Şimdi Ara

FW-11-M aldım,soruları alabilirim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lp_640

fw serisinin her modelinde aynı ekran kartı yoktur..
    ayrıca herhangi bir ilave kablo vermiyorlar..
    cd falan da yok..
    makina ve şarj kablosu..
    + kullanım kağıdı.. hepsi bu..

türkiyede satışa sunulan fw serisini yazmıştım ben

bu videoda bir de wwan sim card diye birşeyden bahsediyor (3g bağlantısı için galiba) bu konuda bilginiz var mı?

http://club.vaio.sony.com.tr/clubvaio/tr/tr/exploration/etutorials/player_wwan.jsp

• Evet VAIO'ma kavuştum,şu anda onunla yazıyorum,5 saate yakın oldu açıldı hala fanın sesini duymadım,acaba çalışmıo mu diye şüpheye düşmedimde değil hani

Açıkçası bendede arkadaşın dediği gibi,adaptörler,pil,kılavuzlar geldi,hdmi kablosunun 3metreliği 45ytl gibi fiyatı var,almanda sorun olmaz yani

Evet amaAtı'ye dönüş var gibi ekran kartında???

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • evet dedigin siteye baktim ama oyle bir kart dedigim gibi verilmedi..
    sony nin sitesinde arama yaptim, (tanitimda tz series yaziyor zaten)
    bununla birlikte z serisinde de 3g ile ilgili birseyler cikti..
    Wwan karti falan diye geciyor..
    sony.com abd icin tam goremedim o ozelligi ama
    http://vaio.sony.at/view/ShowProduct.action?product=VGN-Z11AWN%2FB&site=voe_de_AT_cons&category=VN+Z+Series&assetid=1218032875584
    adresinde de var..

bu arada serhat_katliam güle güle kullan bilgisayarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lp_640 -- 30 Ağustos 2008; 0:16:11 >

• Teşekkürler,everest denen program bi ara baktığımda ücretliydi,bunun ücretsiz sürümü yok mu acaba?

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

• bence blu ray özelliği olan laptoplar satılırken bir blu-ray filmi de yanında hediye edilmeli

sonuçta yeni bir teknoloji bu

Orjinalden alıntı: nepsa

bence blu ray özelliği olan laptoplar satılırken bir blu-ray filmi de yanında hediye edilmeli

sonuçta yeni bir teknoloji bu

bence de
    amerikada, japonyada filan yaygındır belki ama en azından Türkiye pazarında vermeleri gerekir ki insanları blue-ray'le tanıştırsınlar.

TCMTZ
    http://www.istanbulairside.com/
    VAIO FW21E, IPAD 2
    "Bizler tarihin ortanca cocuklarıyız.. Bir amacımız yok; ne büyük savaşı ne de büyük buhranı yasadık.. bizim savaşımız, ruhani bir savaş.. ve bunalımımız kendi hayatlarımız..."

Tyler Durden
  • Hepsi burada adlı sitede 45 Ytl,açkçası çokta pahalı değil,alınıp denenebilir...

• Serhat hayırlı olsun vaio'n güle güle kullan.
    Ben de bu hafta sonu Darty'de gördüm FW11M çok hoşuma gitti. Az daha alıyordum.
    Sanıyorum centrino'mun değişme zamanı gelmiş.
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• merhabalar herkese;
    Ben de dün inceledim Fw-11m 'i ben sadece 11s de çift lamba olduğunu biliyordum.
    Ama gold taki hatun ve üzerinde yazan sticker çift lamba olduğunu söylüyordu.
    x-black çift lamba teknolojisi diye.Benim anlamadığım çift lamba var mı yok mu Fw 11m de?
    Yoksa neden sticker yapıştırılmış bu kandırmaca değil midir?
    Türkiye'de vaio sorunu var bu kadar talep varken insanların aklını sürekli karıştırıyorlar.
    Sony shop var uçuk fiyatlar satan..
    Gold var internetle çatışan bilgiler vermekte..
    En bombası var isbul. blşm kendileri bile bilmiyorlar ne yaptıklarını..

Bu kadar büyük bir firma ve marka Türkiye'deki sevenlerinin güvenini sarsıyor.
    2 aydır bir laptop alacağım alamadım ....
    neyse bilgi verirseninz sevinirim özellikle sony markasını yakından ve içinden tanıyan arkadaşlar...

iyi çalışmalar...

• Bence satış elemanlarının her dediğine inanmayın.%90'ının ne sattıklarından haberi bile yok.Çift lamba sadece S modelinde var...

Orjinalden alıntı: Woot

Bence satış elemanlarının her dediğine inanmayın.%90'ının ne sattıklarından haberi bile yok.Çift lamba sadece S modelinde var...

oki zaten inandığım yokta..
    FW11m in üzerinde sticker vardı çift lamba teknolojisi var diye..
    şu sony vaio nun kendine ait özellik belirten etiketleri yok mu sol köşede ve sağ köşede olan ...
    ben onu anlatmak istiyorum...

Orjinalden alıntı: VERATUKA

merhabalar herkese;
    Ben de dün inceledim Fw-11m 'i ben sadece 11s de çift lamba olduğunu biliyordum.
    x-black çift lamba teknolojisi diye.Benim anlamadığım çift lamba var mı yok mu Fw 11m de?
    Türkiye'de vaio sorunu var bu kadar talep varken insanların aklını sürekli karıştırıyorlar.

neyse bilgi verirseninz sevinirim özellikle sony markasını yakından ve içinden tanıyan arkadaşlar...

iyi çalışmalar...

Gold dan sony-euroasia garantisi ile aldınız değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: superbowl

quote:

merhabalar herkese;

iyi çalışmalar...

Gold dan sony-euroasia garantisi ile aldınız değil mi?

almadım henüz ama Gold sony-euroasia garantisini veriyor.ve makinanın üzerinde bunu belirten sticker mevcut.Ama onda da yukarıda anlattığım durum söz konusu mu bilmiyorum.İşte olay bu insanların güveni kayboluyor ve soğuyorlar.
    Adamlar çift lamba teknolojisi var diye etiket yapıştırıyor ve bu makinada o teknoloji yok ve hatta internete inanma güvenme diyorlar..düz mantıkla o zman garanti de yok

• merhaba,

gold dan 2206ytl 10 taksitle fw11m aldım, sony eurasia garantisi ile geldi, üzerindeki etikette çift lambadan bahsediliyor ama bunun bazı modellerde olduğuda belirtiyor, aynı şekilde blueray yazma özelliği de , eurasia garantisi olduğu içinde güven veriyor, ayrıca hediye olarak targus marka kullanışlı bir çanta ( 15,4 inç notebook için ama fw11 de oluyor ) ve 2gb memory stick geldi.
    sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asavasgultekin

merhaba,

gold dan 2206ytl 10 taksitle fw11m aldım, sony eurasia garantisi ile geldi, üzerindeki etikette çift lambadan bahsediliyor ama bunun bazı modellerde olduğuda belirtiyor, aynı şekilde blueray yazma özelliği de , eurasia garantisi olduğu içinde güven veriyor, ayrıca hediye olarak targus marka kullanışlı bir çanta ( 15,4 inç notebook için ama fw11 de oluyor ) ve 2gb memory stick geldi.

YANİ ; çift lamba var diyosunuz ?Öyleyse süper !!!!
    Aslında teşirde 11s yoktu olsaydı karşılaştırma fırsatım olabilecekti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VERATUKA -- 10 Eylül 2008; 14:16:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asavasgultekin

merhaba,

YANİ ; çift lamba var diyosunuz ?Öyleyse süper !!!!
    Aslında teşirde 11s yoktu olsaydı karşılaştırma fırsatım olabilecekti .

Hayır. FW 11M 'de çift lamba teknolojisi yok. SONY 'nin sitesine bakabilirsiniz. Sadece FW 11S ve üstü modellerde var.

FW 11M -> X-black LCD
    FW 11S -> Çift lamba teknolojisine sahip X-black LCD

Aynen bu şekilde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 10 Eylül 2008; 16:44:01 >

• Benim fw-11-m'dede çift lamba yazılı sticker çıktı ama çift lamba yok,sadece çift lamba tanıtımı amacıyla bütün ürünlerde o stickerlar var,altında not olarak fw-11-s modelinde vardır yazıyor zaten...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Woot

Bence satış elemanlarının her dediğine inanmayın.%90'ının ne sattıklarından haberi bile yok.Çift lamba sadece S modelinde var...

oki zaten inandığım yokta..
    FW11m in üzerinde sticker vardı çift lamba teknolojisi var diye..
    şu sony vaio nun kendine ait özellik belirten etiketleri yok mu sol köşede ve sağ köşede olan ...
    ben onu anlatmak istiyorum...

• evet abi kelime oyunu vardır
    dikkat etmek lazım
    oyun hastalarına, ses çıkış kalitesinin mükemmelliğini arayanlara Toshiba Qosmio F50 ürününü öneririm.üstelik kdv dahil 2400 YTL.cent2 montevina platformu ve üzerinde Geforce 9700M GTS 512 mb gddr3 kartı varki henüz daha notebook ta bu performans canavarı kartı koyabilen başka marka yok.Subwoofer lı harman kardon hoparlörleri ise cabası.ekranı ise ne kadar açılı bakarsan bak nefis parlaklıkta ve katiyen arap görüntü vermiyor. Tek lambalı X-Black ekranlar yanında hiç kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 11 Eylül 2008; 18:12:22 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.