Şimdi Ara

Fuzulev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Fuzulevden ev alan var mı? Ekspertiz ücreti, ipotek ücreti ne kadar tutuyor? Bilgisi olan var mı?



  • Hocam masraf üstüne masraf aklın varsa kesinlikle bulaşma paranla rezil olursun psikolojim bozuldu benim para nı almak için 40 takla atıyorsun.
  • Bende başta fuzulev ile görüştüm evi teslim süresi kısa diye ama sonra eminevime gittim ve eminevim daha cazip geldi.
    fuzulev ipotek koyma ve kaldırma ek olarak ekspertiz ücretini senden alıyor ev alırken ama emin evimde bunların ücretleri organizasyon ücretinin içinde.
  • Arkadaşlar Fuzulev firmasından uzak durun. Çekilişlerde listelere sahte (joker) isimler yerleştiriyorlar, hile yapıyorlar. Çekilişler sürekli bu sahte isimlere çıkıyor. Size çıkma ihtimali de var fakat sahte isimlerle bu olasılığı düşürüyorlar. Grubunuzdaki isimleri 2018 öncesinde görebiliyordunuz fakat Fuzulev KVKK nu bahane ederek isimleri göstermiyor. 2018 öncesi kaydettiğim bir video ile bugün yapılan çekilişleri karşılaştırıyorum. Atıyorum çekiliş Ali Veli’ye çıktı, 2018 öncesi videoya bakıyorum ki Ali Veli diye biri yok grupta. Fuzulev çalışanının bu duruma cevabı: o kişi hesabını devretmiş olabilir. Ee arkadaş 80 kişilik grupta 2-3 kişi devretsin, 10 kişi mi devretti. Anlayacağınız yalan dolan. Hele bir de listedeki isimleri görün, uydurma oldukları o kadar belli ki. Oktunç( 2 adet) , Okman, Oltun, Orkan, Oğuzman, Vefi, Şekip, Canber, Canel. Şaka mısınız siz yahu?
  • Ev fiyatlarının bu kadar hızlı arttığı bir ortamda hiç mantıklı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.