Şimdi Ara

Futbola Baslıyorum Bakarmısınız Rica Etsem :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İzmirde Oturuyorum. 1.77 Boyum 75-80 arası kilom var. Hızlıyımdır. 15 yasındayım
    İzmirspor ile konustum alt yapı seçmeleri nasıl yapıldıgına dair.
    İzmirspor un Futbol okuluna kayıt oluyormuşsun, sonra senin geliştiğini , yeteneğin oldugunu gördükleri zaman altyapıya alıyorlarmış
    Sizce İzmirspor a gitmelimiyim? Bizede çok yakın 10-15 dk lık mesafede. Bucaspor un altyapı seçimine katılmayıda düşünüyorum ama ona seçilmem biraz zor çünkü futbola baslayalı yaklasık 2 ay oluyor daha önceden pek top almıyordum ayagıma
    Sizin görüşleriniz nelerdir?

ŞİMDİDEN CEVAP YAZAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM :)

• Vallahi moral bozmak gibi olmasinda 15 yas cok gec... Millet 18 inde super ligde top oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Vallahi moral bozmak gibi olmasinda 15 yas cok gec... Millet 18 inde super ligde top oynuyor.

hm anladım olsun umudumu kesmek istemiyorum onlar 18 inde oynuyorsa bende 21 22 de oynarım :) sonuçta hayata 1 kere gelioruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mission25

Merhaba Arkadaslar
    İzmirde Oturuyorum. 1.77 Boyum 75-80 arası kilom var. Hızlıyımdır. 15 yasındayım
    İzmirspor un Futbol okuluna kayıt oluyormuşsun, sonra senin geliştiğini , yeteneğin oldugunu gördükleri zaman altyapıya alıyorlarmış
    Sizce İzmirspor a gitmelimiyim? Bizede çok yakın 10-15 dk lık mesafede. Bucaspor un altyapı seçimine katılmayıda düşünüyorum ama ona seçilmem biraz zor çünkü futbola baslayalı yaklasık 2 ay oluyor daha önceden pek top almıyordum ayagıma

hocam küçükken hiç futbol oynamadın ben futbol oynamaktan ders çalışmazdım mahalle turnuvası filan hiç mi yapmadın eğer bunları yapmayıp şimdi başlıyorsan senin yolun uzun 21-22 anca amatörde kendine takım bulursun ama allah vergisi bir yeteneğin olupta geliştirirsen o zaman belki bir umut bucasporun alt yapısı türkiyedeki en iyi alt yapılardan biri
    1)GENÇLERBİRLİĞİ
    2)BUCASPOR BUNLARIN ALT YAPILARI FUTBOLCU PAZARI GİBİDİR BURAYA KAPI ATARSAN DERT ETME DERİM

• Dostum bence yaşın ideal. Arkadaş biraz sallamış. 18 yaşında Süper Lig'de oyuncu tanımıyorum ben. Salih ve Emre dışında. Sadece onlar çok gençken çıktılar.

Bence başarabilirsin. Benim yaptığım hatayı yapma yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim :) bucaspor altyapı seçmeleri maç ile alıyor yani maçta beğenirse öyle seçiliyorsun. Haftaya yapıcak bucaspor seçimleri. Ben katılmasına katılırım ama seçilemem daha baslayalı 1 ay oldu. 1 Yıl boyunca kendimi izmirspor okulunda geliştirmeyi planlıyorum gelecek yıl birkaç takımın altyapı seçmesine katılırım.

Futbola baslama nedenimi açıklayım: 1-2 Ay önce beden dersinde hocam gel bakayım nasıl futbol oynuyorsun dedi ben 1-2 vurus yaptım. Sonra kendi stilin var çok güzel fln dedi bence futbol a çalışmalısın dedi o sayede basladım ve suan çok mutluyum bos zamanlarımda yapcak bişeyim var en azından :) işi ilerde profesyonelliğe dökmek istiyorum ama şimdi bunları konusmak için çok erken
  • quote:

Merhaba Arkadaslar

Inan en kötü zevkıne oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim futbol için umudumu kesmicem ve devam etmeyi düşünüyorum
    Bu arada izmirspor u aradım Aylık 30 tl 70 tl fln bişiler dedi tam anlamadım. Daha çok seçimler hakkında soru sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkınz2

quote:

Merhaba Arkadaslar

Inan en kötü zevkıne oynarsın

cevabın için teşekkür ederim :) en kötü zevkine oynarsın derken ne demek istediğini anlamadım
    en kötü ihtimalle boş zamanlarımı değerkendirme amaçlı oynarım mı diyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.