Şimdi Ara

FW-11-M aldım,soruları alabilirim... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura bakma ama alırken ne bana nede başkasına zorlayan olmadı,benim içimde bu vardı ve en iyıisini alıp içimde ugde kalcağına bunu almayı tercih ettim,bunu al diye kafanıza silah dayayan olmadı,siz onu alın,şimdiden de hayırlı olsun...
    Bu arada ne fan sesi ne ısınma sorunu algıladım,makine normal şartta 32dereceye düşüyor,lütfen quismo'yuda düşürün o sıcaklığa
    Ucuz maliyet olduğunu sanmıyorum,ram'ler samsung üretimi,ekran Sony'nin samsungun en özel modellerine ürettiği ekrandır,ddr3 kullanmak için daha nezaman oyun çıkar?
    Bir de ses konusunda katılamayağım,son seste bozulma olmadan dinleyebiliyorumki son ses dediğimi 3 oda ötede duşa girerken açıp müzik dinliyorum,yanında duramıyorum o seste...
    Lütfen bilerek konuşalım...
    FW serisinin altına bak bakalm,,Sony hopalrlörler,pilin yanında sub var mı yok mu?
    Kusura bakma ama benim tek lamba da hiç arap görüntü olmadı,aynı modelden mi bahsediyoruz anlamadım ???Sony VAIO FW-11-M???
    quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

ekran kartı HD2600 un bile performansının altında.tek lamba ekran... Sony yine ucuz maliyet pahalı satış politikasına devam ediyor..
    oyun hastalarına, ses çıkış kalitesinin mükemmelliğini arayanlara Toshiba Qosmio F50 ürününü öneririm.üstelik kdv dahil 2400 YTL.cent2 montevina platformu ve üzerinde Geforce 9700M GTS 512 mb gddr3 kartı varki henüz daha notebook ta bu performans canavarı kartı koyabilen başka marka yok.Subwoofer lı harman kardon hoparlörleri ise cabası.ekranı ise ne kadar açılı bakarsan bak nefis parlaklıkta ve katiyen arap görüntü vermiyor. Tek lambalı X-Black ekranlar yanında hiç kalır.

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase

• walla 2 sene önce kadar toshiba da kullanmıştım( o zamanın en iyisiydi).o günden bugüne ne değişti bilemem ama ben o makinaya 3 ay sabretmiştim.ve ilk vaio'yumu aldım fe-11m ve 1.5 yıl kadar kullandım ekranı görenler onun için uzay teknolojisi diyorlardı.ve bir artısı da hemen hemen 2 yıllık makinayı okkalı fiyata sattım..anladığım kadarıyla sen mybo37 ,sony kullanmadın yoksa, şimdi sadece hangi modeli alırım diye buraya bir şeyler yazıyor olabilirdin bize marka değil ( kesinlikle hemde), model öner ..
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VERATUKA -- 12 Eylül 2008; 8:52:11 >

Makine nin ekran ısıgını azaltınca zzzzzzzz diye tiz bir ses cıkıyor. Maksimum seviyede bu ses kesiliyor. Bu sizdede mevcutmu yoksa benim makineden kaynaklanan bir problem mi? Eğer sadece bende varsa değiştirmelerini talep edeceğim.

Pili güç tasarruf moduna alıncada aynı ses cıkıyor . (ekran ısıgını azalttıgından)

Cevabınızı bekliyorum. Sessiz bir ortamda denerseniz çok belirgin bir ses var.
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • mybo37
    sevgılı arkadasım qosmio ıle fw serılerı denk degılkı zaten...ar serısı ıle karsılastırırsan ıyı olur...sony zaten ozellıkle cok ıyı ekran kartları koymuyor laptoplarına...satış stratejısı bu..cunku sony de playstation lar var...bu tamammen bılınclı yapılıyor...
    sony nın kalıtesını hıc bır seye degısmem...2 yıldırda fs415m kullanıyordum daha 23 gun once fw aldım...sony kullanan dıger markalara bakmaz bıle...suan elımde bırde toshıbaa var...toshıbada ccok kalıtelı bır markadır...ama ınanın toshıbayı elıme alasım gelmıyor...
    zaten oyun oynıycak adam gıtsın monster alsın masaustu alsın...herkesın oynadıgı bellı baslı oyunları zaten fw dede oynayabılırsın....

sony kullanan dıger markalara bakmaz bıle

cok güzel bir yorum olmus cok hosuma gitti, kesinlikle katiliyorum...
  • sewgili mybo37 arkadsim sen su anda qosmiomu kullaniyosun bilmiyorum ama o laptop u gordun mu sen asiri derecede buyuk ve agir bi makine ve sekli semalide cok kaba.. onu alcagina git evine desktop al onda oyna oyununu ondan bi farki yokki o laptopun..
    sony fw serisininde tasarimi asiri derecede hos ve kibardir, 16.4" ekran olmasina ragmen bircok modelden daha kucuk gozukuyor..
    ben daha henuz alamadim ama kac gundur saatlerce bunlari inceliyorum zamanim bestbuyda bunlara bakmakla gecti:D
    ama en yakin zamanda(3-4 gun) incinde bende fw 139 e/h ima kavusmus olucam.:D ve araniza katilcam..
    toshıbada kalıtelıdır ama senın o qosmio dedıgını cok yakından ıncelemıs bırı olarak dıyebılırımki gıder masaustu alırım...
    ıyı gunler
    quote:

Orjinalden alıntı: Lp_640

hidrojenperoksit den alintidir!

sony kullanan dıger markalara bakmaz bıle

cok güzel bir yorum olmus cok hosuma gitti, kesinlikle katiliyorum...

• herkese selamlar...

ben de sony fw11e modelini aldım içinden hiçbir cd çıkmadı sanırım recovery cd sini kendimiz oluşturacağız. bunun için yardımcı olursanız sevinirim..

Hayırlı olsun...

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

• @hidrojenperoksit; qosmio ile bir alakam yok ya bana niye sitem ediyorsun :) ben vaio yorumunu begendigimi söyledim sadece :)

@e_hat, güle güle kullan bilgisayarini.. :)

yüksek ve düşük ayarda batarya performansı (ortalama) nasıl ?
  • 4 lost dizi izledim 2.40 tekabül ediyor,düşük perf yüksek ekran ışığında Onuda yanlışlıkla unutmuştum ama saate çok bakarım 2.40 dayandı bende filmde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.