Şimdi Ara

Full Str Bow skiller???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun str bi okcu actım...(avrupadan bi hayır gelmiyecegini anladım.)
    biliyorum ust konuda bilgi war ama sizin onerilerinizi almak istedim
    skilleri nasıl wereyim hangilerine???
    weapon skillerinde sadece pacheona wericem ama force skillerinde kararsızım
    cold+fire yapsam kaclı gapla gidersem ikisini de goturebilirim
    onerilerinizi bekliyorum...

• full str sin cold açma full str isen en fazla vuruş gücüne sahip olmaz lazım bu da sen fire olmalısın cold hem dnduruyo hem de çok az vuruyo full it ler açmalı cold bence 10 levelde farma gir 19 bırak sonra hep 3 farm la git biraz zor olabilir ama çok iyi sp kasarsın zaten yeni skllele manyak oldu bow fire git heusksalın hp artırıcısını aç heuksal 60 pacheon 80 fire 80 bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

full str sin cold açma full str isen en fazla vuruş gücüne sahip olmaz lazım bu da sen fire olmalısın cold hem dnduruyo hem de çok az vuruyo full it ler açmalı cold bence 10 levelde farma gir 19 bırak sonra hep 3 farm la git biraz zor olabilir ama çok iyi sp kasarsın zaten yeni skllele manyak oldu bow fire git heusksalın hp artırıcısını aç heuksal 60 pacheon 80 fire 80 bence

Eline Sağlam Bir Silah Alırsan O Açığı Kapatırsın
    Ben Full Str Coldum 2 Vuruşta Turuncu Canavarları Öldürüyorum
  • Selamlar

STR BoW yapılandırmış biri olarak yardım edeyim

Şimdi öncelikle şunu belirtelim ki ; STR Archer,PvP de hiç bir şekilde ezik değildir.Ardarda koyduğu Criticaller rakipte ''yatma etkisi'' yaratır...INT Archer ise PvP de en kötü chardır..

Gelelim yapılandırmaya..

Benim yapılandırdığım 8:1 STR Okçuydu...Kendi levelımdaki bladerları,Glavierları kesiyordum..Tercih sana kalmış..İster Pure STR,İster 8:1 Hybrid STR

Skillere gelecek olursak.Benim yapılandırıdğımda FIRE-COLD-LIGHT ın tüm buffları açık...o yüzden kendi levelımda kimse duramıyor karşımda

Bence 9 lvl dan SP Farma başla.9 Gap git.Ve en az 20k SP de kapat farmı.(Force u kökleyecem diyorsan daha büyük çaplı bir farm gerekecek)

El yakma olarak Fire ı kullan.Pasif skillerin kesinlikle Full olmalı.Nukeler,Ve öteki Magical etkili skiller hariç ve Fire daki kalkan Buffları hariç hepsini aç.

30 a kadar protector.30 dan sonra Garment a geç.Ve Bowun en az +3 olsun.Critical da önemli.6 dan az olmasın.(parantez içi) +%x critical yüzdesi de önemli..

Şimdilik bu kadar..

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

ÜST konularda STR Archer yapılandırma rehberi çok iyi hazırlanmış...ordan faydalanabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

full str sin cold açma full str isen en fazla vuruş gücüne sahip olmaz lazım bu da sen fire olmalısın cold hem dnduruyo hem de çok az vuruyo full it ler açmalı cold bence 10 levelde farma gir 19 bırak sonra hep 3 farm la git biraz zor olabilir ama çok iyi sp kasarsın zaten yeni skllele manyak oldu bow fire git heusksalın hp artırıcısını aç heuksal 60 pacheon 80 fire 80 bence

Eline Sağlam Bir Silah Alırsan O Açığı Kapatırsın
    Ben Full Str Coldum 2 Vuruşta Turuncu Canavarları Öldürüyorum

doğru onu sölemeyi unuttum ama düşün elinde sos en güçlü silah var ve fire sın gider kırmızıyı bile 2 vuruşta alabilirsin skillerin max lanmışsa cold bence full str için uygun degil bana göre benim fikrim ama çoğu kişi cold fire gidiyo farm l bence fire gitsdeler farmlı iyi olur hem iyi çakarlar

• Tüm dürüstlüğümle söylüyorum ;

Okçuyu 42 lvl da bıraktım.DÜn bi gireyim dedim.Ujigiler de denedim charı.Ujigi yi 3 skillde öldürebildim

(Silah : 42+2 SOS BoW)
  • oncelikle hepinize tesekkurler...
    ben coldun ilk vurus skilini acmistım sadece farmla gidiyordum 15 lwl suan..
    onu kapatıp fireyi dediginiz gibi maxlıyorum
    yan skill acmama gerek war mı peki???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full İnt Bow
    16 yıl önce açıldı
    Full str Bow/fire+?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • el yakma fire deilde lightng kullan parry ratioyu dusuruo bu sayaede daha cok crt koymanı saglıo zaten bow crt manyagı bıde parry ratıo duserse delı bı char olr zaten ksroda 90 lwl bowlarn nerdeyse hepsi light bow kullanıo bence el yakma lıght olmalı
  • ya arkadaslar simdi benim kafam karıstı ama bow icin en uygunu nedir simdi cold yapmıyorum kesinlikle lightning mi fire mi fire cok wuruyo ama???kafam karıstı iyice
  • Ya takıl kafana göre bea...
  • Eğer tek el yakması acacaksan fire. Ama cift el yakması da olabilir. O zaman fire+cold. Giysi olarak protector oneririm.
  • Boşa zaman harcıyorsun, üst konudaki rehbere takıl
    Orada tüm skiller dataylı olarak var.
    Onlardan başka bir yeni skill daha geldi, onu açsan da olur açmasan da.
    Hepsi o.
  • nomad kardeş sana bişi sorcam ben de böyle bir konu açmıştım sen bir mesaj atmıssın bir daha kimse mesaj atamadı ben de dahil cevapla bölümü tıklanmıodu neden??????????????

• ust konuda hepsinden bazıları acılmalıymıs ona sp yetmez ben fire we lightning arasında biraz kaldım ama neyse herkese tesekkurler beni aydınlattıgınız icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_TR

nomad kardeş sana bişi sorcam ben de böyle bir konu açmıştım sen bir mesaj atmıssın bir daha kimse mesaj atamadı ben de dahil cevapla bölümü tıklanmıodu neden??????????????

Konuyu kilitlemiş olabilir.

• NOMAD KARDEŞE MESAJ ATIOM OKUMUO MU NE ANLAMADIM YADA MESAJ GİTMİO BİŞİLER OLUO YANİ BEN BUGÜN YENİ KONU AÇTIM KONU DIŞI OLARAK BANA SRO OYNARKEN NE MÜZİK TAVSİYE EDERSİNİZ DİE Bİ KAÇ SAAT SONRA Bİ BAKTIM BENİ KONU KUŞ OLUP UÇMUŞ...
  • Kilitlediyse veya sildiyse bi bildigi vardır.
  • SEN DE HAKLISIN NASIL OLSA O BİR DH YÖNETİCİ DEMİ CANIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.