Sayın @gun Sayın @powerstorm Futbol bölümü Beşiktaş konuları yetkilisi @TheCaliph_ hakkında burada sürekli yoğun şikayet görüyorum. Hatta bazı şikayetlerde @TheCaliph_ 'e destek oldum. Bazı kararlarında da kesinlikle kural ihlali olmadığını,ben istediğimi yaparım isterlerse yetkimi alsınlar umrumda değil rahatlığıyla kararlar aldığını da düşünüyordum. Görevinde yeni olsa tecrübesizlik,kuralları yanlış yorumluyor derim ama artık tecrübeli. Defalarca hatalı olarak kararlarının üst yönetimce düzeltildiğini de gördük. Az önce Beşiktaş konusunda Fenerbahçe - Beşiktaş maçını yorumladığım yazımı sildi provokasyon dedi. Kafasına göre aşırı kısıtlıyor konuda yazılabileceklerin kapsamını. Bu şekilde bu konu dönmez. Bu forumu sabote etmeye kadar gider. Kuralları aşarak kendi düşüncesine göre mesaj siliyor,uzaklaştırna veriyor yada verdiriyor. Hatalı değilse daha önceki kararları neden düzeltildi.Yazılacak çok örnek çok keyfi kararı var. Ben bu forumda yıllardır yazdıklarımla online ziyaretçi,okur sağlıyorum. Hiç bir menfeatim kazancım yok. Forumu sevdik,emek zaman harcıyoruz katkı veriyoruz. Benim profil görüntülenme sayım foruma etkimin ipucudur. Şurada kimseye hakaret etmeden,ki bana göre en önemli forum kuralıdır,takılmaya çalışıyorum. Burada takılırken rencide olmayı kabul edemiyorum. Genellikle her gün foruma giren her gün online olan biriyim. Forumda satış yapmıyorum,üyeliğim boyunca hiç satış ve alım yapmadım. Forumdan stres atmak dışında bir kazancım yok. Beşiktaş bölümünde silinen mesajım kural dışı değil. @TheCaliph_ 'in keyfi kısıtlaması. Mesajım konuya verilmezse demek ki buranın yönetimi beni sttese sokan bir yönetim. Ben yıllar süren yoğun DH kullanımımı sonlandıracağım. Bu yetkiliyle ilgili sıkıntıyı çözmeniz gerekiyor. Ben forumda futbol dışı konularda foruma bilgi arşivi katkısı sağlarken futbol bölümünde kurallara uyarak yazıp stres atmak istiyorum. Kurallara uygun yazdığımı biliyorum. Sorun yetkilinin kafasına göre kuralları aşıp kısıtlaması. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Mayıs 2025; 23:12:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|