Şimdi Ara

fx 4300 vs fx 6300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOPLAMA BILGISAYAR YAPIYORUM FX 4300 ALMAYA NIYETIM VAR 6300 ILE ARALARINDA VATANDA 8 TL FARK VAR.fx 4300 sogutucusu yetiyormus fakat 6300un icinde gelen sogutucu pek bir ise yaramiyormus sogutucuyu hesaba katarsak toplam 70tl sogutucu+8 tl fark var 78 tl fark olucak sizce degermi ve 3D sadece ekran kartina mi bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: kingmert07

TOPLAMA BILGISAYAR YAPIYORUM FX 4300 ALMAYA NIYETIM VAR 6300 ILE ARALARINDA VATANDA 8 TL FARK VAR.fx 4300 sogutucusu yetiyormus fakat 6300un icinde gelen sogutucu pek bir ise yaramiyormus sogutucuyu hesaba katarsak toplam 70tl sogutucu+8 tl fark var 78 tl fark olucak sizce degermi ve 3D sadece ekran kartina mi bakar

hocam ikiside aynı sogutucuyu kullanıyorlar ikisi de zaten tdp degeri 95 watt kim fx 4300 sogutur fx 6300 sogutamaz demisse sallamıs zaten öyle olsaydı herkes 8 lira farkla fx 6300 önermez fx 4300 önerirdi sen al fx 6300 ü
  • fx 8350 al
  • 8tl için 2tokmak değer ve içindeki soğutucular aynı 4çekirdek alınmaz 6300 varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaki yorumlarda %50nin ustu sogutmadan sikayetci ?
  • quote:

Vatandaki yorumlarda %50nin ustu sogutmadan sikayetci ?

4300 u alan olmadigi icin kimse sogutucusundan sikayetci olamiyor

• hyr fx 4300 un frekansi yuksek o kafama takildi hemde fiyati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    14 yıl önce açıldı
    [ALINIR] AMD FX 6300 ( 6100 8320 )
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fx6300 al soğutucusu gayet yeterli sadece biraz sesli.
  • Biri 4 diğeri 6 çekirdek benchmarklara bak sonra gidip Fx6300 ü al .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 25 Ağustos 2013; 13:49:10 >
  • aradaki performans farkı 8tlye göre fazla bence.alınacaksa 6300 alınmalı çekirdek farkı var bi kere
  • 8 liraya 2 tokmak fazla aliyorsun iste. 8 liranin lafi yapilmaz yahu pc icin. Yapistir 6300 u. Fan yeterli ama cok sesli iste sorun o.

• THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sende bir sıkıntı var ama çözemedim.Bende 2 şey arasında kaldığım da bir konu açmıştım.Gidip alakasız bir şey söylemiştin.

Kardeşim sen 6300 al
  • quote:

TOPLAMA BILGISAYAR YAPIYORUM FX 4300 ALMAYA NIYETIM VAR 6300 ILE ARALARINDA VATANDA 8 TL FARK VAR.fx 4300 sogutucusu yetiyormus fakat 6300un icinde gelen sogutucu pek bir ise yaramiyormus sogutucuyu hesaba katarsak toplam 70tl sogutucu+8 tl fark var 78 tl fark olucak sizce degermi ve 3D sadece ekran kartina mi bakar

kardeş 6300 genelde daha iyidir fakat geneli bırakıp tek çekirdeğe bakarsak 4300 öndedir şu an için 4300 mantıklı gibi gelsede 6300 gelecek vaat eden bi işlemcidir ve alınması gerekende 6300dür
  • 2sındende bu sogutucu cıkıyor 2 sıde 95w tdplı
     fx 4300 vs fx 6300
  • Her türlü soğutucu alacaksın zaten. 8 tl ver pişman olma.
  • FX6300 her türlü alınır.Bi sigara parasına 2 çekirdek vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Her türlü soğutucu alacaksın zaten. 8 tl ver pişman olma.

soğutucu neden alıyorki ben stok kullanıyorum yazın en sıcak günlerini bile atlattım çok şükür stokta 4,1 bile olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

soğutucu neden alıyorki ben stok kullanıyorum yazın en sıcak günlerini bile atlattım çok şükür stokta 4,1 bile olabiliyor

Biliyorum ben o sıcak yaz günlerini. Geçen komşuya gittim bildiğin hırlıyordu bilgisayar.
    Her neyse, o zaman her türlü soğutucu almayacak 8 tl versin pişman olmasın. Problem?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

Biliyorum ben o sıcak yaz günlerini. Geçen komşuya gittim bildiğin hırlıyordu bilgisayar.
    Her neyse, o zaman her türlü soğutucu almayacak 8 tl versin pişman olmasın. Problem?

pcden yalnızca yandaki kasa fanı ses çıkartıyor onu takmadan önce ilk aldığımda sürekli resetliyordum çalışmıyor diye war gerisini sen anla termal macununu sürersen hiç ses çıkmaz sürmezsen istersen opteron tak istersen xeon illaki hırlayacak ben şu an 60 dereceyi görmüyorum tam yükte max 58 oda render alırken uzun bi süre sonra

• 8 tl fark 4<6
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.