı. bence bu da çok güzel olur. her ne yapacaksa yapsın boş durmasın yeterki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 9 Mart 2005, 0:00:40 >
  • kesinlikle cekilmesin.ona harcanacak emek baska bir yapım icin harcansın da ben de seyredeyim!!!
  • HAYIR. 1. iğrençti. Cem Yılmaz'ı tanıyamadım. Sözde komedi filmi ama , komediden eser yok. Film sonuna kadar yüzümde ufak bir tebessüm bile belirmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D&R'den Ne Alıyorsunuz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence gora 2 yerine başka bir film çekilmeli 2 çekilmesi çok saçma olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

HAYIR. 1. iğrençti. Cem Yılmaz'ı tanıyamadım. Sözde komedi filmi ama , komediden eser yok. Film sonuna kadar yüzümde ufak bir tebessüm bile belirmedi.

Sen goralı mısın yoksa başka gezegendenmi biz dünyalılar bu filmin birçok yerinde güldük
  • film kötüydü bence
    çekilmesin bu bile gereksiz olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

film kötüydü bence
    çekilmesin bu bile gereksiz olmuş

benceda hacı gora hiç ii bi film deildi
  • Belki çok iyi değildi ama yinede komikti
  • Çekilmesin. Yok ben illa da çekicem derse de yapacak bir şey yok. Forumu okuduğunu tahmin etmiyorum Cem Yılmaz'ın.
  • filmin güzel sahneleri vardı ikincisi de olabilir bence
  • çekilsin hatta 3 üde olabilir gora yolu gibi
  • bence gora 2 değil ona benzeyen ve çeşitli bilimkurgu sahneleri bulunan bir komedi filmi çekilse daha iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

bence gora 2 değil ona benzeyen ve çeşitli bilimkurgu sahneleri bulunan bir komedi filmi çekilse daha iyi olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: AmygdalA

quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

bence gora 2 değil ona benzeyen ve çeşitli bilimkurgu sahneleri bulunan bir komedi filmi çekilse daha iyi olur...

Bencede aynı kanıdayım sizinLe....

ama GoRa nın 2. sde fena oLmaz...

• bence film izledik sonra daha çok güldüryor
    2. filmide bob marlay farkuk dünyaya döner onlarla yine farklı bir alem çevirirler yada türkler gorayı istila eder falan
  • Gora çekilsin çekilmesin ama 2inci filmler hep kötü oluyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.