Şimdi Ara

Futbolcuları kıskanmıyomusunz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • On numara hayatları var çok kıskanıyorum bitek ben miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi biri gelecek önemli olan huzur falan hikaye kardeşim.

1 ay sınırsız tatilin var. Eğer iyi bir futbolcuysan kupa izni vs. derken 1.5-2 ay olur.

Haftanın 1-2 günü daha izin.

Hiç birimizin göremeyeceği parayı 1 maçta kazanıyor. Birde bunun yıllık ücreti var.

Ve buna rağmen o paranın hakkını %90'nı vermiyor.
  • Abi aklım almıyor babam 25 sene çalıştı 60 milyar civarı aldı bu 60 milyarı bir futbolcu 1 ayda rahat kazanıyor belki 2 3 maçta ( iyi futbolcuysa )

Saçma geldi size ama ben kıskanıyorum hiçbiride hakkını veremiyor formanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Abi aklım almıyor babam 25 sene çalıştı 60 milyar civarı aldı bu 60 milyarı bir futbolcu 1 ayda rahat kazanıyor belki 2 3 maçta ( iyi futbolcuysa )

Saçma geldi size ama ben kıskanıyorum hiçbiride hakkını veremiyor formanın.

Geçen konu vardı bu sene inanmış Selçuk ve Burak izleyeceğiz.

İkisinin aldığı miktar ,

- 2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

Bu paraya sahada savaşmayan, inanmayan adam mı olur anlamak güç.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    75 milyar civarına denk geliyor yani 1 maç başı Burak Yılmazın

Futbolcu olcan bu devirde çare yok

Paran var + Ünlüsün + Spor hepsini yapıyosun ne güzel

• kıskanmamak mümkün mü hem zevkli bir meslek ve sosyal getirileri fazla hem mesleği bıraktıktan sonra başka branşlarda devam edebiliyorsun para kazanmaya + primleri yıllık ücretleri reklam gelirleri falan çoğumuzun hayal edemeyeceği paralar
  • Ah ah biraz sans olsaydı da uc buyuklerde ucuncu kaleci olsaydım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Bizim Volkan 2.5, Emre 2 alıyor. İkisi de bu parayı hak ederek oynamıyor bence. Oğlum olursa direk zaten futbola yönlendireceğim.

Bu arada demin verdiğin rakam yanlış galiba 25 senede 60 milyar alması için babanın ayda 200 liraya çalışması lazım
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Babam 45 yaşında emekli oldu şuan 52 yaşında falan pederin sigorta 17 18 yaşlarda başlamış ondan erken emekli

Sonuçta Normal insanının 25 sene çalışarak aldığı parayı bir futbolcu 1 2 maçta alıyor en basit mantık
  • o degilde beyaz futbl ve tlegolde yorum yapan fosilleri çok kiskaniyorum.

• Emekli ikramiyesinden bahsetmiş
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Erken emeklilikten demedim 200 lira çok az para o kadar paraya kimse çalışmaz herhalde 25 sene 60 milyar öyle ediyor

Ortalama 25 senede bir aile 500-700 milyar arası alıyor desek. Burak 8 maçta kazanıyor
  • Tamamdır şimdi anladım ama mesajı geç gördüm yazdığım mesaj gitti artık. Sağol bu arada. @Jack Reacher

Altta yazdığım şeyi yazmadım var say @StoryBro
  • kıskanmıyorum herkesin kaderi bellidir neyse onu yaşar ona göre hesabını verir.
  • Milletin 1 yilda kazandigi parayi yedekte durarak 1 macta cikartiyorlar .

• İşini hakkıyla yapan, kendi için emek harcayan, adam gibi oynayan adamları kıskanmam. Çünkü adam o parayıda o hayatıda haketiyor.

Ama oynamayan, kendini geliştirmeyen, vücuduna dikkat etmeyen adamları da kıskanmıyorum. Aldıkları parayıda, yaşadıkları hayatıda haketmediklerini düşünüyorum. Böyle adamlara uyuz oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler burda böyle diyorsunuz yatarak milyonları götürüyorlar , bir maçta işte emeklinin kaç yılda aldığı parayı kazanıyor vs uzar gider ama yarın bir derbide o futbolcular icin rakibe de ana avrat sövüyorsunuz.Çok kolay bir şeyleri unutup kalp kırıyoruz.Sözüm meclisten dışarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ah ah biraz sans olsaydı da uc buyuklerde ucuncu kaleci olsaydım

hocam sendee eemis gibi tıp tutturdun ya. bingöl diye çok ünlü bir doktor akrabbamın bypassını yaptı 5 damar değiştikdi 49bin tl aldı. yani işiinde iyi olan herkes kazanıyor (futbolcunun kkötüsüde kazanıyor orası ayrı)
  • Bütün futbolcuları aynı sanmayın. Sadece süper ligdeki oyuncular iyi kazanıyor. Pttde ünlü futbolculardan değilsen doktordan biraz fazla kazanırsın. Diğer ligleri hiç saymıyorum memur kadar alırsınız.

• Dostum yetenek her zaman para yapar.

İyi bir sanatçı , iyi bir sporcu , zeki ve yaratıcı bir mühendis vs. vs. diye gider.

Ben bile süper amatör kümede top oynuyorum 18 yaşında yıllık 7-10 milyar arası kazanıyorum bir de 2. 3.ligleri düşün ve o seviyeye çıkmak için verilen emeğe , kıskanmaya gerek yok belki işin içinde olsan o seviyelere kolay gelinemeyeceğini anlarsın ama dışarıdan kolay gözüküyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.