Şimdi Ara

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
4
Favori
23.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

quote:

Orijinalden alıntı: Shedower.

Karistirmisim o zaman o yokusu hic gormedim

Bu yokuş İstanbul'un en meşhur yokuşlarından biridir. Yolunuz Fulya'ya düşerse bir çıkın. O yokuştan CarrefourSA'ya dönülen bir yol var orası daha da dik. Bildiğiniz daha dik yokuşlar var mı?

fulya da oturan manitam vardı. 2 sene önceydi. eve bırakırken akşamları o yokuş anamı ağlattı benim. hiç girmek istemiyordum oraya ama nabıcan, hatunu yürütemiyorduk yokuştan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Hazir boyle bir konu varken aklimdaki soruyu sorayim belki sacma olur kusuruma bakmayin. Mesela yokus ister cok dik olsun , ister normal cikarken aracim 3rpm ye geliyor, 4 bin derken 2 istiyor, 2 ye atsam bogulur biliyorum, yuksek devirde gitmek mi iyi yoksa dusuk devirde yavas yavas mi? Birde dusuk vitesin araci bogdugunu duydum.

Doğru, araç düşük devirde boğulur. Yokuşta yüksek deviri tavsiye ederim. Aracınız otomatikse manuele alıp 1 ile inip çıkmanızı tavsiye ederim. Boşta inmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 16 Şubat 2015; 8:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shedower.

Karistirmisim o zaman o yokusu hic gormedim

Bu yokuş İstanbul'un en meşhur yokuşlarından biridir. Yolunuz Fulya'ya düşerse bir çıkın. O yokuştan CarrefourSA'ya dönülen bir yol var orası daha da dik. Bildiğiniz daha dik yokuşlar var mı?

fulya da oturan manitam vardı. 2 sene önceydi. eve bırakırken akşamları o yokuş anamı ağlattı benim. hiç girmek istemiyordum oraya ama nabıcan, hatunu yürütemiyorduk yokuştan.

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Demekki kağıthane gültepe taraflarını görseniz napacaksınız

Adres ararken Kagithanede bir sokaktan yuruyerek cikamamis ve yan sokaga girmistim. Tam neresi bilmiyorum da yokusun tepesindeki egim yuruyerek cikmaya bile musait degildi adamlar yol yapmis.

• Bu yokuş mu ?

İzmir mithatpaşadan inönü caddesine çıkmaktır yokuş.

Halilrıfat sokaklarında gezmektir.

Bazı alanlarda yokuş aşağı sola dönerken sağ arka tekerlek havaya kalkabilir.

Vaktim olsada bir video koyabilsem

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar.

Buradan kısa mesafe olarak yukarı çıkıyorsunuz olarak düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Demekki kağıthane gültepe taraflarını görseniz napacaksınız

Adres ararken Kagithanede bir sokaktan yuruyerek cikamamis ve yan sokaga girmistim. Tam neresi bilmiyorum da yokusun tepesindeki egim yuruyerek cikmaya bile musait degildi adamlar yol yapmis.

Abi kaldırımları nasıl yapıyorlar anlamıyorum o yollara

• şişli feriköyde, şişli anadolu lisesinden çevreyoluna iniş yokuşu vardır, orası da sağlam yokuşlardandır

• O fulya yokuşunu çıkarken büyük bi market var sağ tarafta kalıyo, o marketin öbür yanındaki yokuş daha dik ama bahsi geçen yokuşa göre biraz daha kısa.

• ankara da askerlik şubesinin arka tarafında bir yokuş vardır orayıda görmeniz lazım zaten isminden de bellidir nasıl olduğu. yokuşun başındaki sokağın ismi cebeci zirvesi. zamanında öğrenci evi varken sırf o yokuşu yürümemek için taksiye binerdik bi çoğu ya almazdı bizi yada lastiği kötüyse hiç çıkamaz yokuşun ortasında patinaja düşerdi. son çare paralel sokakları geze geze çıkardık.

şimdi de dikmen tarafında oturuyorum, ankaranın dikmeni..... diye giden söz yokuşlardan dolayı ortaya çıkmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

O fulya yokuşunu çıkarken büyük bi market var sağ tarafta kalıyo, o marketin öbür yanındaki yokuş daha dik ama bahsi geçen yokuşa göre biraz daha kısa.

Hocam CarrefourSA'yı mı diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: c.ozan

ankara da askerlik şubesinin arka tarafında bir yokuş vardır orayıda görmeniz lazım zaten isminden de bellidir nasıl olduğu. yokuşun başındaki sokağın ismi cebeci zirvesi. zamanında öğrenci evi varken sırf o yokuşu yürümemek için taksiye binerdik bi çoğu ya almazdı bizi yada lastiği kötüyse hiç çıkamaz yokuşun ortasında patinaja düşerdi. son çare paralel sokakları geze geze çıkardık.

şimdi de dikmen tarafında oturuyorum, ankaranın dikmeni..... diye giden söz yokuşlardan dolayı ortaya çıkmıştır.

Cinnah yokuşu'da meşhurmuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

O fulya yokuşunu çıkarken büyük bi market var sağ tarafta kalıyo, o marketin öbür yanındaki yokuş daha dik ama bahsi geçen yokuşa göre biraz daha kısa.

Hocam CarrefourSA'yı mı diyorsunuz.

Sanırım. O yokuşun ortasından biyerden yol ayrılıyo direk k markete çıkıyodu hala öyle mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

başıbüyük kayışdağı yolu

Bu arkadaşın dediği yerle aynı galiba.

evet orası
    ben genelde cesaret edemem oradan çıkmaya
    çok trafik varsa sağdan dalıyorum o duvara
    son zamanlarda sürücüler duvara tırmanmasın diye tek yön tabelası koyup set yaptılar ama kamyonlar dahil herkes tırmanıyor kestirme diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

quote:

başıbüyük kayışdağı yolu

Bu arkadaşın dediği yerle aynı galiba.

evet orası
    ben genelde cesaret edemem oradan çıkmaya
    çok trafik varsa sağdan dalıyorum o duvara
    son zamanlarda sürücüler duvara tırmanmasın diye tek yön tabelası koyup set yaptılar ama kamyonlar dahil herkes tırmanıyor kestirme diye

Yokuş tan korkmam ama o kamyonlarno yokuştan 70 le falan iniyor,gerçekten korkuyorum,freni patlasa facia yaratır.

• Ataşehir'de Hasan Kolcuoğlu restaurant'nın karşısında "S" şeklinde bir yokuş var. Orası da baya bir dik. Zemin ıslak olursa bazı araçlar
    çıkmakta zorlanıyor.
  • yok hocam cinnah yokuşu o kadar dik değil ama uzun biraz. asıl ünü eskiden o tarafta geceleri travestiler beklerdi şimdi kalmadı galiba.
  • Bizim yokuş sizinkini döver.
  • insan gerçekten hayret ediyor
  • Fulya yokuşunda arabamı çekmişlerdi lan. :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.