Şimdi Ara

Fury (2014) | Brad Pitt (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
3
Favori
13.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda izledigim iyi 2.dünya savaşı filmlerinden. Sıkılmadan izledim. Puanlama yapmak gerekirse 7/10.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben filmi begendim gayet güzeldi çatışma sahneleri felan birde şu alman kız çok tatlıydı ya
  • Her ne kadar Amerikalıların kendini beğenmişliği diziye yansısa da onlar gibi dizi yapan malesef yoktur. Görsellik açısından güzel bir yapım olmuş
  • Keşke filmi sinemada izleseymişim dedim. Dün buldum izledim çok beğendim tabi yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi bazı saçmalıklar da yok değil ama genel olarak başarılı bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Keşke filmi sinemada izleseymişim dedim. Dün buldum izledim çok beğendim tabi yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi bazı saçmalıklar da yok değil ama genel olarak başarılı bir filmdi.

Bende aynı dertten muzdaripim. Sinema da izlenilmeyi hakeden bir filmdi
  • Amerika provokatörlüğünü çıkartırsak film gayet güzeldi , savaş psikolojisi diyaloglara çok iyi yansıtılmış. Sondaki olay saçma idi baya o çocuğun orada ölüp ölmemesi pek bir anlam ifade etmiyordu , milyonda bir ihtimal görmezlikten gelmesi , velhasıl film izlemeye değer gayet 8/10 .

• Almanların hiç isabetli atış yapamaması ve son sahnedeki büyük saçmalık dışında güzel filmdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine amerika göklere çıkarılmış ve yine bir ton din vurgusu olmasa hollywood iyi çoçuk aslında neyse 10 üzerinden 7 verdim.
    Inglourious Basterds çok daha iyi bir film bence buna göre,şu sniper sahnesinde sniper'ın bir olayı mı vardı görüntü kalitesinden dolayı anlayamadım ama tanıdık biri falan mıydı o ? Tam 3 kez close up shot aldılar uzun uzun çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

yine amerika göklere çıkarılmış ve yine bir ton din vurgusu olmasa hollywood iyi çoçuk aslında neyse 10 üzerinden 7 verdim.
    Inglourious Basterds çok daha iyi bir film bence buna göre,şu sniper sahnesinde sniper'ın bir olayı mı vardı görüntü kalitesinden dolayı anlayamadım ama tanıdık biri falan mıydı o ? Tam 3 kez close up shot aldılar uzun uzun çünkü.

Yok o başrol oyuncusunu öldürecek ya orada ondan close up giriyorlar. Başka türlü ölmeyecekti çünkü.
  • Fury.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    aynen web-dl ac3 6ch lar çıkmış fakat 1080p nin bitrate i düşük ve limited color a sahip.. tavsiyem 720p indirin.. yani zaten dosya boyutundan anlarsınız durumu... 720p olan 1080p den daha yüksek boyuta sahip.
  • Web-dl'nin görüntü kalitesini pek beğenmiyorum. Özellikle de koyu renklerin ağırlıklı olduğu sahnelerde göze kötü görünüyor. Birkaç güne daha iyi sürümler gelir zaten.

• birkaç güne ya da haftaya bluray x624 ler gelecek dts 5.1 sesli daha sonra ise full bluray ler gelir dts-hd ma 7.1 lı has bluray. isteyen bekler ama ben bu filmi çok merak ettiğimden izleyeceğim ne de olsa web-dl de dolby digital 5.1 ses ve idare eder iyi kalitede video bitrate e sahip.
  • İzledim süperdi valla.. mermileri ilk defa değişik biçimde gösterdiler bu filmde, lasere benziyorlardı ama dikkatli bakınca çok gerçekçi olduğu belli..
  • İzli mermi deniyor onlara.
  • X@ndeR kullanıcısına yanıt
    bilmiyordum ama gerçekten başka hiçbir filmde böyle görmemiştim..
  • Almanya'ya karsi cekilen filmlerden biraz nefret ediyorum , sanki avrupa ve abd cok masummus gibi dayatiliyor. Yine de cok begenildigi icin uygun bir zamanda izleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

İzledim süperdi valla.. mermileri ilk defa değişik biçimde gösterdiler bu filmde, lasere benziyorlardı ama dikkatli bakınca çok gerçekçi olduğu belli..

Bende yeni bitirdim filmi. İzli mermiler bu filmde çok yoğundu dediğin gibi. Bunu yansıtabilmeleri muhteşem.

Ateş açarken diğer askerlerde o izli merminin yönünü takip ediyor, hedef bulmaları kolaylaşıyor.
  • 720p göründü altyazı ile birlikte.
  • Öncelikle ortam, oyunculuk, müzik vs vs bence gayet güzel. Hatta savaş atmosferini çok iyi yakalıyor. Bu bakımdan aksini söyleyecek söz bulamıyorum film gayet güzel.

Ama filmde almanlar aşırı kötüleniyor. kız-erkek çocukları asker yapmaları saçmalık. Şirinmi şirin kızın miğferinin altından örülmüş saçları sarkıyor. Duygusallık diye saçmalamışlar. Almanlarda nişancılıkta yokmuş. Attıkları karavana...

Ve ABD ülkeye özgürlük ve demokrasi getirmek için bir ülke ile savaşıyor filmlerinin listesine eklenecek bir film daha
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.