Şimdi Ara

Futboldan anlayanlar konuya lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şuanki durumum şu

1)

BOY: 1.73

KİLO: 75

Vücuttaki Yağ Oranı: % 25.7

_____________________________________________________________HEDEF KİLODAN SONRA alttaki gibi olmak istiyorum ...

2)

BOY: 1.73

KİLO: 60-65

Vücuttaki Yağ Oranı: % 14.9

Bunu yaptıktan sonra hangi mevkiye geçmeliyim şuan aklımda santrafor mevkisi var veya bu aşama da hangi mevkiye geçmeliyim dediğim gibi santrafor istiyorum kiloma göre hal ve hareketlerim cidden şişman Ronaldo gibi lütfen bir yardım edin ...

+++++++

• ardanın mevki
  • yaş kaç? boy uzar mı diye sordum: 2 durumda da 1.73'e sabitlemişsin
    yani şunu diyorum; uzarsa daha çabuk kilo verirsin en azından belli bölgedeki kilolar hacimce biraz dağılır ve vücut yağ oranın da böylece düşmüş olur
  • Bence kilo verme.Şöyle bir 20 kilo falan daha al, stopere geçersin.Böylece defansa yardım etmeyen olursa ''Allahını seven defansa gelsin beyler!'' diyip bağırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Bence kilo verme.Şöyle bir 20 kilo falan daha al, stopere geçersin.Böylece defansa yardım etmeyen olursa ''Allahını seven defansa gelsin beyler!'' diyip bağırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşını söyle boyun daha uzar mı o önemli
  • öyle karpuz seçer gibi mevki seçemezsin :)

öncelikle hızlı mısın ? top tekniğin nasıl ? bire birde nasılsın ? yada oynamayı tercih ettiğin stil ne bissürü etken var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece boy ve kilona bakarak mevki seçemeyiz?
    Ayakların iyi mi? Hızlı mısın? Teknik misin? Vuruşların iyi mi? Oyunu okuyabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Sadece boy ve kilona bakarak mevki seçemeyiz?
    Ayakların iyi mi? Hızlı mısın? Teknik misin? Vuruşların iyi mi? Oyunu okuyabiliyor musun?

Önce yediği cipslerin, çikolataların paketini okusun da sıra oyuna da gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Bence kilo verme.Şöyle bir 20 kilo falan daha al, stopere geçersin.Böylece defansa yardım etmeyen olursa ''Allahını seven defansa gelsin beyler!'' diyip bağırabilirsin

evet 173 boy 95 kilo artik sagindan atipnsolundan gecerler 173 stopermi olur hava topuna cikamaz ha nek diyosan o kiloyla kosamaz

• Boy ve kilo ile mevk söylenmez hocam sadece stoper oynuyamazsin onu söyleyim...

Neyi iyi yapiyorsun ? Hizli kosuyormusun ? Iyi yerlere pas atabiliyormusun ? Kondisyonun iyi mi ?

Asil mevk söylememiz için bu sorularin cevaplari önemli
  • Burada futboldan anlayan çok da sen anlıyor musun :/ Boy ve kilo söyleyip mevki soruyorsun.Var mı oynadığın bir maçtan görüntü falan ? Ayakların,hızın,oyun görüşün bunların hepsi önemliyken sadece boy ve kiloya göre bir şey söylemek gerekirse torpilin varsa iyi yedek olursun :) Yedek olmak kadar güzel bir şey yok beleş para
  • Bence en doğrusunu sen bilirsin,Tek bir şartla KENDİNE KARŞI DÜRÜST OL artılarını yaz eksilerini yaz en iyi kararı kendin vereceksin yada hoca ile çalışıyorsan ondan tavsiye alacaksın bakarak veya 1 maç seyredip karar verilmez dünyaya bakışın bile önemlidir.

Dediğim gibi başkasına değil kendine dürüst ol sonucu bulabilirsin,biz genç takıma seçildiğimizde neredeyse herkes santrafor oynamak isterdi,zaman geçti takım çalıştırıyorum takımın yarısı santrafor oynamak istiyordu her şey değişse bile santrafor hâlâ 1 tercih...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Sadece boy ve kilona bakarak mevki seçemeyiz?

Önce yediği cipslerin, çikolataların paketini okusun da sıra oyuna da gelir.

Simdi baktimda adam boyuna gore harbi biraz topluymus. Ben 1.70 50-55 kiloyum.

• Fiziksel özelliklere göre mevki seçip de ''ben bu fizikle şurada oynayacağım'' denmez.

Bunun cevabı kendinde saklı. Hangi mevkiide daha iyi olduğunu anlaman için kendine sorman gereken bazı sorular..
    -Top tekniğim ne durumda ?
    -Bireysel yeteneklerim neler ? (Adam eksiltme, hava hakimiyeti vs..)
    -Hangi ayağımı nerelerde daha etkin kullanabiliyorum ?
    -Top sürmem nasıl, hızlı mıyım ? İyi top saklayabiliyor muyum ?

vs.
  • Ben yazayim bana da yorum yapin

Sutlarim, orta acmam topa vuruslarim kotu, adam gecmem 5 uzerinden 2-3, iyi adam markajlarim, top kaparim, cok kosarim, hizim fena degil, oyun gorusum ve sezgilerim iyi, kafam toplarim fena degil. O kadar seyin var futbolcu ol demeyin oynadigim ortalamaya gore yorum yaptim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Ben yazayim bana da yorum yapin

Sutlarim, orta acmam topa vuruslarim kotu, adam gecmem 5 uzerinden 2-3, iyi adam markajlarim, top kaparim, cok kosarim, hizim fena degil, oyun gorusum ve sezgilerim iyi, kafam toplarim fena degil. O kadar seyin var futbolcu ol demeyin oynadigim ortalamaya gore yorum yaptim.

hacı sendeki yetenek bizim baki mercimekte vardı
  • Bu söylediklerine bakarak hiç bir şey anlaşılmaz.Ama illada bu dediklerine bakarak yorum yapmamızı istiyorsan bence forvet arkası 10 numara pozisyonu olabilir.Beyin olarak gelişmende çok önemli.
  • 1.65 boyuyla da 1.85 boyuyla da santrafor olan var. Ayrıca nedir bu santrafor oynama merakı anlamadım. Önce zihnen geliştir kendini, sonra fiziğini düzeltirsin. Hem oyun görüşü, oyun okuma becerileri de kazanırsın kafanı geliştirince
  • çok sıkıcı konuymuş bende kadro falan yapcaz sandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.