Şimdi Ara

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
4
Favori
23.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Ataşehir'de Hasan Kolcuoğlu restaurant'nın karşısında "S" şeklinde bir yokuş var. Orası da baya bir dik. Zemin ıslak olursa bazı araçlar
    çıkmakta zorlanıyor.

evet çok gereksiz bir rampa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaköy'den köprünün hemen yanından kestirme bir yokuş kıvrılıyor Balmumcu tarafına doğru o da çok fena. o yokuşu bir kez çıktım. daha sonra manuel arabayı satıp otomatik araç almaya karar verdim.
  • özellikle ticari taksiler o rampayı asla kullanmaz.çok dik bir rampa.
  • oralarda bir yer de oturuyorum.

yurumesi daha zor onceden o yokus arnavuttu simdi oylemi tam hatirlamadim ama harbi sıkıntılı.

siz de mi orda oturuyorsunuz?

• sound_of_silence! kullanıcısına yanıt
    nerede o yokuşlar çok merak ettim.
    bursa'da beni zorlayan yokuş göremedim.
    ışıklar askeri lisesinin oraları dik benim bildiğim
  • GTA:SA da bir yokuş vardı sanırım en eğimli yokuş orası.

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar.

İnternette aratınca böyle bir resim buldum ama yanlış olması muhtemel. Buna benzer, daha eğimli bir yol vardı.
  • Siz yokuş görmemişsiniz.. Bir yokuş vardı 90 derece...

pardon çıkmaz sokaktı o ya.. duvar vardı orada

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

nerede o yokuşlar çok merak ettim.
    bursa'da beni zorlayan yokuş göremedim.
    ışıklar askeri lisesinin oraları dik benim bildiğim

İncirli caddesinden emirsultana çıkın emirsultan lisesinin arka tarafından. Veya ivaspaşaya çıkın istediğiniz yerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 16 Şubat 2015; 18:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

oralarda bir yer de oturuyorum.

yurumesi daha zor onceden o yokus arnavuttu simdi oylemi tam hatirlamadim ama harbi sıkıntılı.

siz de mi orda oturuyorsunuz?

Yok hocam orada oturmuyorum arada oranın yakınına geliyorum. Beşiktaş tesislerinin arka tarafında üstde cadde var orası da yokuş. Acıbadem'in yan taraftan çıkılıyor. Siz oradaki Shell benzinliğin orada mı oturuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 16 Şubat 2015; 21:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

Siz yokuş görmemişsiniz.. Bir yokuş vardı 90 derece...

pardon çıkmaz sokaktı o ya.. duvar vardı orada

Hocam o gün 60 derece diyorlardı siz tam duvar yaptınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

GTA:SA da bir yokuş vardı sanırım en eğimli yokuş orası.

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar.

İnternette aratınca böyle bir resim buldum ama yanlış olması muhtemel. Buna benzer, daha eğimli bir yol vardı.

GTA.SA'da yokuştan hızlı inince araba aşırı hızlanıp takla atıyordu, önümdeki arabnın üstünden uçarak geçtiğimi hatırlıyorum.

• keçiörende özel keçiören hastanesinin hemen yanındaki sokak var 2,0 vectra ile zor çıkmıştım.
  • Gaziosmanpaşa ve Eyüp arasındaki tek arabanın zor sığdığı yokuşları yaşayan bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk kalp vakfinin orda siirtlilerin harman oldugu yer ama ben orduluyum

• İzmit santral yokuşu cidden sağlamdır ama korkutmaz insanı çünkü geliş-gidiş ayrılmış 3 şerit yoldur. En kötü ihtimal 1. viteste aheste aheste çıkarsınız.
    Benim gördüğüm en sağlam yokuşlar Maltepe Fındıklı'da ve Beykoz'daydı. Çünkü hem eğim fazla hem de yol o kadar dar ki en ufacık bir hatada kaza yaparsınız. Hatta Fındıklı da böyle bir yokuştan inmeye cesaret edemeyip yolu uzatmışlığım vardır.
  • Pazar günü beykozda mihrabat korusundan beykoz sahildeki sosyal tesislere gidecektim öyle yokuslardan indim ki tarifi yok cadde olsa yine problem değil 1. Viteste bile inmiyor araba inmeyip resmen düşüyor caddeye indiğimde tam derin bir nefes alacakken caddede pazar kurulmuş olduğunu görünce dünyam başıma yıkıldı aynı yokuslari geri çıktım bir de çıkarken yokuşta kerestenin biri çapraz vaziyette kalmıştı artık kaydı mı ne yaptıysa mecburen ben de durdum ama ne yalan söyleyim dizlerim titredi çünkü geri gelme imkanım yoktu sokaklar o kadar dar ve donuslu ki benim diyen adam geri geri gidemez surtmeden vel hasıl öndeki herif 30 saniye kadar patinajin sonunda çıkabildi ben de el freniyle patinaj çekmeden çıktım ama balata kokusundan midem bulandı düze çıkınca inip toprağı opecektim neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

İzmit santral yokuşu cidden sağlamdır ama korkutmaz insanı çünkü geliş-gidiş ayrılmış 3 şerit yoldur. En kötü ihtimal 1. viteste aheste aheste çıkarsınız.
    Benim gördüğüm en sağlam yokuşlar Maltepe Fındıklı'da ve Beykoz'daydı. Çünkü hem eğim fazla hem de yol o kadar dar ki en ufacık bir hatada kaza yaparsınız. Hatta Fındıklı da böyle bir yokuştan inmeye cesaret edemeyip yolu uzatmışlığım vardır.

Fındıklı da oturuyorum neredeyse her gün çekiyorum o çileyi :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

İzmit santral yokuşu cidden sağlamdır ama korkutmaz insanı çünkü geliş-gidiş ayrılmış 3 şerit yoldur. En kötü ihtimal 1. viteste aheste aheste çıkarsınız.

Fulya yokuşu da dar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

haftada 3-4 kez cikiyorum o yokusu abartilacak bir yokus degil el freni varolduktan sonra cikilamayacak yokus yoktur

Hiç durup arabayı kaldırmayı denediniz mi? Kaçıncı vitesde çıkıyorsunuz?

Siz birde Taksimde The Marmara otelinin arkasın daki yokuşu görün. Kazancı yokuşundan dünya sağlık sokağına çıkanı. Otel içinde sokak başına göre 5 kat kot farkı var.

hocam daha geçen gün gördüm o yokuşu,

arabanın burnu hafif girdi, dedim ben buraya girersem çıkamam (lastikler kabak - baskı balata kötü)

o yokuşu yapmaktaki amaç neymiş ki, sanarsın herkeste V8 Amerikan var.

• siz tekirdağın ara sokaklarını bilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.