Şimdi Ara

F.E.A.R. 3 (ANA KONU) - DAHA FAZLA KORKUYA HAZIR OLUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  F.E.A.R. 3 (ANA KONU) - DAHA FAZLA KORKUYA HAZIR OLUN!

Platformlar: PlayStation 3 & Xbox360 ve PC.

Şüphesiz ilk iki oyunu ille gönüllerde taht kuran F.E.A.R serisinin, Worthplaying sitesinin haberine göre 3.oyunu için resmi duyuru yapıldı.. Genellikle Co-Op öğelerinin fazlaca olacağı belirtilen yeni oyunda kurgu bakımından, ünlü korku film yönetmeni John Carpenter ve senarist Steve Niles'a başvurulduğu belirtiliyor.. Sanırım bu detaydan sonra, oyunun hangi derecede korkutucu olacağını tahmin edebiliyoruz.. Şimdilik Co-Op sistemi ve son derece korkutucu olacağı belirtilen F.E.A.R 3 hakkındaki detaylar bunlar..

GÜNCELLEME ;

Oyun hakkında ilk bilgiler Kısaca ;

3.oyunda ALMA geri dönüyor ve onun oğulları olan, önceki oyunlarda kontrol ettiğimiz Point Man ve Paxton Fettel karakterlerini Co-Op olarak yönetme şansımız olacak. Co-Op olayının fazlaca geniş olacağı söyleniyor..

Daha önce belirtildiği gibi, 3.oyunda korku unsurları daha fazla olacak ve ciddi derecede korkacağımız söyleniyor.. Ve son olarak oyun 2010 Son Bahar döneminde PlayStation 3, Xbox360 ve PC için çıkacak.
    .

Oyunun ilk videosu ;

Oyun hakkında bu başlık altından düşüncelerimizi ve beklentilerimizi paylaşabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 18 Haziran 2011; 12:22:41 >

• süper bir haber
  • Duyurusu 2010 2.çeyreğinde yapılan bir oyun 3.çeyrekte nasıl çıkacak onu çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Duyurusu 2010 2.çeyreğinde yapılan bir oyun 3.çeyrekte nasıl çıkacak onu çözemedim

Tam olarak bende bilmiyorum, genel söylenti 2010 sonunda çıkacağı yönünde.. Bende yanlışlıkla Q3 yapmışım, 4 olacaktı..
  • ilk oyundaki korkutucu ögeler 2. oyunda hiç yoktu bence.bari bu oyunda eski yaptıkları işe korkuya yönelsinler
  • Şu oyunun vuruş hissine hastayım
  • Ben 2. oyunda korkmamıştım, baya gülmüştüm. Gerçi demosunu oynamıştım. Trenin içerisinde her yer alev ile çevriliyor arkana bakıyorsun Alma denen velet bize tip tip bakıyor sonra kayboluyor. Burada çok güzel potansiyel vardı; ama değerlendirememişlerdi. Bu nesilde beni en çok geren oyun Dead Space olmuştu. Bakalım F.E.A.R 3 nasıl olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.oyunun sonundan belliydi 3'ün geleceği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Ben 2. oyunda korkmamıştım, baya gülmüştüm. Gerçi demosunu oynamıştım. Trenin içerisinde her yer alev ile çevriliyor arkana bakıyorsun Alma denen velet bize tip tip bakıyor sonra kayboluyor. Burada çok güzel potansiyel vardı; ama değerlendirememişlerdi. Bu nesilde beni en çok geren oyun Dead Space olmuştu. Bakalım F.E.A.R 3 nasıl olacak.

Dead space süper bir gerilim oyunuydu her dakika gerilimiçerisinde geçiyordu ama Fear2nin daha çok aksiyon yönü ağır basıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

Şu oyunun vuruş hissine hastayım

o konuda cidden çok iyi bir oyun
  • 2.oyunun okul bölümü akıllardan çıkmazz ama hatırlatırım, az çok hepimiz yusuf ile tanışmışızdır orada...
  • Oyun hakkında ilk bilgiler geldi arkadaşlar.. Kısaca ;

3.oyunda ALMA geri dönüyor ve onun oğulları olan, önceki oyunlarda kontrol ettiğimiz Point Man ve Paxton Fettel karakterlerini Co-Op olarak yönetme şansımız olacak. Co-Op olayının fazlaca geniş olacağı söyleniyor..

Daha önce belirtildiği gibi, 3.oyunda korku unsurları daha fazla olacak ve ciddi derecede korkacağımız söyleniyor.. Ve son olarak oyun 2010 Son Bahar döneminde PlayStation 3, Xbox360 ve PC için çıkacak.
    .

PSM3'den ilk inceleme geliyor arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 8 Nisan 2010; 22:00:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

2.oyunun okul bölümü akıllardan çıkmazz ama hatırlatırım, az çok hepimiz yusuf ile tanışmışızdır orada...

O bölümü hatırlatma hakikaten geren bir bölümdü, her attığımız adımda yüreğim çekiliyordu.

Üçüncü oyunda bomba gibi olacaktır zaten senaryo için geçen isimler olayı kopartacak cinsten. Vuruş hissi ve gerilim öğeleri ile efsane birkez daha sarsacak
  • Bu oyun devrim niteliğinde grafiklere sahip olmalı. İlk oyun öyleydi en azından ve 2. oyunun sıradan grafiklere sahip olması benim açımdan hayal kırıklığı yaratmıştı. Snouçta ilk oyunun klasik olmasında grafiklerin rolü büyüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

O bölümü hatırlatma hakikaten geren bir bölümdü, her attığımız adımda yüreğim çekiliyordu.

Üçüncü oyunda bomba gibi olacaktır zaten senaryo için geçen isimler olayı kopartacak cinsten. Vuruş hissi ve gerilim öğeleri ile efsane birkez daha sarsacak

Bilmez miyim Murat abi. LIVE'da o bölüm hakkında bayağı konuşmuştuk senle, hatta yanlış hatırlamıyorsam sen orayı oynuyordun o sırada..

NextGen'de korku oyunları bakımından gerçekten çok KIT bir dönem geçiriyoruz, korku olayını bu nesilde sadece Dead Space yüklenmişti ve fazlasıyla korkutmuştu.. Açıkçası F.E.A.R. 3 bomba gibi gelecek diyebilirim, şimdilik bu izlenim var..

• şey yapsalar oynamam bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Bilmez miyim Murat abi. LIVE'da o bölüm hakkında bayağı konuşmuştuk senle, hatta yanlış hatırlamıyorsam sen orayı oynuyordun o sırada..

NextGen'de korku oyunları bakımından gerçekten çok KIT bir dönem geçiriyoruz, korku olayını bu nesilde sadece Dead Space yüklenmişti ve fazlasıyla korkutmuştu.. Açıkçası F.E.A.R. 3 bomba gibi gelecek diyebilirim, şimdilik bu izlenim var..

Evet baya konuşmuştuk o bölümle ilgili

Next Gen gerçektende "korku" anlamında kısır bir dönem oldu. Dead Space, FEAR 2 ve Condemned oyunlarıda olmasa herhalde tamamen "aksiyon oyunlarına" dayalı bir dönem geçirmiş olacaktık

• Oyun ps3 için özel olacak diyorlar
  • Hayır arkadaşlar oyun Multiplatform olacak.. En basitinden videounun sonuna bakın, platformlar gözüküyor orada..
  • quote:

Evet baya konuşmuştuk o bölümle ilgili

Next Gen gerçektende "korku" anlamında kısır bir dönem oldu. Dead Space, FEAR 2 ve Condemned oyunlarıda olmasa herhalde tamamen "aksiyon oyunlarına" dayalı bir dönem geçirmiş olacaktık

Abi ben Condemned 1'den hiç korkmamıştım nedense. 2.oyunun'da sadece orta kısımları biraz zıplatmıştı beni, özellikle bir anda karşımıza çıkan düşmanlar feciydi.. Ama iş Dead Space olunca gerçekten korku filmlerinde genelde gülen birisi olarak, Dead Space'de kapılardan içeri giremeyip 3-4 saniye duraksadığımı ben bilirim..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.