Şimdi Ara

Futbolda 10 faul kuralı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kel reisin açıkladığına göre 5 bir yarı 5 öteki yarı faul yapma hakkı varmış. Geçersen atılıyormuşsun.

Bence saçma olmuş. Oyun soğumayacak diye böyle salak saçma kural mı olur?

Orta sahanın dışındaki vuruşlar da üçlük sayılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 31 Mayıs 2016; 21:43:10 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 31 Mayıs 2016; 21:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mola da geliyor muymuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir kural bence. Futbolda bazı şeylerin değişmesi lazım hatta topların aulta çıktığı anlarda ve duran toplarda zaman durdurulmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Mola da geliyor muymuş

Orta saha çizgisi ve ilerisinden 2 serbest atış, gerisinden üç serbest atış gelecekmiş. gol ve faul olursa gol faul olacak adam gol artı 1 serbest vuruş kazanacak.
  • teknik faulde gelecek miymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Mola da geliyor muymuş

Orta saha çizgisi ve ilerisinden 2 serbest atış, gerisinden üç serbest atış gelecekmiş. gol ve faul olursa gol faul olacak adam gol artı 1 serbest vuruş kazanacak.

İlker yasin ileri görüşlü bi abimizmiş, bu da gelmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • El serbest olsun biraz da voleyboldan bir şey katsınlar.
  • Çok saçma la. Rakibin hakkı dolsun diye her pozisyonda yere atlar sahtekar topçular, oyun iyice soğur.

• yav getirmeyin şu oyuna yeni kurallar yeter zaten piyasa aldı başını gitti figolar zidaneler 70'e gidince ovovovovo yapıyoduk şimdi sıradan bi oyuncunun piyasa 60'dan başlıyor direk balon arda bile 40m gitti.Futbolun eski havasını söndürdünüz içine etmeyin mümkünse daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

teknik faulde gelecek miymiş

Sarı kart flagrant 1, kırmızı kart flagrant 2 olacakmış.
  • ayrıca 90 dakikayı 4 e bölüp her çeyrekte 5 er dakika mola verilecekmiş. hocaların maç içerisinde 10 mola hakkı bulunuyor her mola 3 dakika. hücum süresi 60 saniye. 60 saniyede top kaleye gitmezse diğer takıma geçiyor top.
  • 3 korner 1 penaltı kuralı da var mı ilkokulda iyi ekmek yerdim bu kuraldan adamın üzerine vururdum topu bilerek beleş penaltı atardım
  • Beyler goygoy yapıyoruz da kelin ciddi ciddi bazı kuralları değiştirme planı var. Turnuvada bir kısmını göreceğiz zaten.

Umarım berbat etmezler oyunu. NBA de böyle salakça reformlara gitti, o eski rekabetten eser kalmadı. pota altında osursan düdük çalıyorlar.
  • bence sahayı kucuktup oyuncu sayisini azaltsinlar.cim yerine parke olsun top ayak yerine elle oynansın.kale ve kaleci yerine topun girip sayı alacağımız küçük bir pota olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

süper bir kural bence. Futbolda bazı şeylerin değişmesi lazım hatta topların aulta çıktığı anlarda ve duran toplarda zaman durdurulmalı.

2. cümlene şiddetle katılıyorum
  • Bunu yapanlar sen ben değil de kim bunlar? Nasıl böyle saçma şeyler aklınıza geliyor arkadaş! Gel de delirme.

• Gol teknolojisini 4. Hakem pc başında izleyecek
    Futbolcu ayağı saha çizgisine deydiği anda taç aut olacak
    Serbest vuruş için en fazla 5 adım gerilip şut vurma gelecek

• faul kime yapıldıysa serbest vuruşu o kullanacakmış
  • topu auta kim atarsa o alıcakmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.