Kaç yaşına kadar fanatik fenerliydim ki ta 2 yıl öncesine kadar Sonra caner ve gökhan adlı futbolcuları transfer ettiler. bu transferleri hazmedemedim ve kaç yıldır tuttuğum takımı bıraktım. yani seneye şl alsalar yine tutmam artık o derece O gün bu gündür futbolu sadece takip ediyorum. hiçbir takımı tutmuyorum Var mı sizin aranızdada hiçbir takım tutmayan? |
Futbol takımı tutmayan kimler var aranızda?

-
-
Bir takımı tutmaya başlayınca bırakmak nerdeyse imkansız hale geliyor.
Bırakıcam diyorsun ama o takım kazandığında belli etmesen bile içten içe bir mutluluk yaşıyorsun ya da kaybettiği zaman içinde bir burukluk oluşuyor.
-
Bende fenerliyim ama sorsan kadroda Alex Rüştü var derim. Bazı insanlar anasından babasından çok savunuyor. Karşı takım taraftarı ile dövüşüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlkokulda sınıf fenerliydi, ben de mecbur fenerli oldum
Ama sorarsanız Sow-Emenike sonrası yok
Yaklaşık 4 sene öncesine kadar Fenerliydim ve bütün maçlarını kaçırmadan izlerdim. 4 yıldır kazanıp kaybetmelerini ve Türkiye ligini hiç önemsemiyorum. Premier lig ve şampiyonlar ligi maç özetlerini izliyorum sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sene 2022 hala takım tutanlar var
-
Takım tutmak hatta fanatik olmak bana çok saçma geliyor. Sonuçta futbolcular milyonlar kazanıyor , fanatikleri ise ne kazanıyor bir hiç !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GS liyim imPARAtor geldikten sonra Terimspora dönüşünce maçların özetini bile takip etmez oldum.Yıllardır iyi futbol yerine bir sürü salak saçma polemikler konuşulduğu için sıkıldım artık bu muhabbetlerden.
Futbol taraftarliginda sorun yokta cahilce holiganlık yapanlarda sıkıntı var.Hani şu Marmarayda,statlarda birbirlerine saldıran akılsızlardan bahsediyorum.Boş beleş tipler cevresinede faydası olmuyor zaten...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gökhan Gönülü transfer ettiler derken sattılar anlamında mı ? Çünkü gg'nin bize gelişi 2007 yılı.
-
Vallahi dediğin gibi hocam. Bende de aynı durum var. Çok bakmam arada babayla muhabbeti falan geçerse. Ama insan bi seviniyor böyle takımı kazanınca falan.
-
İlgim olmadığı için tutmam.
boş iş olarak geliyor hele ki Türk futbolu. yıllardır takip etmiyorum. ingiltere'nin 2011 kadrosunu ezbere sayarım ama bugün Türkiye liginden bir oyuncu sayamam.
-
Eskiden lisanslı oynardım. Hayalimdi futbolcu olmak. Ameliyat oldum falan ayaklarından. Futbol maçı en son ne zaman izledim bilmiyorum.
takım tutmadan Türk futbolunu akip ederdim, 2012'de onu takip etmeyi de bıraktım. Türk futbolu pişmanlıktır.
Ezik olduğun için midir bilemem de insanların sevdiği ve takip ettiği şeylerle onları aşağılamak ne kazandıracak sana mesela 🤔 kendini havalı mı hissediyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sevmek takip etmek başka. bu futbol takımı tutanların çoğu fanatik ve sorunlu. yoksa tonla sporu / sporcuyu takip ederima
-
2009 dan beri koyu Real Madrid liyim. Fox tv de premier lig maçlarında Ronaldo yu izleyerek büyüdüm. O Reale gidince ordan kaldı
Futbol takımı tutan maldır. Sadece holiganlığı kastetmiyorum normal olarak da takım tutan maldır.
Aksini iddia edeni adam yerine koymam.
Kudurabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 30 Mayıs 2022; 21:49:56 >
Destekliyorum
Canımsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X