Şimdi Ara

FW-11-M aldım,soruları alabilirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta öncesinde Club VAIO partisinde "FW-11-S" kullanmıştım,dün doğum günü olması sebebiyle "FW-11-M" sipariş verdim dün,bugün elime ulaşıcak,sorusu olanlara akşam hertürlü cevabı verebilrim...

Sony center'dan 12 taksite aldım,2.730 YTL

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • hayırlı olsun darısı bizim başımıza...

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

• Hayırlı olsun, ürün eline geçince detaylı resimlerini bekliyoruz..
    Bu arada gold'da aynı ürün bonusa %20 indirimle kdv dahil 2226 YTL
    Hayatın bir oyun...
  • Ürün elime geçtiğinde sizlerle paylaşıcam

Açıkçası gold eurasia garantisi olmayan ürünü de sattığını gördükten sonra güvenim kalmadı,o kampanyayı biliyorum,nettende elektronik alet almam,görmediğim şeyi almama gibi bi huyum vardır...

Sizlere de hayırlı olsun,biz yakında hdmı çıkışlı tv.de düşündüğümüz için blu-ray'li ürün aldım,blu-ray filmler çokta uçuk fiyatı olmadığı için kabullendim,45 ytl blu-ray filmler...

FW serisi sahibi arkadaşlar modeli belirtip fotoğraf çekme imkanı varsa,çekip burada paylaşabilirlerse sevinirim,bende çekicem foto aldığımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ectilase -- 27 Ağustos 2008; 16:30:08 >

• Hayırlı olsun güzel cihaz

• güzel bir seri sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum..
    bende zu modeli var gayet başarılı bence..
    şekli de güzel :D
    güle güle kullan ;)

Hayat sadece üç çizgiden ibarettir...
  • Fz düşünüyordum ama Sony'de expert olan abim bunu beklersem gerçekten mutlu olcağımı söylemişti,bende güvendim ve güvenim sağolasun boşa çıkarmadı...
    Bende sıkıntı yaşamamayı ummuyorum,ama parti'de incelediğim fw-11-s'nin cam açma programını bulamadım görüntü kalitesine bakmak için
    zu modeli ülkemizde yok,tr klavye olması için zaten pahalı aldım ama zu olsada alcağımı pek sanmam,aşırı yüksek derecede işlem yapıcak birisi değlimdir,rutin işler ve arada oyun oynarım
    Size de hayırlı olsun,evet VAIO'nun tasarımlarını çok beğeniyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Lp_640

güzel bir seri sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum..
    bende zu modeli var gayet başarılı bence..
    şekli de güzel :D
    güle güle kullan ;)

• Hayırlı olsun. Bende yaklaşık 1-2 haftadır bu ürünü inceliyorum. Fakat daha dünya gözüyle göremedim.
    Tuş takımı nasıl rahat kullanışlımı.
    Ekran baya büyükmü, görüntü falan nasıl hocam.

Sony Vaio FW21E
  • Birde ses çıkışı mükemmel diorlardı hocam, nasıl iimi ses?

Sony Vaio FW21E
  • Açıkçası son seste müzik dinleyemiyorum aşırı yüksek sesi var çünkü genelde 6/10 seviyede dinliyorum müziği ve kalite kokuyor zaten ekranı sesi kasası herşeyi

Tuş takımı şöyleki,ses yok,rahat ediyorusunuz,ve hızlı yazımda tuştan tuşa geçişte tuşlar zeminin üstünde olduğundan çarpıp yanlış harfe basma olasılığınız yok

Ekran büyük,ama bazılarına basık geliyor,herkesin kişisel tercihi tabi,ben çok memnun kaldım,sonuçta insan gözünün yatay görüş açısı dikeyden 4 kat geniştir

Görüntü zaten bugüne akdar kimse diyemezki VAIO'nun tek lambalısı kötüdür,çift lambaya söz edliemez zaten...
    Tek lambalı model bile hepsinden iyi emin ol,tamamen rahat rahat performans almak için tasarlanmış bi makine

• yani bu ürünü bende sipariş vereyim mi şimdii ???
    diger bilgisayarlarda denedim full hd ile cekim yapan bir kameranin goruntusu ya tutuklayarak calisiyor ya da goruntu akiyor ama bozularak gidiyor..
    refesans olacak ne diyebilirim?
    mesela pro street i 1600x900 de tamamiyle butun ozellikleri acik oynayabiliyorsunuz..
    solidworks gibi bir program 10-15 sn de aciliyor ki benim icin en guzel yani bu :D
    blu´ray bilindigi uzere gelecegin teknolojisi ve hazir var sistemde.. okucuyusu falan var yani tak calistir..
    soyledigim rakamlar zu modeli icin gecerlidir..
    ama saniyorum diger modeller de benzer performanslari sergileyecektir..
    ben sony adina guvendigim icin aldim..
    alinasi bir seri bence.. :)

ben fw11s almayı düşünüyorum o yüzden sorularım daha çok maddi açıdan olacak

taksitlendirme peşin fiyat üzerinden mi ?

fw11s ile aralarındaki fiyat farkı nedir ? aslında bluray yazma gibi extreme bi özellik şu an için çok lüks de olsa ben çift lamba özelliğinden dolayı fw11s almayı düşünüyorum (3000 ytl'nin üstünde olmadığı sürece tabi )
    fw11s in eurasia garantili fiyatını da merak ettim acaba bu konuda bilgin var mı?

bir de klavye meselesini soracaktım klavye sonradan baskı değil di mi ?

ben de uzun zamandır bu seriyi inceliyorum o yüzden çok soru birikti kusura bakma

• fw11s in eurasia garantili fiyat 3100ytl + kdv az önce sordum
    ama anlasiliyor..
  • ben 2.730 ytl'ye 12 taksitle aldım,peşin fiyata taksit yapıyorlar,dğeişmiyor yani birşey,s modeli ise 3.600 ytl oluyor,tek farkı blu-ray yazması ve çift lamba teknolojisi,50 gb fazla alanı varki 4200 rpm olması eksi getiriyor...
    Ben gereksiz gördüğüm için almadım şimdilik...
    Aradaki fiyat farkı 900 ytl gibi ciddi bir miktar...
    Eurasia garantili olanlar sonradan baskılı değil,silinmemesi için kaplanıyorlar,ithalatçılar ise ucuza getirmek için burda basıp kaplamıyorlar bile...
    Önemli değil,biz alanlar sizlere yardımcı olmak için buradayız...
    Lp_640 arkadaşımın dediği gibi,arada işletim sistemi,biraz işlemci farkı ve blu-ray gibi sistem performansını etkileyecek çok fark yok,ama cihaz uçuyor resmen
    Sony hd'nin atası gibi bişey zaten
    Bu klavye almanca farklı olmasa yada değiştirildiğini bilsem bende Almanyadan zu alıp Dil paketiyle Türkçe yapmak istiyordum,ama aldık artık :D
    quote:

Orjinalden alıntı: nepsa

öncelikle hayırlı olsun

ben fw11s almayı düşünüyorum o yüzden sorularım daha çok maddi açıdan olacak

taksitlendirme peşin fiyat üzerinden mi ?

fw11s ile aralarındaki fiyat farkı nedir ? aslında bluray yazma gibi extreme bi özellik şu an için çok lüks de olsa ben çift lamba özelliğinden dolayı fw11s almayı düşünüyorum (3000 ytl'nin üstünde olmadığı sürece tabi )
    fw11s in eurasia garantili fiyatını da merak ettim acaba bu konuda bilgin var mı?

bir de klavye meselesini soracaktım klavye sonradan baskı değil di mi ?

ben de uzun zamandır bu seriyi inceliyorum o yüzden çok soru birikti kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ectilase -- 28 Ağustos 2008; 13:51:00 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.