Şimdi Ara

Funk - Radyo kontrollü saatler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

türkiyede radyo kontrollü saatlerin sinyal almadiklarini biliyorum. Bu saatler (mesela citizenin en son funk modelleri) sinyal almadiklari zaman calismalarinda bi sorun oluyor mu? Mesela ben saatimi otomatik sinyal almadigi icin manuel turkiye saatine ayarlayip normal bir saat gibi kullanabiliyormuyum? Yoksa saatler calismiyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akintöre

Merhabalar,

türkiyede radyo kontrollü saatlerin sinyal almadiklarini biliyorum. Bu saatler (mesela citizenin en son funk modelleri) sinyal almadiklari zaman calismalarinda bi sorun oluyor mu? Mesela ben saatimi otomatik sinyal almadigi icin manuel turkiye saatine ayarlayip normal bir saat gibi kullanabiliyormuyum? Yoksa saatler calismiyormu?

Saat çalışır sadece sinyal almadığı için senkronize olamaz bu yüzden ayar yaparken manuel yapmak gerekir. Bir de tümüyle sinyal almıyor diye değerlendirmek yanlış. Benim bildiğim bazı yerlerden sinyal alınıyor.
  • manuel ayarlayabilmek güzel. ama sinyal almasi dezavantaj degilmi? En yakin neresi alabilcegi sanirim Almanya, sabah bi kalkiyosunuz bi saat geri alinmis saatiniz.. radyo kontrol ozelligini kapatip saati tamamen manuel kullanmak en mantiklisi gibi? funk ozelligi kapatilabiliyormu yeni saatlerde biliyomusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz modeli ve o özelliğin ne olduğunu bilmiyorum. Genel olarak radyo kontrollü saatler için konuşuyorum. Birde sinyal alma durumunda sinyalin yapıldığı yerdeki saate göre senkronizasyon yapıyorsa zaten o saati hiç alıp kullanma. Öyle ise çok saçma sapan ve anlamsız bir özellik olur. Bir de elbette bu senkronizasyon olayını kapatma gibi bir opsiyonun da kesin vardır. Bence saat alacaksan ihtiyaç durumuna göre mi yoksa tasarımını sevdin buna karar ver. İhtiyacın varsa Seiko ve Casio'nunda benzeri özelliklerde saatleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    metal/rock radyo frekansı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.