Bildirim
FX x8 8320 mi i5 4440 mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam ben şuan 8350 kullanıyorum ve intele geçmeyi planlıyorum.benim sorunum sıcaklık değerleri ile ilgili.ama performans olarak bir sıkıntım yok.eğer i5 alacaksan bence 4440 yerine 4570 al. aslında 8320 fx serisinin en iyi işlemcisi. hatta 8320+gtx 760 ikilisi on numara olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: geri vites
hocam ben şuan 8350 kullanıyorum ve intele geçmeyi planlıyorum.benim sorunum sıcaklık değerleri ile ilgili.ama performans olarak bir sıkıntım yok.eğer i5 alacaksan bence 4440 yerine 4570 al. aslında 8320 fx serisinin en iyi işlemcisi. hatta 8320+gtx 760 ikilisi on numara olur.
Alacağım ekran kartı gtx 770. OC yapmayacağım için K serisi işlemci almayacağım. Senin dediğin kaç para vatanda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: msahin55
quote:
Orijinalden alıntı: geri vites
hocam ben şuan 8350 kullanıyorum ve intele geçmeyi planlıyorum.benim sorunum sıcaklık değerleri ile ilgili.ama performans olarak bir sıkıntım yok.eğer i5 alacaksan bence 4440 yerine 4570 al. aslında 8320 fx serisinin en iyi işlemcisi. hatta 8320+gtx 760 ikilisi on numara olur.
Alacağım ekran kartı gtx 770. OC yapmayacağım için K serisi işlemci almayacağım. Senin dediğin kaç para vatanda?
hocam 4570 512 tl vatanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geri vites -- 28 Mayıs 2014; 17:01:16 > -
4440 3.1 GHz diğeri 3.2. Baska fark var mı aralarında?
quote:
4440 3.1 GHz diğeri 3.2. Baska fark var mı aralarında?
hocam 4440 turbo boost ile 3.30, 4570 turbo boost ile 3.60 -
Fiyat farkına değmez gibi. FX 8320 alsam soğutucu almak zorundayım acaba intelde ısınma problemleri var mı
ikiside ısınıyor sadece amd biraz daha fazla ısınır -
Anladım o zaman amd ve soğutucu alayım en iyisi
Oc yapicaksan fx 8320 yapmiycaksan fx 8350.
Amd mi ısınıyor Saçmalamayın. Eskide kaldı o devirler yeni nesil inteller çok daha fazla ısınıyor. Amd ye soğutucu tavsiye etmelerinin nedeni sesli çalışması. Amdnin yeni çıkacak işlemcileri AM3+ soket destekli olacaksa Amd tabanlı sistem daha mantıklı olacaktır. Malum Amd yeni çıkacak sistemde iddalı olacağa benziyor. Haberini bulduğumda linkini atarım.8320+280 Dual-X ikilisi var aklımda.İyi forumlar.
Konsollar dahi AMD kullanmaya başladı kafam karışık. AMD alacağım o zaman. Belki ilerde öğrenirsem OC yapabilirim. Ekran kartı olarak NVİDİA alacağım -
quote:
Fiyat farkına değmez gibi. FX 8320 alsam soğutucu almak zorundayım acaba intelde ısınma problemleri var mı
Isınmanın yani sıra stok fandan gelen ses size cıldırtabilir. i5 4570 i5 serısınde parasının karsılıgını en iyi veren işlemci yani bir hassa F/P :) i5 lerde tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu
quote:
Isınmanın yani sıra stok fandan gelen ses size cıldırtabilir. i5 4570 i5 serısınde parasının karsılıgını en iyi veren işlemci yani bir hassa F/P :) i5 lerde tabi
elimdeki laptopu aylardır kullanıyorum fanı öküz gibi bağırıyor baya alıştım fan sesine :D -
Amd ısınmaz soğutucu ses yapar sadece o kadar.. -
ısınma problemi yoksa sorun yok. malum yaz geldi -
Amd isinmiyo sadece stok fan asiri sesli en son max 6000rpm donus hizi gordum bu yuzden millet sogutucu aliyo
quote:
quote:
quote:
elimdeki laptopu aylardır kullanıyorum fanı öküz gibi bağırıyor baya alıştım fan sesine :D
Gece evde acık bırakmanız gerekir yada gece bilgisayarda oyun oynarsınız :) Yakındaki odalarda uyuyan insanlar rahatsız olur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
elimdeki laptopu aylardır kullanıyorum fanı öküz gibi bağırıyor baya alıştım fan sesine :D
Gece evde acık bırakmanız gerekir yada gece bilgisayarda oyun oynarsınız :) Yakındaki odalarda uyuyan insanlar rahatsız olur :)
O derece ses çıkar mı ya?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
O derece ses çıkar mı ya?
Alanların cogu ısınmadan degil sesten alıyor :) kullanmadım ama bukadar insan degiştiriyorsa okadar olabilir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 7800x3d vs 9700x
- i5 mi i7 mi
- noctua nt-h2
- tray işlemci nedir
- precision boost overdrive
- cpu sıcaklığı görme
- darboğaz testi
- exynos 1380
- mediatek helio g85
- snapdragon 8 gen 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X